hui60dak.
jel.
Printable View
hui60dak.
jel.
gümüş günlük.
Düşen üçgenin üst kanalına düşmüş olan gümüş
ya kiss goodbye dır
ya da d 4 tepesinde ii yi bitirir.
ii ya bitmiştir bitmemişse de d 4 tepesinde biter.
Dipleme ya bitti ya bitmek üzere.
GERİSİ TIRIVIRI.
Jelibon.
hocam bu gümüşte KIRMIZI 5 hedefiniz nedir?altın gümüş rasyosunu bir yorumlasanız cok sevıonırım.elımde bıraz altın var gumuse donusturelım mı ustad...
Üstad altın günlük destek direnç alabilirmiyiz?
döşediler altına yine... vay anasını sayın seyirciler... kasım aralıkda ralli olcakdı bide :( ben gelişmekte olan ülke tahvili alıcak bir fonun kamyonla altın sattığını duydum zaten. aslı varmıdır yokmudur bilmem...
Piyasa çok gergin, 1680 lerin altı Mariana Çukuru demektir :) flatım artık,
veriden sonra girerim belki :)
Ne oldu , yine yakaladık . . . :)
gerçi son düdük çalana kadar galibi kimse bilemez ama şimdilik iyi .
Yalnız bu düşüşte bir puştluk var gibi 1696 üstüne çıkarsa flat mi olsak ne ? Sanırım öyle yapılmalı . . .
[QUOTE=Vob Trader;422278]döşediler altına yine... vay anasını sayın seyirciler... kasım aralıkda ralli olcakdı bide :( ben gelişmekte olan ülke tahvili alıcak bir fonun kamyonla altın sattığını duydum zaten. aslı varmıdır yokmudur bilmem...[/QUOTE]
patron bu sıfır faiz bol para döneminin sonu gelecek beklentisi var graŞ komPle ama ne zaman :)
1 ay 5 ay 1 sene ?
sıfır faiz nedir ?
kim veriyor sermayeyi ? kaynak nedir ? :)
1696 üstüne çıkamadı stop olmadık .
gnome patron sevabına şu sistemden bizede birkaç indik ve seviye paylaşıver, sadece analiz ve histem çok yoruluyorum :S
[QUOTE=cozbek83;422300]gnome patron sevabına şu sistemden bizede birkaç indik ve seviye paylaşıver, sadece analiz ve histem çok yoruluyorum :S[/QUOTE]
1696 üstünde kalacak gibi olursa stop . bu gece yarısına kadar 1712 sınırdır . geceyarısından sonra balkabağına dönüşecek :)