mesela 125'ten ek long :)
Printable View
mesela 125'ten ek long :)
hızlı ol osmanaga hızlı bak ben hep şhort kaldım taki dün tepki oluşmasını beklediği yere kadar. ama iki işlem yaptım oda dün.
mesajları takip edersen.:D:D:dü:
bol kazançlar osmanaga.
[quote=tutku;471488]hızlı ol osmanaga hızlı bak ben hep şhort kaldım taki dün tepki oluşmasını beklediği yere kadar. ama iki işlem yaptım oda dün.
mesajları takip edersen.:D:D:dü:
bol kazançlar osmanaga.[/quote]
hızlıyım zaten tutkucum bak fiyat tekrar 250'ye gelmiş..sabah sabah 300-400 pointini çaldım palanın..daha da artmaya devam edebilir biraz bekliyorum longlarımla :)
[quote=indregandi;471470]tutku longum -10000 puvana bile bırakmam longumu,...
78300 üstünde:
80450 (saatlik) ve sonrasında geçen yaptım sıralamayı, 82xxx, doğal barikat 84xxx ve 88475 hedefim,....[/quote]
bir de üstadın mesajını alıntılayalım bakalımm
[quote=Osmanaga;471489]hızlıyım zaten tutkucum bak fiyat tekrar 250'ye gelmiş..sabah sabah 300-400 pointini çaldım palanın..daha da artmaya devam edebilir biraz bekliyorum longlarımla :)[/quote]
hadi bakim osmanaga. benmde bekliyorum şhort larımla. şhort devam.:)T..C
[quote=Osmanaga;471490]bir de üstadın mesajını alıntılayalım bakalımm[/quote]
alıntıla osmanaga alıntıla belki lazım olur ama yeri ve zamanı geldiğinde.:):dü:
zannımca sabah açılışta bir şekilde göstermiş olduğu 76.8xx civarını bir daha denemek isteyecektir...
gandi üstat uyandıysa son rakamları SL'leri falan alabilsek çok süper olurdu esasen :D
[quote=Osmanaga;471494]gandi üstat uyandıysa son rakamları SL'leri falan alabilsek çok süper olurdu esasen :D[/quote]
ben sakin sakin izliyorum osmanaga. sabah 76500 üzerine kalamayan endeksde ŞHORT olman gerekirdi.bence.:dü::DT..C
[quote=tutku;471495]ben sakin sakin izliyorum osmanaga. sabah 76500 üzerine kalamayan endeksde ŞHORT olman gerekirdi.bence.:dü::DT..C[/quote]
500'Ü geçerse senin de benimle birlikte long olacağını mı anlamalıyım tutku? :).lelele
[quote=Osmanaga;471496]500'Ü geçerse senin de benimle birlikte long olacağını mı anlamalıyım tutku? :).lelele[/quote]
evet 76500 üzerinde kalıcı olursa öyle denilebilinir.:):dü:
garanda 6.26 üzerine çıkacağını sanmıyorum.