-
[quote=indregandi;471538]ama ben satmadan pala satamaski böylede bir durum var, satsada başarı olmaz yani geri gelir,...
10000 inse 20000 geri gelir,..[/quote]
üstadım selam...yazılarından halen piyasanın artma ihtimalini bulunduğunu anlıyorum sanki.. :)... ben sabahki shortlarımı kapadım..biraz bekleyeceğim..dün kapanışa doğru ve sabah yaptığım hareketlerle bayağı bir kazandım Allah bereket versin :)
-
longgggggggggggggggggggggggggggggggg
-
long sl
75425 ten 75525,
negatif eğim kalktı,
biraz dikkat,
-
akşama yine protestolar olacakmış...Allah muhafaza akşam yine büyük olaylar çıkıp yine gezi sonrası gibi bir düşüş olmasın yarın??
-
[quote=tutku;471542]longgggggggggggggggggggggggggggggggg[/quote]
alalım diye mi böyle g yi uzattın tutkucum? :).dng
-
[IMG]http://image-turko.com/di-RVDN.png[/IMG]
-
[quote=indregandi;471543]long sl
75425 ten 75525,
negatif eğim kalktı,
biraz dikkat,[/quote]
[quote=indregandi;471547][IMG]http://image-turko.com/di-RVDN.png[/IMG][/quote]
biraz dikkat,
long sl 75525 kırılmadan stop yok en azından,...
harita grafta,...
sabah bahsettim biraz,
-
[quote=Osmanaga;471546]alalım diye mi böyle g yi uzattın tutkucum? :).dng[/quote]
bundan sonra bende pozisyonumu yazmmayacağım. nasıl değerlendirirsen osmanaga.:)
-
2 veya 3 bar sonra,
75525 daha net olacak,
kırılacakmı tutabilecekmi,...
bunun sonucunda son tepe 75950 geçebilirse zaten
5 ilikte long trend olabilir, başlayabilir,...
o taktirde değerlindermeler son verdiğim graf üzerinden yapılabilir,...
-
[quote=tutku;471549]bundan sonra bende pozisyonumu yazmmayacağım. nasıl değerlendirirsen osmanaga.:)[/quote]
aaaaaaaa :eek::)
-
[quote=tutku;471549]bundan sonra bende pozisyonumu yazmmayacağım. nasıl değerlendirirsen osmanaga.:)[/quote]
pala patlatıyor değil mi yazınca? dün benim de başıma gelmişti...neyse bol kazançlar...
-
[quote=tutku;471542]longgggggggggggggggggggggggggggggggg[/quote]
[quote=Osmanaga;471545]akşama yine protestolar olacakmış...Allah muhafaza akşam yine büyük olaylar çıkıp yine gezi sonrası gibi bir düşüş olmasın yarın??[/quote]
[quote=Osmanaga;471546]alalım diye mi böyle g yi uzattın tutkucum? :).dng[/quote]
[quote=Osmanaga;471552]pala patlatıyor değil mi yazınca? dün benim de başıma gelmişti...neyse bol kazançlar...[/quote]
bekliyoz yazışmaların devamını,....brv