-
[quote=a.kaya;293909]sistem Sat ta hala ama yataydan çıkana kadar bulaşmak istemiyorum he belki 300-400 puan geç girerim poza ama olsun sağlam olsun en azından yoksa devamlı çakıyor pala ve saz ekibi .dng[/quote]
ya 83100 görüp, sen şort yapıp, sonra tekrar yukarı dönme durumu olursa:rolleyes:
-
[quote=sync;293893]Sn .Astatin,strategist yanıtlarınız için teşekkür ederim.Ama bu yöntem expert advisorde görünmesini engellemiyor değil mi?Orası için bir önlem varmıdır acaba?[/quote]
cık..sadece ST yi şifreler.ea da olabilemez
-
selçuklum çaresizim,
Hayattamın,niyrüyon gari....üüü
-
[quote=EMEKDAR;293925]selçuklum çaresizim,
Hayattamın,niyrüyon gari....üüü[/quote]
Selam POSSSS...kapanışı 82200 falan bekliyorum... selpatrossuz şelale olmaz.. gelir az sonra..ha gelmezse eğer o zaman da şelale olmaz..hoş olmaz..üww
-
[quote=Astatin;293924]cık..sadece ST yi şifreler.ea da olabilemez[/quote]
Amma eğer EA d kurgun da al-sat-apk-as şeklinde ise, her ea formulu st ye çevrileybıl...
-
Selpatros olmuyo valla böyle..açtın kanalizasyonu sonra braktın gittin..küserim valla ühüühühüh
-
[quote=Astatin;293928]Selam POSSSS...kapanışı 82200 falan bekliyorum... selpatrossuz şelale olmaz.. gelir az sonra..ha gelmezse eğer o zaman da şelale olmaz..hoş olmaz..üww[/quote]
Goğül dohdorundamı okumuştum...
Asker yaşlı anasından para ister mektupla,mektubu komşu okur..
Asker paraya neden ihtiyacı olduğunuda ekler...hafta sonu teleferinge binmiştir,hafta sonu çarşıya çıktığında eğlenmiştir...
Anası: a oğul senin nene gerek fakir halinle elin deli refingine binersin...üüü
-
patron forex de dövüyolar bugün beni ....:o:o
-
Veri iyi gelirse süper satış yaparlar
-
[quote=selçuklu;293937]patron forex de dövüyolar bugün beni ....:o:o[/quote]
patron vobta son iki gün tam senin günündü ama sen forekse gittin
-
[quote=selçuklu;293937]patron forex de dövüyolar bugün beni ....:o:o[/quote]
Farkındayım maalesef...1.35.68 aşa geçilmeyince belli etti dipledi orda...üüü
-
ehehehehhe... Veri her zaman Asti nin pozisyonunun tersi yönde gelir kuralı işledi yine..Şort long fark etmez **...
şort ul aşort...700 den takviye