-
[quote=Osmanaga;471552]pala patlatıyor değil mi yazınca? dün benim de başıma gelmişti...neyse bol kazançlar...[/quote]
hep şhort pozısyonumla izledim. bir defa işlem yaptım hemen ardından tekrar şhort pozisyonuma döndüm. yahu pala neden patlatsın heralde teknik analiz ve sistem gözeterek pozisyon alıyoruz.
ben short pozisyonunda beklediğim halde hiçde öyle söz konusu olabilecek kar yapmadım ama siz sürekli al sat yaparak düşen piyasada iyi kazandım diyorsuznuz .:D ne diyim daha çok kazan osmanaga.:D:dü:
-
[quote=tutku;471554]hep şhort pozısyonumla izledim. bir defa işlem yaptım hemen ardından tekrar şhort pozisyonuma döndüm. yahu pala neden patlatsın heralde teknik analiz ve sistem gözeterek pozisyon alıyoruz.
ben short pozisyonunda beklediğim halde hiçde öyle söz konusu olabilecek kar yapmadım ama siz sürekli al sat yaparak düşen piyasada iyi kazandım diyorsuznuz .:D ne diyim daha çok kazan osmanaga.:D:dü:[/quote]
tutkucum, osamanagam
devam diyaloglara,..
-
long sl 75625,
öncekiler,
75425 ve 75525 ti,..
-
[IMG]http://image-turko.com/di-HS8C.png[/IMG]
-
kurbağalar kaynıyor ya bakalım, zıplamaya fırsat olacak mı ? :D hayırlısı bence..
-
75500 önemli . aşağı kırılmasını bekliyorum:):dü:
-
[QUOTE=TIFIL;471558]kurbağalar kaynıyor ya bakalım, zıplamaya fırsat olacak mı ? :D hayırlısı bence..[/QUOTE]
çekirge değil ki zıplasın dimi ama :D :yü:
-
[QUOTE=TIFIL;471528]bakalım aşağı kıracak mıyız? test edip yukarı mı gideceğiz? bence..[/QUOTE]
hala bu bölgedeyiz bence..
-
long sl 75625 ten 75675 e,...
-
bu aps işi hedge,...
o nedenle anlamı yok,...
piyasa [B][I][U]yönüne[/U][/I][/B] oturunca hepsi kesileceğinden bayağı bir anlamlı olacak
-
şu anki fiyat hareketleri ise, bu hedge üzerinde bu hedge işinden bağıımsız şekilde tepinmelerden ibaret,....
-
piyasa + makasına geçtiğinde yön oturacaktır,....