SAAT 14 30 U bekliyorum....
bizi dünya çıkarken sattılar...usagları gafil avladılar...dünya düşerken esas düşüş yolda demektir....
Printable View
SAAT 14 30 U bekliyorum....
bizi dünya çıkarken sattılar...usagları gafil avladılar...dünya düşerken esas düşüş yolda demektir....
dikkat ettinizmi bilmiyorum....
DERHAL...
SÜRÜNÜN TERSİNE GECTİM....
ÇÜNKİ...
SÜRÜ...ÇOK KÖTÜ Bİ DAYAK YEDİ...
şimdi hedef yerin dibine inanıyor...APS 176 000 DEN...183 000 E ÇIKTI....
HAKETMİŞTİLER EMME...agama şakşakcılıgın sonu bu....
kuzum icimden bir his yanlış yönde oldugumu söylüyor ...
dolar endeksi...75 lerde debeleniyor....bu eyi degil...VOLATİLİTY VAR...bu levarege kullanan oyuncuyu çızar...korkar...liqit olur....RİSK AVERSE....
[QUOTE=eksper;166311]kuzum icimden bir his yanlış yönde oldugumu söylüyor ...[/QUOTE]
herkeşler guzum busefer yanlıs yondesın dediği zaman guzu hep haklı cıktı bugune kadder...
YERLER ACAİP ISLAK....HA HA HA...
delianlılar harman oldu usaglar....koduk ve oturttuk...aasama bidene daha koyacagım...saglı sollu döveceksin...
vay namussuz bunun gözü toprağa bakıyor yav....
[quote=jani;166362]YERLER ACAİP ISLAK....HA HA HA...
delianlılar harman oldu usaglar....koduk ve oturttuk...aasama bidene daha koyacagım...saglı sollu döveceksin...[/quote]
kuzum şortamı döndün...
59 300....bacaklarım gıprasıyor....dizlerimin dermanı yok...bi ayagım tuallette...tutamıyorum....bayılıyorum bele günnere....
kerim agabeyimin prostatı şişti....
59 200 longum hele....az önce mideme furdu...bende onun agzını dagıttım...
[QUOTE=jani;166374]59 200 longum hele....az önce mideme furdu...bende onun agzını dagıttım...[/QUOTE]
guzum şincide baa 300-400 pıvan oneriyor namıssız al git deyor... sana önerdi kabul etmedin şimdi bende çansını deneyor pela
lem fxci...ilk defa ters pozizyondayız....sırayla ikimizide oksuyor deyyuzzz...
ahamı duvara verdim ula...deyyuzzz sapık ula....
kuzum gözünü bize dikmiş bu...fxciyle işi yok bunun....hahahha
ikili dibi denedi...zarardayım ha...75 puan...almadım 550 yi kızdı....şerefsiz...
çalının altına sıgınıyım dedim...bi ne göreyim...62500 den ng olmus usaglar...birbirine yapışmış...timtimtitriyorlar....yer acın bende geleyim dedim...
de ittir kan emici...ne geldiyse basımıza senin makro yorumlardan geldi deyip...beni kovdular...renkleri sapsarıydı...kanları çekilmişti adeta...ha ha ha
çıktım oradan...agama yapıştım...agzını burnunu kırdım...yatıştım..
günah usaglara yaw....
59 300 deyiz....tekrar asagı gider ve 59 000 kırarsa...çalı filan yok...hepsi dolu....
yandık ki...ne yandık....
spotta hacim yok...agam mal verecek alıcı bulamıyor...sürü bitik...oda satıyor...mal agamın kucagında....ohhhh ossun sana....
62 500 den...59 000 e...tam 3500 puan düştü....ve hala tepki koymuyor....
saat 15 13....
46 900 de...hacim...1085...az...düşüşe ragmen...
sentiment tam oluşmadı...düşen 200...yükselen 77...
garan 5.45...amiral 5.45...akkız 8.45....kchol...3.74...
akkızda düşme potansiyeli henuz bitmedi....sabah 8.25 di...bekledigim 7.90....
