-
[quote=halojen;228336]15 dklık durum.. dirençler değişmiyor... bantlar arasına sıkıştı fiyat..
[IMG]http://i40.tinypic.com/sdff3b.jpg[/IMG][/quote]
makas ayarı yapmadan pala harekete geçmez....
500 puan avanta ister.......makas oluşunca harekete hazır olmak gerek..
-
15.30 perakende satışlar..ve TÜFE var...ABD..
17.00 helikopter Ben konuşacak....
sonrasında FED..den konuşan konuşana.......
-
[quote=boz ayı;228340]15.30 perakende satışlar..ve TÜFE var...ABD..
17.00 helikopter Ben konuşacak....
sonrasında FED..den konuşan konuşana.......[/quote]
[I]abd dataları iyi bekleniyor ve iyi geliyor....çok iyi gelmesi özellikle[/I]
[I]perakende satışların dow..üzerinde [B]olumsuz [/B]etki yapabilir....[/I]
[I]bernankenin faiz arttırımı sinyali vermesi beklenmiyor ...ama[/I]
[I]diğer fed üyeleri arasında faiz arttırımı sinyali verilmesine her geçen [/I]
[I]gün daha sıcak bakılıyor....[/I]
[I]teknik olarak dow..11.100 ..e yaklaştı ..yukarda fazla marj kalmadı...[/I]
[I]pala bu durumda ne yapmalı...........[/I]
-
MOODY'S, ne işe yarar derseniz ecnebileri kurtarmak için çalışır diyelim
"YUNAN HÜKÜMETİNİN BÜTÇE PLANLARI HALA CİDDİ RİSKLERLE KARŞI KARŞIYA"
"YUNANİSTAN'IN KREDİ NOTUNUN GELECEK 12-18 AY İÇİNDE İNDİRİMMESİ OLASILIĞI YÜZDE 50'DEN FAZLA"
"YUNANİSTAN'IN TEMERRÜTE DÜŞME RİSKİ, DÜŞÜK OLASILIKLI BİR OLAY"
-
bizim gördüğümüzü palada görüyor...salak değil...
OBO..yuda...
4. dalgayıda.....
öncelikle açığa çıkmadan birşeyler yapması için dalgalanma gerekli..
data zamanları uygundur...makas gerekli.....long pozisyon taşıyor..fiatların yükselmesi
menfaatine....vade bitimine 15 gün kaldı.....
-
veeee. yazarken başladı pala..........buyrun makas 400 puan.....
ruhunu tanırım şerefsizin....ruhunu.............
-
pehh haber mi geldi naptı yaa öffffffffffffff
-
mentalray den selamlar
[IMG]http://i44.tinypic.com/34isdc8.png[/IMG]
-
şimdi psikolojiye oynayacak...dizler titreyecek...stoplar çalışacak...
74.100..74.300..ü geçerse........
fake atacak.....fake.....
pala benmiyim.???
ha ha haa......sadece aklını okuyorum.....yıllardır beraberiz şerrefsizle.........
-
türk malı dizinsindeki gibi sistem yaa sistem yaaaaaaaaaa ... hisstemli shörtt olarak bittimmmmmmmmmm
-
30 dakkalığım Al a geldi.. 60 satta .. 120 sattan vazgeçti..
30 un al a gelmesi iyi değil..
-
74.500...yaparsam stoplar çalışır mı ??
[B]PALA...........[/B]
-
74.200...şort........
bozz buna hazırdı.......................
-
[quote=boz ayı;228356]74.200...şort........
bozz buna hazırdı.......................[/quote]
[I]74.500...74..750..aralığında bir posta daha verecek.....[/I]
[I]bu bir fake....mükemmel bir fake......[/I]
[B][I]bana göre.....[/I][/B]
-
[quote=boz ayı;228357][I]74.500...74..750..aralığında bir posta daha verecek.....[/I]
[B][I]bana göre.....[/I][/B][/quote]
[B][I]burada benim borum geçer......benim tekniğim...dükkan benim [/I][/B]
[B][/B]
[I]diyor şerrefsiz.................[/I]
:..:
-
ağız tadıyla stop ettirmiyor ha... 74.2 üstü 15 dklık bar kapat hade
-
geldim ahanda son durum ... eflatun çizgiyi geçerse kırmızı etiketler exxx olur ... yeşil etiketler devreye girer .. yeni tepede yeşil etiketlerde exxx olur .. ... :o
eflatun çizgi 74450 den geçiyor ... depeden düşüşün yüzde 61 fibo düzeltmeside 74400 den geçiyor ... buyrunuz graf .. poz kısa devam şimdilik ..üvvvvv üüüüüü .:o:o. i am sorry so sorry ..
