tutku longum -10000 puvana bile bırakmam longumu,...
78300 üstünde:
80450 (saatlik) ve sonrasında geçen yaptım sıralamayı, 82xxx, doğal barikat 84xxx ve 88475 hedefim,....
Printable View
tutku longum -10000 puvana bile bırakmam longumu,...
78300 üstünde:
80450 (saatlik) ve sonrasında geçen yaptım sıralamayı, 82xxx, doğal barikat 84xxx ve 88475 hedefim,....
yarın yükseliş devam ederse,
78300 alt banta ilaveten, 100550 de şu anda üst bantta düzleşecek,..
bant ortası 89475, benim beklentim 88475 malum,....
bant düzleşmeleri, alt bantı uzubcadır yazdık,..ama her ikiside düzleşrse bu bğüyük puvan hareketli al/sat yapar,
bu gün dedimki overlop işi hhah işte ondan,
terse gitse yine düze gelir,
yeterki bant yönleri değişmesin,....
[quote=tutku;471468]bu topikte sabırlı olan üstadımın stoplos rakamlarına göre izleyip hareket eden kazanır. yeterki irade ve sabır göstersin. üstatların üstadı her zaman number1.T..C:yü:[/quote]
abartıyorsun yaw,...:eek:
[IMG]http://image-turko.com/di-CJGH.png[/IMG]
ii akşamlar cümleten,....
üstadım iyi akşamlar...son anda 375'ten aldığım longları kapatıp bir kısmı ile 76.150'den short açtım...gece olası olumsuz bir habere oynayayım dedim..bugün sayende kazandım Allah razı olsun tekrar... iyi akşamlar..
günaydın. iyi seanslar.
bol kazançlar.
Günaydınlar,
Herkese bol ve hayırlı kazançlar...
günaydınlar...dünkü shortlara sabah 325^ten ilave yaptım...izleyip görelim bakalım
[quote=Osmanaga;471482]günaydınlar...dünkü shortlara sabah 325^ten ilave yaptım...izleyip görelim bakalım[/quote]
izleyelim bakalım osmanaga. bende sabah şhort açmıştım. hadi izleyelim bakalım.:):dü:
[quote=tutku;471483]izleyelim bakalım osmanaga. bende sabah şhort açmıştım. hadi izleyelim bakalım.:):dü:[/quote]
bol kazançlar tutkucum...ama ben biraz hızlı hareket ediyorum reverse yapabilirim..mesajları takip edersin ;)
mesela şimdi 175'ten reverse long ;)
cümleten günaydın