[quote=jani;214599]günnük marjı ck darattı...500 puan dip tepe mesafesi....zırnık vermem diyor....[/quote]
kuzum bu ağa başka ağa sanki... senin ağan böyle yapmazdı....
Printable View
[quote=jani;214599]günnük marjı ck darattı...500 puan dip tepe mesafesi....zırnık vermem diyor....[/quote]
kuzum bu ağa başka ağa sanki... senin ağan böyle yapmazdı....
[quote=catedral;214604]Mal basacak..bence..[/quote]:dü::dü:
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306555&resize_x=600[/IMG]
bu haysiyetsiz....68 000 nin hazırlıgında....ben bunun cigerini tanırım....
[quote=jani;214609]bu haysiyetsiz....68 000 nin hazırlıgında....ben bunun cigerini tanırım....[/quote]
valla kuzum çalı dibinde bekliyoz...nasip..
bunu oylum oylum oyacagım...aleme ibret üçün...donundan bayrak yapıp...bozo ya tasıtacagım....
basar dediğimiz, 7xx, 5xx şimdilik bunlar, aksi dengelerin değişmesi lazım, evet sıkışıldı ama dengeler korunuyor,..............s&p yide yazdık, bakın şimdi s&p yorgunluk atarken dov amcası onu tutuyor, böle bu işler, ama elimizde sınırsız bilgi oldu, kıymetini bilelim bu zamanların, proceksiyon delikanlı harmanından 3-5 kontratla yazılıyor artık,.......
[quote=egim;214610]valla kuzum çalı dibinde bekliyoz...nasip..[/quote]
eğim... sende mi lönkledin...
beklemekle olmuyor....
biraz alkış.. biraz poh-poh istiyor guzumun ağası...
[quote=küçük_k;214614]eğim... sende mi lönkledin...
beklemekle olmuyor....
biraz alkış.. biraz poh-poh istiyor guzumun ağası...[/quote]ekran karşısında tezerahatümü yapıyom buraya yazmıyom ki kirlilik olmasın..:D
[quote=jani;214609]bu haysiyetsiz....68 000 nin hazırlıgında....ben bunun cigerini tanırım....[/quote]
63.000 ..e gelmeden 68.000 giderse bir başarısızlık hikayesi olur....
önce aşağı gelmeli.......teknik ve taktik için gerekli....
.lelele
işte ne dedik dün, 63425 korunarak lönk kışkırtılacak, büyük amcanın yeride bu 65525 -67200 arasında buradan basmassa batar bu, ben batırırım, gaydırı guppakları hazırlamıştır çoktan bakalım hangisi, yayınladım hepsini takip edin diye, tersi ne büyük amcanın basması, bu paha biçilmez olur, %3-4 gibi,.........şimdilik sakiniz ve hafta başı prosundan küçük nefesler çekiyoruz,........
[QUOTE=jani;214611]bunu oylum oylum oyacagım...aleme ibret üçün...donundan bayrak yapıp...bozo ya tasıtacagım....[/QUOTE]
Dikkat et longda yakalanmış ipkinili halini web aleminde yayınlarım...kom
basın ulaaynnnnnn!!!!!