[quote=canningtown;214658]ben kapandım..ekmek yedirmedi biz bugun..yarın ola hayrola...[/quote]
DOLAR-TL KONTRATI AL LONG
TL ÇÖKECEK.dng.dng.dng
Printable View
[quote=canningtown;214658]ben kapandım..ekmek yedirmedi biz bugun..yarın ola hayrola...[/quote]
DOLAR-TL KONTRATI AL LONG
TL ÇÖKECEK.dng.dng.dng
yeni seneryo bulsunlar bu deşifre oldu, oynanmaz bu seneryoya, bismillah pazartesi,
yarın benim için son gün.......palanın teklifine hayır diyorum...
sistem kurbanı olmayalım da....
hayırlısı olur inşallah........
yarın eyi soyacagım bunu görüyorum...en az 1000 puvan....
iyi akşamlar hepinize..................
emeği geçen herkeze teşekkürler iyi akşamlar...
[quote=jani;214068]furusmanın 4 cü günündeyim...bugün tek işlem yaptım...500 puan aldım...
böylece 4 gündeki karım....3450 puan oldu....
hafta sonuna flat giriyorum dünki gibi...pazartesi dibi ve tepeyi uygun kullanayım diye...64 000 deydim gelmedi....
agamı soyuyorum...tatlı tatlı....
....[/quote]
bugün furusmanın 5 ci günündeydim....sabah 63 925 long oldum...400 puan kar önerdi almadım...yerine süründüm....
64 025 ile kapadı...100 lira kardayım...
bugün yeni puan yok...ekleyemedim...ilk kötü gün...3450 puan kar cebimde....elimdeki longlarla yarın agamın önündeyim....
flama bozulmadı...yarına flama formasyonu içinde girdik...bunu ya eksi 700 gapla kırar ve bozo nun hedefine varır...yada 700 puan artı açarak...bozonun short maliyetine gider...64 900....
Bende pala nın teklifine hayır dedim bugün..
Yarın bakarıs.. Ama yarında FED dalgametreleri açıklanana kadar bi halt olacağını sanmıyorum..
Şimdilik klasik hariç diğer tüm sistemseller kısa yönünde..
şu dakka itibarı ile...daks da kendi flaması yukarı yönlü...alt cızgısında...aynı biz gibi...
bi ricam var...kimse kimsenin pozizyonuna baskı yapmasın...burası forum...her yöne oynuyan insanların oldugu yer....
gazanız mubarek ossun türkün furuskan evlatları....
irakı saati...bittim valla...aksam foruma gelmem...irakı cekicem çünki...