-
[quote=jerfin;76191]evet evet buna oyum kabuulllll... bize ettiği sayısız işkencenin yanında az bile ona[/quote]
zaten ben de astatınden hıccc hazzetmem, az oncekı mesajım nabız yoklamaya yonelıktı,
catı kesın kalsın der, mersi ise, o kadar yağ çekmeden sonra tarafsız kalırsa, adalete golge dusmus olacak!
-
ahhaaa sonuçlandı ring ring..oylama kapandı...recooo...soda mı fanta mı olsun kapak :)
3-2
-
[quote=Astatin;76197]ahhaaa sonuçlandı ring ring..oylama kapandı...recooo...soda mı fanta mı olsun kapak :)
3-2[/quote]
ben nıye goremıyorum oylama sonuclarını, kım bu 3 sahıs!!!
-
HEHEHEHEHHEHEHE... Ben almak ulaşmak istediğim amaca ulaştım, almam gereken yanıtları aldım..ve kesinlikle o amaç skor değildi.dng.dng
-
[QUOTE=Astatin;76197]ahhaaa sonuçlandı ring ring..oylama kapandı...recooo...soda mı fanta mı olsun kapak :)
3-2[/QUOTE]
sanki bunun arkasından astatin bi oylama önerisi sunacak gibi hissediyorum nedense:..:
-
[quote=jerfin;76200]sanki bunun arkasından astatin bi oylama önerisi sunacak gibi hissediyorum nedense:..:[/quote]
essah mı dıyorsun, cok da uykum geldı:D
-
şaka bir yana saat 3, sırf kactı dedırmemek ıcın ınadına bırkac dakıka daha beklerım, sımdıden soyleyeyım
-
[quote=tuareg;76198]ben nıye goremıyorum oylama sonuclarını, kım bu 3 sahıs!!![/quote]
kati, vobix, jerfin...
ps: mersiyk nın atılsın oyunun da pek bir loş renk olduğunu söyleyeyim sana...aslında sen teklif sahibi olduğun için oy hakkın yoktu ama seni özellikle oy hakkı var deyip karşı tarafa yazdım..bil bakalım niye:D:D
gerçek oylama sonucu 3.99-0
-
[quote=jerfin;76200]sanki bunun arkasından astatin bi oylama önerisi sunacak gibi hissediyorum nedense:..:[/quote]
yoo..bu oylama önerisi d ebenimdi zaten..ama varsa senin bi oylama önerin varsa onu alalım..:..:
-
bende kaçıyorum artık, iyi geceler hepinize..
-
[quote=Astatin;76203]kati, vobix, jerfin...
ps: mersiyk nın atılsın oyunun da pek bir loş renk olduğunu söyleyeyim sana...aslında sen teklif sahibi olduğun için oy hakkın yoktu ama seni özellikle oy hakkı var deyip karşı tarafa yazdım..bil bakalım niye:D:D
gerçek oylama sonucu 3.99-0[/quote]
ben bu işin altında komplo ararım kardesım.
zaten adaletı mersiyk e havale ederken hata yapmısım.
çektıgımız yağlara yanıorum ben!!!
-
[QUOTE=Astatin;76204]yoo..bu oylama önerisi d ebenimdi zaten..ama varsa senin bi oylama önerin varsa onu alalım..:..:[/QUOTE]
varrr... reco ve mersi için yazdığın etiketleri silmen için oylamaya geçelim.... offf sabaha kadar sandık başı mı bekleyeceğiz şimdi
-
[quote=mersiyk;76193]jerfin dur bende atılsın [COLOR=red]deyim bari[/COLOR] berabere olsun :D 2-2 [COLOR=red]boyutlar[/COLOR] arasında sıkısıp kal emi astii[/quote]
hangi boyutlar?:D
-
Buradan mersıyk e seslenıyorum, kutlamalarımı gerı ver, tesekkurlerını de gerı al,
ben de yatıcam sımdı, yarından ıtıbaren formun anarsıstı oluyorum,
bir yerde adalet yoksa orada somuru vardır, bır yerde somuru varsa orada ısyan vardır.
isyankarımmmm, isyankarımmm....
