Yarın tarım verisine kadar yatarım, veri gelir hareket başlar takılırım beyaaaa :)
Flatım rahatım şimdilik :)
Printable View
Yarın tarım verisine kadar yatarım, veri gelir hareket başlar takılırım beyaaaa :)
Flatım rahatım şimdilik :)
sizce günün dip adayı hangi seviyeler ?
Gel gel sarışınım gel . . .
Sat 1649
al ???
1750 den itibaren iki döngü düştü
ya bir döngü daha düşüp çıkacak ya da cuma sabahından itibaren çıkacak .
Geceyarısından sonra indik düzleşecek . Fiat yeni değerin , çizginin altında kalırsa geçen salı olduğu gibi fişi tamamen çekilecek :) . Yok üstünde kalırsa ve altına düşmemeye direnirse çıkmayan candan umut kesilmez .
1685 altı nefes yeri 50-60 olur
1685 -95 range
ağır ihtimal 1650 den yana göstergeler o yönde
[quote=gnome;421866]geceyarısından sonra indik düzleşecek . Fiat yeni değerin , çizginin altında kalırsa geçen salı olduğu gibi fişi tamamen çekilecek :) . Yok üstünde kalırsa ve altına düşmemeye direnirse çıkmayan candan umut kesilmez .[/quote]
özür dilerim indik zaten düz . Yarın sabahtan itibaren trende girecek .
Iki ihtimal var . Ya hızla 1710 seviyelerine yükselmeye çalışıp yeni güne oralardan merhaba demek isteyecek . Ya da 1690 altına gitmek istemeyecektir.
Aslında nereye düşeceği ya da nereye çıkacağı umrumda değil . Al gelince long olunacak o kadar .
[QUOTE=gnome;421870]özür dilerim indik zaten düz . Yarın sabahtan itibaren trende girecek .
Iki ihtimal var . Ya hızla 1710 seviyelerine yükselmeye çalışıp yeni güne oralardan merhaba demek isteyecek . Ya da 1690 altına gitmek istemeyecektir.[/QUOTE]
1710 a yolculuk başladı .
o sp ne dediysem oraya gider
kralına gider
jel.
o goldiede
çarşambadan sonra heç bir ihtimalde dip alçaltmazsa dikkat ise
şu ay var ya havada
GOL OLUR GOL
KEFALETİM YENİ AYA KADAR SONRA SATSIN
13-17 DEN SONRA SATSIN
AMA ÖNCE AYULARIN ALAYI ŞİŞTE
DİKKAT DİKKAT CUMA ÇARŞAMBANIN ALTI KAPANIŞ KATİ STOPTUR VE VE YENİ AYA SATIŞTIR
YAZDIĞIM HERŞEY ANCA VE ANCA CUMA HAREKETİNDE ÇARŞAMBA PERŞEMBENİN ALTINA GELİNMEYEN DURUM İÇİNDİR
BAKIN SIPANIN YOLU YOK
TARIMI ACEMİLER BEKLER SP 1430 GÖRECEK YOLU YOK
AMA ALTIN NAparsa yapsın bugünden sonra aynı yönde olun ta ki yeni aya kadar
çav.
pzt görüşürük.
jel.