Saraylı abi nerdesin? bi projeksiyon yapsaydın abiüüü
Printable View
Saraylı abi nerdesin? bi projeksiyon yapsaydın abiüüü
15 dk. kanal..
[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/3491/noname0.png[/IMG]
tüm hızlı sistemler hatta orta hızlılar bile ala geçti..bir senin MSQ hala satta kayaboss..yaktın bizi :) :) üwww
[quote=Astatin;310523]Gayaboss olsa,
"way be hem erken hem geç kapatmış olduk şortları..onca pupu ya rağmen pala iki kere fırsat verdi 81100 lerden kapatmak için..tüh" derdi[/quote]
onca pupu ya rağmen pala üç kere fırsat verdi 81100 lerden kapatmak için..tüh
tepki başladı gibi...bakalım nereye kadar götürecekler.tepkiyse 85/86 yanar diye düşünüyorum.
ama belkide İTKİ başlıyor.o zaman yeni zirveler gelir.şartlanmamak lazım düşüş düşüş diye veya çıkış çıkış diye.öpüyorlar sonra.
[quote=TÜRKOĞLU;310601]tepki başladı gibi...bakalım nereye kadar götürecekler.tepkiyse 85/86 yanar diye düşünüyorum.
ama belkide İTKİ başlıyor.o zaman yeni zirveler gelir.şartlanmamak lazım düşüş düşüş diye veya çıkış çıkış diye.öpüyorlar sonra.[/quote]
pozisyonun ne PAMBIK TÜRKOĞLU.boks.
Ben zero işlem izler işlerim yoğun bugün pek takılamıyacağım
[quote=Astatin;310602]pozisyonun ne PAMBIK TÜRKOĞLU.boks.[/quote]
asti ben dün kapanışta FLAT oldum.iyi bir kar vardı almak istedim buhar olmasın diye.LONG sinyali bekliyim.gelcek gibi sinyal ama para eder mi?bilmiyim...
bu arada enorton sırra kadem bastı.yok ne zamandır.başına bir iş mi geldi nedir.forumada uğramıyor.en son bayramdan önce konuşmuştum.
Hayret yaw.. o kadar bekledim makrocular hiç bahsetmemişler forumlarda şu olaydan..ben yazayım bari..
-Çin, gevşek para politikasına son vereceğini açıklamış...mühim yani..büyümesi yavaşlayacak, faizleri yükselecek felan..çevre ülkelere domino etkisi felan...sonra azalan dış satım ve gelen dolarları ABD hazine bonolarına gömme sürecinde yavaşlama ve ABD hazine bonolarında olası faiz yükselişi felan
-DÜn D. Avrupa da iki MB faiz arttırımı açıkladı sürüpiriz şeklinde...
-Kara ışık bu kez İtalya nın üzerine doğuyor felan.
-Ekonomi politikçilerin, wikiliks sonrası başlatılacak Anti-akp kampanyası teorilerinden ise hiç bahsetmiyorum...
yok yaww..bunları düşünüp kısa vadeli işlem yapın diye demiyorum..nasılsa birileri bunları bizden çok önce görüp poz almıştır, testeresine gelecek adam arıyordur..hayır şaşırdım yani makrocular yazmamış..eksik kalmasın..filaş niüvs manasında
-
[quote=TÜRKOĞLU;310606]asti ben dün kapanışta FLAT oldum.iyi bir kar vardı almak istedim buhar olmasın diye.LONG sinyali bekliyim.gelcek gibi sinyal ama para eder mi?bilmiyim...[/quote]
ziestemler 475 ila 875 arası muhtelif yerlerde ala geçtiler...en son msq önceki barda 81875 de al vermiş...ama ben kısa devam...
Yükseliş için bir şey eksik :..:üüü:D:o
[URL]http://video.haberturk.com/video/index/45417[/URL]
video inanılır gibi değil paylaşim dedim üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
80800 görmüş yaww..orada bile PUPUlar bozulmamış 15 dkda..insan bi uyarır..üühühühhü..başka şortcu yok mi..üww
bu CCI para eden bir indikatör mü yav? var mı kullanan.ben pek sevmem bunu,yaptığı divergence lar falan filan işe yarıyor mu? ya da bunun kullanımı nasıl oluyor? ne işe yarar yani?