585xx yeresine shortları kapama realize emrini yazdım xx kısmı bende saklı kalsın ordan soluklandıktan sonra long olcam guzum .... sende ıkıncı malıyet yapcan sankı oraya gidersek öyle seziyorum...
emme 58450 altında long sakat olur dikkat etmek lazım
58550 yeresinden 596xx maliyetli shortları kapadım
Guzum yukarı doru buyuk bı tepki gelcek sanki eyle seziyorum....(grafiksel )
Bu tepki
584xx-5xx-6xx yeresinden başlaycak.... emme ben sindilik flatım... bundan fazla lokma alırsam pela bana haram eder
58575 yarım long oldum stopum yakın bu longları seans sonuna kadar ellemeycem eger stop olmazsam.... stop oldummu yazarım
Abiler,buralar margin call yerleri bi donk sesi daha gelir mi?62400 shortların yarısını flatledim,58500 den..
[QUOTE=fXci;166431]58575 yarım long oldum stopum yakın bu longları seans sonuna kadar ellemeycem eger stop olmazsam.... stop oldummu yazarım[/QUOTE]
58.425 yeresınden yarım lonkları stop ettim flatım... 58475 ustune cıkarsa tepki baslar yukarı dovru.. benıde flatletmis olurlar....tipik tepki baslangıcı olur....ilk hedef 58975 olur... orasını asarsa 61xxx yeresine kadar gider..... ......emme 58475 ustune cıkmazsa 57975 yeresine gıtcek
[quote=fXci;166441]58.425 yeresınden yarım lonkları stop ettim flatım... [COLOR=Red][B]58475 ustune cıkarsa tepki baslar yukarı dovru.. benıde flatletmis olurlar....tipik tepki baslangıcı olur....ilk hedef 58975 olur...[/B][/COLOR] orasını asarsa 61xxx yeresine kadar gider..... ......emme 58475 ustune cıkmazsa 57975 yeresine gıtcek[/quote]
buyrun işte aynen yaptı pela
vawwww....çok güzel oynuyor bea...şiir gibi....
vay namussuz cigerimize ot tıkadı pala ....ortalama yaptım 58800 maliyet oldu.....
tepkiyi kodu....ama bize verecegi kar azaldı....dip 58 250 ye indi...
muhteşem bir pull back yaptı....
[QUOTE=fXci;166441]58.425 yeresınden yarım lonkları stop ettim flatım... [B][COLOR="Red"]58475 ustune cıkarsa tepki baslar yukarı dovru.. benıde flatletmis olurlar....tipik tepki baslangıcı olur....ilk hedef 58975 olur...[/COLOR][/B] orasını asarsa 61xxx yeresine kadar gider..... ......emme 58475 ustune cıkmazsa 57975 yeresine gıtcek[/QUOTE]
[QUOTE=jani;166455]tepkiyi kodu....ama bize verecegi kar azaldı....dip 58 250 ye indi...[/QUOTE]
Guzum gordunnu namıssızı ne dedım ben saa bana 1000 pıvandan fazlasını vermez bu pela ... otur oturduun yerde dedı baa.... neyıne yetmeyeor bugun 1000 pıvan kar...... 58575 longlarımı 58425 kapattırdı namıssız.... sırf bana ozel hareket etti namıssız.... emme aldım 1000 pıvanına yakın cebınden bugunde ....
[B]sıra sende gayrı 58900 altına dusmezse 597xx yeresıne kadar cıkacak garanti .... 597xx kırılıncada yukarda dedıgım 61xxx yeresine gideceğniz... [/B]
bugünü artı kapatması gerek...yoksa OBO nun boyun çızgısı kırılır....ki bu oyar...
hala dayanıyorum....
teknikte üstüne adam tanımıyorum fxci....GENE TUTTURDUN LEM....
TEBRİK EDİYORUM...iyiki anan seni dogurmuş lem...çekilmezdi bu dünya yoksa....
kardayız usaglar....emme...bobreklerim acıyor...dalagıma elini iki kez uzattı...elini ısırdım çekti...
yoksa dalaksız guzu olacaktım....
amerikan verilerini kullandılar...kötüydü veriler...
kerim agamın ellerini tutmasam tuslara çönüyordu....
etme agam...veriyi kullanıyor...gecer bu dedim...
şimdi ellerimi öpüyor...kokluyor...barnaklarımı sayıyor...yag çekiyor bana...
59 175...acaip hopluyor...bulasan yandım anamı çekiyor...ha ha ha