-
[quote=mersiyk;76193]jerfin dur bende atılsın deyim bari berabere olsun :D 2-2 boyutlar arasında sıkısıp kal emi astii[/quote]
[quote=jerfin;76207]varrr... reco ve mersi için yazdığın etiketleri silmen için oylamaya geçelim.... offf sabaha kadar sandık başı mı bekleyeceğiz şimdi[/quote]
yaww mersi nin şu oy açıklamasına baksana..şaşkın mersiyk dan daha uygun bi etiket olabilir mi :) neyse yine de sildim:D:D (şşaşkındeğil, gayet net bir oy aslında)
-
uzgunum sayın mersıyk, bır kere soz ağızdan cıktı, ısyanım gecerlıdır,
(çiçeklerimle şekerlerimi geri ver... copculer kralı)
-
[QUOTE=Astatin;76210]yaww mersi nin şu oy açıklamasına baksana..şaşkın mersiyk dan daha uygun bi etiket olabilir mi :) neyse yine de sildim:D:D (şşaşkındeğil, gayet net bir oy aslında)[/QUOTE]
:..::..:
ufff çok içtim.. yatayım artık.. iyi geceler
-
[quote=jerfin;76212]:..::..:
ufff çok içtim.. yatayım artık.. iyi geceler[/quote]
iyi geceler jerf
-
[quote=tuareg;76211]uzgunum sayın mersıyk, bır kere soz ağızdan cıktı, ısyanım gecerlıdır,
([COLOR=red]çiçeklerimle şekerlerimi[/COLOR] geri ver... copculer kralı)[/quote]
leeyn leynnn sen neler çevriyon gizli gizli bakiimm...
bu şarkı sana reco:
[URL]http://www.vidopa.com/video/uf0xaZKDGs8__BEYAZ(BeyazitÖZTÜRK)GEMİLERDETALİMVAR.html[/URL]
-
[QUOTE=tuareg;76209]Buradan mersıyk e seslenıyorum, kutlamalarımı gerı ver, tesekkurlerını de gerı al,
ben de yatıcam sımdı, yarından ıtıbaren formun anarsıstı oluyorum,
bir yerde adalet yoksa orada somuru vardır, bır yerde somuru varsa orada ısyan vardır.
isyankarımmmm, isyankarımmm....[/QUOTE]
Hahhh nankör KEDİ....
Sen adaletsizlik ve sömürü görmemişssin...
Tez boynu vurula bu nankörünn...
-
[quote=Astatin;76214]leeyn leynnn sen neler çevriyon gizli gizli bakiimm...
bu şarkı sana reco:
[URL]http://www.vidopa.com/video/uf0xaZKDGs8__BEYAZ(BeyazitÖZTÜRK)GEMİLERDETALİMVAR.html[/URL][/quote]
birsey cevırdıgım yok, ıkı gundur kutlamadıgım gun bayram kalmadı (ilerde lazım olur dıyerekten), mersiyk de herkese gonderdıgı tesekkurlerden bıze de lutfettı,
ama bu oylama işi bozdu,
gızlımız saklımız yoktur bayım.
-
[quote=catedral;76215]Hahhh nankör KEDİ....
Sen adaletsizlik ve sömürü görmemişssin...
Tez boynu vurula bu nankörünn...[/quote]
isyan basarıya ulassın, ilk sen ipe gidersin!!!
cok kelle kesılır bu gıdısle cokkk!!!
tarıhe en kanlı ısyan dıye gececektır. ızledıgınız cınayet fılmlerınden ne demek ıstedıgımı anlarsınız. Masum durmak da bı yere kadar.
(ne bıcım bı bılıncaltı varmıs bende, kendıme hayret edıyorum)
-
Mersiyk, bu saatte yürüyüşe falan çıkmayacaksın değil mi? Ya fişko olmak kötü birşey değil..Bu saatte aman diyeyim..yat uyu artık..
-
herkese ıyı geceler, ben kactım.
