muhalefete de dikkat edin,
onlarda hurlu deyiller,
en azını düşünsek,
10 senedir muhalefet yapamadılar,...
ülke bölünürken yolsuzluk muhabbeti yapıyorlar halen,..
Printable View
muhalefete de dikkat edin,
onlarda hurlu deyiller,
en azını düşünsek,
10 senedir muhalefet yapamadılar,...
ülke bölünürken yolsuzluk muhabbeti yapıyorlar halen,..
[B]Hakan Şükür'le ilgili ilginç iddia[/B]
[IMG]http://www.timeturk.com/resim/tr/2014/03/07/hakan-sukur-le-ilgili-ilginc-iddia.jpg[/IMG]
[COLOR=#35001B][B]AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, bağımsız milletvekili Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür'ün 17 Aralık operasyonunun senaryosunu hazırlayanlar arasında yer aldığını iddia etti. [/B][/COLOR]
AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Didim’e bağlı Akbük beldesinde katıldığı seçim bürosu açılışında AK Parti’den istifa eden eski milli futbolcu Hakan Şükür ile ilgili olarak bir iddia ortaya attı. Kılınç, bağımsız milletvekili Hakan Şükür ve kardeşi Gökhan Şükür’ün 17 Aralık senaryosunun içerisinde ve aracı konumda olduklarını öne sürdü.
Gültekin Kılınç, yaptığı açıklamada,[COLOR=red] “16 Aralık akşam namazı sonrası, bütün bankalar kapanmış ancak Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür elinde 4,5 milyon dolarlık parayla Halk Bankası Genel Müdürünün evine gelmiş. Hakan Şükür ise bu olaya aracı olmuş. Para ise Yugoslavya’da yapılacak bir üniversite için hayırseverlerce toplanmış. Para ertesi gün transfer edilecekken, 17 Aralık sabahı, namaz vaktinde Halk Bankası Genel Müdürünün evine baskın yapılıyor ve aslında sır olması gereken bilgiler bir anda basınla paylaşılıyor. Çuvallarla dolu evrak ise bir gecede, her nasılsa savcı tarafından okunuyor. Bunun sonucu Türkiye genelinde ülkenin kalkınması için önemli projelerin sahiplerini, üstlenicilerini ve Türkiye’yi ileriye taşıyacak mimarları bir anda içeriye aldılar ve mal varlıklarına da el koydular. Maksat Türkiye’nin şaha kalkışını önlemekti[/COLOR]” diye konuştu.
[COLOR=black]bu ortaya çıkarsa ne diyeceksiniz merak ediyorum[/COLOR]
ve sabırla bekliyorum
[quote=indregandi;471176]ya artık yeter ,
ne ak partinin ne de fetullahın ikisininden savunulacak tek bir tarafları yok,...
tr nin gündemini alıp Anadolu beylikleri dönemine geri götürdüler bunlar,
yter ya,..
düşün ikinizde bu milletin yakasından,
beraber geldiniz beraber gidin,
ayrı gayrı yok,..
hem tayyip hem fettullah,...[/quote]
üstad kusura bakma siyaset işlerine pek fazla girmem
tarihle ilgili yazıları yeri geldiğinde paylaşırım
amma topikte ha bire analiz içinde bir bakıyorum siyaset girmiş
burası borsa topiğimi siyaset topiğimi
biz sizin analizleriniz için burdayız.saygıyı hörmeti hiç bir zaman eksik etmedik
amma topik ana mecrasına dönmeli yoksa bende aynı uslupla siyaset yazmaya devam ederim
ama ben en kolayını yapayım daha iyi
pek fazla tartışmayı sevmem
üstad size başarılar
allah yolunuzu açık etsin
saygılar hötmetler
[quote=PASSAT;471181]ama ben en kolayını yapayım daha iyi
pek fazla tartışmayı sevmem
üstad size başarılar
allah yolunuzu açık etsin
saygılar hötmetler[/quote]
diğer arkadaşlarıda uyardım ben,..
bu kararınız bencede isabetli olur,
long sl
77288
aşağı negatif eğim bitti,...
trend başlatabilirse başarılı olur başalatamassa 77288 kırılır,..
trend için 77288 üstüne yeni long sl ler alabilmeli,...
long sl
77513
long sl,
77513 ten 77500 e oturma hazırlığında
[img]http://666kb.com/i/cmfb9qt34uahjtxm0.gif[/img]
[img]http://666kb.com/i/cmfbad376nav43joo.gif[/img]
üstat bu gün son iş günü. özellikle ikinci seans kapanışa doğru kredili satışlar baskı oluşturabilir diye düşünüyorum.
[quote=tutku;471188]üstat bu gün son iş günü. özellikle ikinci seans kapanışa doğru kredili satışlar baskı oluşturabilir diye düşünüyorum.[/quote]
inşallah diyecem, artık bir satış gelsin de biz de pozisyon alalım, dünkü şortu stopta kapatmıştım