asti söz sende! :D
[quote=TÜRKOĞLU;310611]bu arada enorton sırra kadem bastı.yok ne zamandır.başına bir iş mi geldi nedir.forumada uğramıyor.en son bayramdan önce konuşmuştum.[/quote]
iyidir inşallah yaa bayadır yok hakketen :(
[quote=seagate;310621]
video inanılır gibi değil paylaşim dedim üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
patron koymasaydın valla..kötü oldum... neyse en azından kednileri edip bulmuşlar, başkasının kanına girmemişler en azından genelde ikisi de olur..:(:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad:
[quote=TÜRKOĞLU;310624]bu CCI para eden bir indikatör mü yav? var mı kullanan.ben pek sevmem bunu,yaptığı divergence lar falan filan işe yarıyor mu? ya da bunun kullanımı nasıl oluyor? ne işe yarar yani?
asti söz sende! :D[/quote]
he ediyo valla...1000 lira ediyo..ama ben sana 900 e brakırım:p:p
benim deneyimlerimle sınırlı olarak diyebilirim ki, tek başına hi. bir halta yaramıyor..ama tek başına:D
[quote=Astatin;310627]patron koymasaydın valla..kötü oldum... neyse en azından kednileri edip bulmuşlar, başkasının kanına girmemişler en azından genelde ikisi de olur..:(:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad:[/quote]
abi sollamayı anladımda o süratle sağdan torosu mıcır toprak karışım yoldan geçerken intahar zaten. kayıp takla atmamaları içten değildi... intaharda değil sakat kalma riski var.. kamyon işine girmiyorum bile..
[quote=TÜRKOĞLU;310601]tepki başladı gibi...bakalım nereye kadar götürecekler.tepkiyse [COLOR=red]85/86 yanar[/COLOR] diye düşünüyorum.
ama belkide [COLOR=red]İTKİ başlıyor.o zaman yeni zirveler gelir[/COLOR].şartlanmamak lazım düşüş düşüş diye veya çıkış çıkış diye.öpüyorlar sonra.[/quote]
üwwww...
gahrolma emi pambık..diğer yandan da teprik ederim.lelele
[quote=Astatin;310634]üwwww...
gahrolma emi pambık..diğer yandan da teprik ederim.lelele[/quote]
bana tebrik yokmu :..: :..: :..:
[quote=Astatin;310634]üwwww...
gahrolma emi pambık..diğer yandan da teprik ederim.lelele[/quote]
dur lem belki geri basarlar manyak bunlar çünkü :D
[quote=TÜRKOĞLU;310642]dur lem belki geri basarlar manyak bunlar çünkü :D[/quote]
he valla..graşka...
[quote=Astatin;310597]tüm hızlı sistemler hatta orta hızlılar bile ala geçti..bir senin MSQ hala satta kayaboss..yaktın bizi :) :) üwww[/quote]
msq Al verse bile bu sinyalde riskli ben bulaşmıyım 15 likde yataya girdi
[quote=Astatin;310641]karşıdan gelen minübüs, tırı pis perdelemiş..güneş tutulması pozisyonu..tabi burda ay güneşten büyük olduğu için, görüş tutulması olmuş. yazık valla..ama itiraf edeyim, kendi edip bulanlara da çok üzülmüyorum..yeterki suçsuzlara zararları olmasın o hareketlerinin...
Not: Daha sonra kaza raporunda 8/8 hatalı bulunan bir TIR la bir kaza deneyimim var (tır şöförü ben değildim tabiki :))...Önce arka soldan vurdu bana, sonra benim araç döndü tabi, sonra yan tarafdan boydan boya bir daha gemçirdi, arabanın bu kez önü döndü, bir de ordan vurdu, yana kaydım yol çift şeritti bir de minübüs vurdu, refüjün üstüne çıktım, karşı şeride geçtim normalde acaip hızlı ve kamyon trafiği olan bir yer, şansıma o tarafdan gelen araç yoktu...
bütün bunlar olduktan sonra, lan ilerden adamlar koşarak geldiğine göre herhalde şimdilik mefta olmadım ama diğer yandan hiçbir acı hissetmiyorum ortalıkta kan falan yok kesin mefta (mevta :) )) oldum diye düşünüyorum...olmamışım...trafik polisi geldi..evrakları fotokopi çektirmeye gittim yakında kırtasiyeye..kırtasiyedeki kız ay o arabanın şöförü kurtuldu mu diye sordu..o arabanın şöförü bendim dedim...diğer iki çalışanla birlikte şaşkın şaşkın mucizeye bakar gibi suratıma baktılar...o derece bir kazaydı yani..o zamandan beri sadece kendim kurallara uymakla kalmam başka sürücülerin yapabileceği hataları da düşünerek araç kullanırım..aman diyim...[/quote]
uffff be hocam büyük geçmiş olsun büyük bir kazaymış :(
neyse daha önemli bir konuya değinelim..doğan grubu kağıtları ile ilgilenen arkadaşlara faydalı olabilir aşağıdaki haber..