-
[quote=Astatin;76036]reca ederim..mersicimin mod sponsoru bendim bi kere..eteğinin her miliminde kariyerinin her santiminde emeğim vardır..:..::..: ben yüzlerle değil avatarlarla ilgiliyim..ben imkansız aşklar için yaratılmışım..aşk geyiklerinin unutulmaz yönetmeniyim..beni sevmeyen ölsün..:..::..: ben kıstırırım onu bi yürüyüşte :) kıstırırım kıstırırım..misal bugün catedral beni görmüş caddede birini kıstırmış vaziyette..valla yanlışlık oldu..ben onu mersi diye kıstırdım..sonra o olmadığını anladım geç olsa da..ondan kurtulana kadar ne çektim anlatamam :) mersi ciğim gördüğün gibi bir aldatma durumum yok..valla sne sandıydım onu..gerçekten..:..::..:[/quote]
mersi şakaydı bunlar ha...:..::..: tırsmış gördüm seni de:..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;76219]Mersiyk, bu saatte yürüyüşe falan çıkmayacaksın değil mi? Ya fişko olmak kötü birşey değil..Bu saatte aman diyeyim..yat uyu artık..[/QUOTE]
yok yok cıkmıycamda rcp bana haksızlık etti o kafama takıldıydı arada gozum dalmıs uyumusum :D .uyk ya ben yatsam
-
[quote=Astatin;76030]yani yok..Şöyle diyeyim..Avatarın dişi maksatlı olanında biraz gizem olcak..misal etek boyu en az 1 karış olmalı..ha yok ille de birisi ben donla çıkacam arkadaş diyosa ve erkekse paçalı koyu renk ve marka bir don olmalı...bayansa ve ben ille de donla çıkacam diyosa, bu mertebeye gelmiş bir arkadaşın don giymesi ile giymemesi fark etmez.. yani kendi açıısndan fark etmez.. yani hıdır değil de hıdriye ise olay, bu şekilde algılamasını tercih ederiz:..::..::..:[/quote]
hıdriye erken kaçmış kati...naaptın ona :..::..:
-
-
-
[quote=catedral;76225]iyi geceler herkeseeee[/quote]
ya kati hep soracağım diye diye geldik bugüne...hani mersiyk yaramaz, hem çok küçük hem de fişko, hiç uğraşma dediydinya bana, jerfin için de böle bir istihbaratın var mı:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;76241]ya kati hep soracağım diye diye geldik bugüne...hani mersiyk yaramaz, hem çok küçük hem de fişko, hiç uğraşma dediydinya bana, jerfin için de böle bir istihbaratın var mı:..::..:[/QUOTE]
hiiiiiii..... hem sapık hem iftiracıı...:..:
-
Allahım biri bana suikast mı düzenledi ne yaptı ya....Dün birden bağlantım kesildi...İstanbul'u aradım zor düzelttim...Neyse..................................
Bundan sonra buraya dükkan açtım...Acayip geyik yapacaz...Seans içi,dışı her daim...Ama arada ben kim long,kimin şort olduğunu soracam...Batana dil çıkaracam...Deli deli tepeli,kulakları küpeli diyeceğim...Kazananı alkışlayıp,işte o,işte o diyeceğim...
En tutarlı tahmin yapanı bulduğum zamanda , şu hisseyi alacam ama endeks sakat mı değil mi?Bir yorum çak emmoğlu diyeceğim...OK?
Yemek yiyip geliyorum...Keşke yanımda olsanızda birlikte yesek...Seren abiye selam,beslenmeye devam...
Eyi akşamlar...
-
[quote=hıdırogluhıdır;76244]Allahım biri bana suikast mı düzenledi ne yaptı ya....Dün birden bağlantım kesildi...İstanbul'u aradım zor düzelttim...Neyse..................................
Bundan sonra buraya dükkan açtım...Acayip geyik yapacaz...Seans içi,dışı her daim...Ama arada ben kim long,kimin şort olduğunu soracam...Batana dil çıkaracam...Deli deli tepeli,kulakları küpeli diyeceğim...Kazananı alkışlayıp,işte o,işte o diyeceğim...
En tutarlı tahmin yapanı bulduğum zamanda , şu hisseyi alacam ama endeks sakat mı değil mi?Bir yorum çak emmoğlu diyeceğim...OK?
Yemek yiyip geliyorum...Keşke yanımda olsanızda birlikte yesek...Seren abiye selam,beslenmeye devam...
Eyi akşamlar...[/quote]
lütfen kendinize ceki duzen veriniz bay hıdır... hem sizin mail adresiniz onaylı degilmiş ...sn hellimden üyeliginizi pasif konuma getirmesini istiyorum
hıdırogluhıdır ismini kullanabilmek icin uye oldugunuz mail adresinden [email]mersiyk@voborsa.com[/email] adresine mail atın yapamazsanız asagıda ne yazıyor bakın..kom
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/1938/voborsacepcq5.png[/IMG]
-
[quote=catedral;76243]hiiiiiii..... hem sapık hem iftiracıı...:..:[/quote]
çok kırdın beni...:( iftira mı? ne iftirası?
-
[quote=mersiyk;76247]lütfen kendinize ceki duzen veriniz bay hıdır... hem sizin mail adresiniz onaylı degilmiş ...sn hellimden üyeliginizi pasif konuma getirmesini istiyorum
hıdırogluhıdır ismini kullanabilmek icin uye oldugunuz mail adresinden [EMAIL="mersiyk@voborsa.com"]mersiyk@voborsa.com[/EMAIL] adresine mail atın yapamazsanız asagıda ne yazıyor bakın..kom
[IMG]http://img370.imageshack.us/img370/1938/voborsacepcq5.png[/IMG][/quote]
Allahım.Allahım ben şimdi burada söyleyim bari...Ne olur ama ya.Uğraştırmayın beni.
-
[quote=hıdırogluhıdır;76250]Allahım.Allahım ben şimdi burada söyleyim bari...Ne olur ama ya.Uğraştırmayın beni.[/quote]
Niye birşey oldu bilmiyom ama ben buraya yine de e mail'i mni yazayım... hıdırogluhıdır@hotmail.com ... Ekleyen olursa sohbette ederik....Özellikle vob'dan anlayanından olsun... Daha makbule geçer...
-
[QUOTE=Astatin;76241]ya kati hep soracağım diye diye geldik bugüne...hani mersiyk yaramaz, hem çok küçük hem de fişko, hiç uğraşma dediydinya bana, jerfin için de böle bir istihbaratın var mı:..::..:[/QUOTE]
ne demek fişko fişkoysa fişko insan değil mi onun da bir kalbi yok mu?
Bridget Jones transformasyonuna benzer bir şey olursa pişman olursun ama
-
[QUOTE=hıdırogluhıdır;76255]Niye birşey oldu bilmiyom ama ben buraya yine de e mail'i mni yazayım... hıdırogluhıdır@hotmail.com ... Ekleyen olursa sohbette ederik....Özellikle vob'dan anlayanından olsun... Daha makbule geçer...[/QUOTE]
Mail adreslerinde "ı" gibi türkçe karakter kullanılmayacağını bilmeden mod olmuş Kesin torpilli ama burada torpil yok.
-
[B]Sevgili Hellime buradan emekleri için teşekkürler...
Anasayfamız çooookkkk güzell olmuş....
sevgiyle[/B]
-
[quote=VOBiX;76277]ne demek fişko fişkoysa fişko insan değil mi onun da bir kalbi yok mu?
Bridget Jones transformasyonuna benzer bir şey olursa pişman olursun ama[/quote]
VOBIX im bunları bayan CATEDRALe sorun..Fişko diyende o, istihbaratı verende o..Şahsen ben de katılıyorum görüşlerinize..İnsan bu tür tabirler kullanmamalı hem de hem cinsi için.. Fişko ise fişko tabi canım onun da kalbi var:)
Bridget Jones olsa da fark etmez, Cindy Crawford olsada, Lima da olsa :) Ben cisimlerin değil sembollerin acizkarıyım :)