[quote=Astatin;66455]1.2925 eurusd kisa.. hexa yaşıyormusun..[/quote]
1.2844 e T/P...1.2958e S/L
Printable View
[quote=Astatin;66455]1.2925 eurusd kisa.. hexa yaşıyormusun..[/quote]
1.2844 e T/P...1.2958e S/L
[quote=hexa;66456]Astatin, erken kapatmışsın Eur-Usd'i, adamlar seni bekliyorlarmış demek ki :D Zaten şu sıralar Dow'a paralel hareket ettiğinden Eur-Jpy ile daha fazla ilgileniyorum. Usd-Ytl cuma sabahı ve sonrasındaki momentumu hakkındaki değerli öngörülerini bekliyorum :)[/quote]
pssttt..Bu aralar bi tarafında JPY olan pariteler tehlikeli...Japonyada bazı makro verilerin beklenenden kötü gelmesi ihtimali belirdi..bir de geçen ayki gibi bir hayat sigortası şirketi batabilir deniyor..jpy geçici olarak zayıflayabilir...aman diyeyim..
eurusd yi dert etme :) 1.2925 den yeniden kısayım dedimya.. 1.2870 leri göreceğine inanıyorum gün içi
Bekle geliyorum, şayet seninle aynı seviyeden girebilirsem girerim kısaya hazırdayım :D Burdakiler de topyekün bir hezimete veya topyekün bir ihya oluşa tanıklık etmiş olurlar :D
[quote=hexa;66459]Bekle geliyorum, şayet seninle aynı seviyeden girebilirsem girerim kısaya hazırdayım :D Burdakiler de topyekün bir hezimete veya topyekün bir ihya oluşa tanıklık etmiş olurlar :D[/quote]
çuf çuf geldi bile...1.2925 den ek kısa
[quote=Astatin;66460]çuf çuf geldi bile...1.2925 den ek kısa[/quote]
1.2932 stop...5-10 dk da aal geçti.. :( :)
[quote=Astatin;66461]1.2932 stop...5-10 dk da aal geçti.. :( :)[/quote]
Forekste 5 dak oynamak demek eninde sonunda parayı sıfırlamak demektir.
[quote=teo;66462]Forekste 5 dak oynamak demek eninde sonunda parayı sıfırlamak demektir.[/quote]
5 dakikalık fx deki oyunun önemli bir parçasıdır kendisi değil..(5 ve 10 !! sadece 5 değil) :)
Nihayet gelebildim :D 1.293 kısalmıştım ama çok cüzi bir miktar o yüzden problem değil. Üzülme be astatin bak şimdi sen çıktın diye bırakırlar aşağı tekrar :D Bu arada forexteki bazı hareketlerin borsadaki günlük-saatlik hareketler hakkında öncü sinyaller verebildiğini hepimiz biliyoruz o yüzden işlem yapmasam bile foreksi takip ederim :)
[quote=hexa;66464]Nihayet gelebildim :D 1.293 kısalmıştım ama çok cüzi bir miktar o yüzden problem değil. Üzülme be astatin bak şimdi sen çıktın diye bırakırlar aşağı tekrar :D Bu arada forexteki bazı hareketlerin borsadaki günlük-saatlik hareketler hakkında öncü sinyaller verebildiğini hepimiz biliyoruz o yüzden işlem yapmasam bile foreksi takip ederim :)[/quote]
üzüldüğümüde nerden çıkardın:)hatta eğlenelim1.2942 long
[quote=Astatin;66465]üzüldüğümüde nerden çıkardın:)hatta eğlenelim1.2942 long[/quote]
1.2962 flat... astatin sinemaya kaçar
EURUSD:
1 ay kadar önce 1.25 ler civarında güçlü olasılık olarak sözü edilen ikili dip gerçekleşmiş görünüyor. 1.29 a geri gelişler alım için fırsat olabilir.
SL2 osilatörü: Yükselişi destekliyor.
FDR: 1.26 larda verdiği alı koruyor ancak indikatörün zirveyi yenilemesi gerekir yükselişin devamı için.
BA3: Tüm bu çalkalanmalar boyunca flat kaldı.
TOPLAMda denilecek: 1.3025 üzerinde kalırsa 1.35 leri hedefler..1.2825 altı ise 1.24 ü hedef yapar.. Daha da özetlersek, özellikle ABD den beklenen haberlere bağlı olarak ya piyasalar ayı rallisine devam edecek yada beklenti bitti deyip kırılacak aşağıya..Bu seviyeler kritik bölgeler
Sayın teo dosyalar 4KB olarak görünüyor.