[B][COLOR=red]Hisse devrinde KDV komedisine �dur� denildi[/COLOR][/B]
BAŞLIKTA �komedi� deyimini kullandık çünkü [U]anonim şirketlerde hisse senedi ya da geçici ilmühaberle yapılan hisse devri zaten KDV�ye tabi değildi.[/U]
[B]DANIŞTAY DOĞAN'A 1.4 MİLYAR DOLARLIK VERGİ VE CEZAYI DONDURDU[/B]
KDV Kanunu�nda hisse senedi devrinin KDV�ye tabi olmadığı, Türk Ticaret Kanunu�nda da geçici ilmühaberin hisse senedi yerini aldığı [B]açıkça yazılı olmasına rağmen[/B], [U]yasalar hiçe sayılmış[/U] ve yorum yoluyla anonim şirket hisse devirleri, KDV�ye tabi tutulmuştu.
Hani adama sormuşlar ya �Abdestsiz namaz kılınır mı?�
O da demiş ki; �Ben kıldım oldu�
İşte onun gibi bir şey olmuştu!..
ŞÜKRÜ KIZILOT
abdestli namaz kılanlara pardon bu kağıtlardan zarar yazanlara duyurulur..
[IMG]http://img541.imageshack.us/img541/7620/nonamepa.png[/IMG]
Uykusuz dergisinde umut sarıkaya nın bir tiplemesi var, he-man in abisi çetin..Orada yıldırım düşerken efektler kraşş kraşş şeklindedir...
425 uzunlar 750 den flat ve kısa 82 üstü olmadı malesef...
[quote=Sekube;310670]Uykusuz dergisinde umut sarıkaya nın bir tiplemesi var, he-man in abisi çetin..Orada yıldırım düşerken efektler kraşş kraşş şeklindedir...
425 uzunlar 750 den flat ve kısa 82 üstü olmadı malesef...[/quote]
Hacıseku,
Teprik ve takdirle izliyorum valla..Bugün gorcıs sörf ediyorsun helal..
owwwww mondiyooooooo
[quote=Astatin;310674]Hacıseku,
Teprik ve takdirle izliyorum valla..Bugün gorcıs sörf ediyorsun helal..[/quote]
Patron şimdiye kadar aldıklarımı geri verip çarpılmam gerekiyordu ama du bakalım günü artı kapatabilecek miyim...:o
bu gelen AL da yamulcak anlaşılan eğer yamulursa üst üste 4 kez long sinyal yamuldu artık şortların mevsimi mi geliyor yoksa :confused:
Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..way be kimdi acaba diyorsun içinden
[QUOTE=Astatin;310683]Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..way be kimdi acaba diyorsun içinden[/QUOTE]
kod adi xxx olan bi palacık
[quote=Astatin;310683]Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..way be kimdi acaba diyorsun içinden[/quote]
benim bile öğle arası aktif verdiğim emirler 3-4 kademe oynattı şaka gibi eskiden 2 kademe bile oynamazdı... bu gidişle ben de pasiften işlem yapacağım.
milletin kontrat sayısı iyice düştü galiba ama vob yönetimi hala 900 tl de diretiyor statükonun dibine vuruyor yönetim
Spotu bırakmak istemiyorlar gibi bir görüntü var...
[quote=Astatin;310683]Bu XXX olaya olaya baya bir gizem katta yaw...birisi veiryo 3-4 kademey birden..sonra öbürü alıyor...aktiften tekrar felan..[COLOR=red]way be kimdi acaba diyorsun içinden[/COLOR][/quote]
[quote=sovalye;310690]benim [COLOR=red]bile aktif verdiğim emirler 3-4 kademe[/COLOR] oynattı şaka gibi eskiden 2 kademe bile oynamazdı... bu gidişle ben de pasiften işlem yapacağım.
milletin kontrat sayısı iyice düştü galiba ama vob yönetimi hala 900 tl de diretiyor statükonun dibine vuruyor yönetim[/quote]
bu seferlik yanıtını aldık..selamlar şövalpat
ben toplantıya kaçar..fantazi noktaya ts yazılır..bol şans... %4 düşelim kanaatimce
500 flat long yok..Çarpılmadan bitirelim bari günü...
Iyiki izliyorum yaw bu ne hal pala bıçağı bilemiş walla
- Duyuru -
VOB Endeks 30 kontratlarının fiyatı yarından itibaren 1.500 TL olacaktır. İki puan düştü diye teminatların düşeceğini bekleyenlere patronun kim olduğu öğretilecektir.
-- Zotriks Haber --
:..: