[quote=perfectt;293983]yaşar hoca canlı yayında 2 gündür para çıkışı var endek yükseliyor sağlıklı değil diyor[/quote]
o zaman daha yolumuz var demekki
Printable View
[quote=perfectt;293983]yaşar hoca canlı yayında 2 gündür para çıkışı var endek yükseliyor sağlıklı değil diyor[/quote]
o zaman daha yolumuz var demekki
400 puan tp gerçekleşti tekrar flat
(sistemler flat olduğunda arasıra çorba parasını çıkarmak iyi oluyor:) )
üühühühüh...içimden bir ses sistemin most consecutive haşırt sayımına başlayacağını söylüyor..ingaa
[IMG]http://i51.tinypic.com/2u3w2kj.png[/IMG]
Bendeki denyo hala şortta takıldımı ne bu verileri yenileyip duruyorum acaba bi terslikmi var diye ::: Hala long sinyali yok halbuki 675-700 de bile çıkmıştı geçiçi ühüüüüüüü :(
Buldukta para girişlisini mi arıycaz:::::::::
Bizde tırt sinyal olmaz... :..: Toplantıdaydım yine Pala'cığım sağolsun hediyemi bırakmış... :))) Long'lar full flat... Geceye de flat girebilirim.. Gap riski hiç çekilmez şimdi.. Du bakalım...
[QUOTE=Strategist;293999]Bizde tırt sinyal olmaz... :..: Toplantıdaydım yine Pala'cığım sağolsun hediyemi bırakmış... :))) Long'lar full flat... Geceye de flat girebilirim.. Gap riski hiç çekilmez şimdi.. Du bakalım...[/QUOTE]
Ooo patron peşin satan gibisin
dj yıkılsa bekleyen öksürse yukarı çıkan brsaya ne oldu neyi bekliyor ? al dj uçtu gitti sende uç yokkk şimdi satış zamanıdır...
[quote=oguzhan;294000]Ooo patron peşin satan gibisin[/quote]
Pala fena dövdü patron short takıntısı yaptığım dönemde... Attım o takıntıyı şimdi yavaş yavaş intikamımı alıyorum...
[quote=perfectt;294001]dj yıkılsa bekleyen öksürse yukarı çıkan brsaya ne oldu neyi bekliyor ? al dj uçtu gitti sende uç yokkk şimdi satış zamanıdır...[/quote]
teprik ederim..ben de
a) burası tepedir, sistemin çarpılmaları normaldir
b) burda yataya girecek daha iyi yerden kapatma fırsatı verir
senaryolarını düşünerek şortları tutmaya devam ediyorum..yalnız bu vob psikolojimizi accaip bozmuş yaa..cehennemdeymiş gibi hissediyorsun ama bakıyorum lem topu topu 175 puan tersdesim...:) şimdilik
[QUOTE=perfectt;294001]dj yıkılsa bekleyen öksürse yukarı çıkan brsaya ne oldu neyi bekliyor ? al dj uçtu gitti sende uç yokkk şimdi satış zamanıdır...[/QUOTE]
herkes ala geçtiyse gitmez aga bu tren.. mal dagıtırlar bı mıktar , yada sırta bınenlerı ındırırler...
[quote=Astatin;294004]teprik ederim..ben de
a) burası tepedir, sistemin çarpılmaları normaldir
b) burda yataya girecek daha iyi yerden kapatma fırsatı verir
senaryolarını düşünerek şortları tutmaya devam ediyorum..yalnız bu vob psikolojimizi accaip bozmuş yaa..cehennemdeymiş gibi hissediyorsun ama bakıyorum lem topu topu 175 puan tersdesim...:) şimdilik[/quote]
hiç tereddüt etme stopunu koy yeter.. düşüş başlarsa millet aldıkca vururlar kafasına 83300-400 de durmazlar bu sefer şartların en müsait olduğu yer burası zirve 300 puan ötede risk 300 ödül en az 900 puan