[IMG]http://i40.tinypic.com/34pxu8k.jpg[/IMG]
-
dizler titriyormu gençler.......
bozz amcanızın dizlere dişler eşlik etmeye başladı.....
ha ha haaa........
-
[B]PALA......[/B]
[B]alma mazlumun ahını ..çıkar aheste aheste........[/B]
gençlere acı bari......gel ihtiyar bozz ile hesabını gör.........şerrefsiz [B]pala.....[/B]
-
[quote=selçuklu;228376]geldim ahanda son durum ... eflatun çizgiyi geçerse kırmızı etiketler exxx olur ... yeşil etiketler devreye girer .. yeni tepede yeşil etiketlerde exxx olur .. ... :o
eflatun çizgi 74450 den geçiyor ... tüm düşüşün yüzde 61 fibo düzeltmeside 74400 den geçiyor ... buyrunuz graf .. poz kısa devam şimdilik ..üvvvvv üüüüüü .:o:o. i am sorry so sorry ..
[IMG]http://i40.tinypic.com/34pxu8k.jpg[/IMG][/quote]
gerçek düşüşe paran kalmayacak kardeş, kısa kovalamaktan bitap düştün
-
datadan önce stopları patlattı..patlatır.....
benim tanıdığım [B]pala..............[/B]
-
[QUOTE=SQ;228381]gerçek düşüşe paran kalmayacak kardeş, kısa kovalamaktan bitap düştün[/QUOTE]
evet öyle olacak gibi abi !!! .. böyle salak salak yazıyorum işte ..siz bana bakmayın ...... kusura kalmayın artık .... verdiğim rahatsızlıktan ötürüde özür dilerim .... hoşçakalın ....
-
bende 4.c nin 73050 de bittiği ihtimali ağırlık kazanmaya başladı. zaten 73850 üstünde longları fulledim. en kötümser tahminle bile selçuklu patronun yeşil sayımı ilerliyor olabilir.
ancak ben 5 in başladığını düşünüyorum. bu ihtimal dün aklıma gelmişti,sabahda ağırlık kazanmıştı, şimdi ise dahda emin olmaya başladım. 5 ilerliyor ise zaten hedef 76 üstüdür sanırım:o
-
[quote=selçuklu;228388]evet öyle olacak gibi abi !!! .. böyle salak salak yazıyorum işte ..siz bana bakmayın ...... kusura kalmayın artık .... verdiğim rahatsızlıktan ötürüde özür dilerim .... hoşçakalın ....[/quote]
yaz kardeşim yaz, poz almak ayrı iş, forum da yazı yazmak ayrı iş
-
istop... 150 puan için değmedi 2 günlük eziyete..
iyice çorba oldu benim açımdan işler.. biraz dinlenelim.. kalanlara bol şans..
-
[quote=selçuklu;228388]evet öyle olacak gibi abi !!! .. böyle salak salak yazıyorum işte ..siz bana bakmayın ...... kusura kalmayın artık .... verdiğim rahatsızlıktan ötürüde özür dilerim .... hoşçakalın ....[/quote]
estf. patron.
ne demek öyle hoşcakalın filan.
rahatsızlık yok paylaşım var..brv bizi kuyuya atılan taşları çıkarmak için uğraştırma üüwww:(
-
[quote=SQ;228397]yaz kardeşim yaz, poz almak ayrı iş, forum da yazı yazmak ayrı iş[/quote]
bu tip hitap tarzı topiğe yakışmıyor.. biraz dikkat...
-
[QUOTE=SQ;228397]yaz kardeşim yaz, poz almak ayrı iş, forum da yazı yazmak ayrı iş[/QUOTE]
emredersiniz !... yalnız ben pozumuda yazıyorum forumada yazıyorum .... ikisi ayrı işlermiş ... onun içinde özür dilerim abi. . .
-
[I]patronaj keşke herkes senin gibi analiz yapsa....[/I]
[I]rahatsızlık ne demek......[/I]
[I]+.[/I]
-
[quote=halojen;228401]bu tip hitap tarzı topiğe yakışmıyor.. biraz dikkat...[/quote]
[I]topiğe nazar değdirdim galiba.....[/I]
üüü
-
Olağan şeyler selçuklu kardeşim sen yazmazsan olmaz malum py sinir bırakmadı.
Bu arada gidişatı pek beğenmiyorum arkadaşlar.
-
[quote=selçuklu;228402]emredersiniz !... yalnız ben pozumuda yazıyorum forumada yazıyorum .... ikisi ayrı işlermiş ... onun içinde özür dilerim abi. . .[/quote]
Selcuklum bu pala hepimizin sinirimi bitiridi abi,sen yaz zevkle okuyorum senin yazdıgın herseyi,su palaya bi caksaydık iyi olacaktı:(
-
[quote=selçuklu;228402]emredersiniz !... yalnız ben pozumuda yazıyorum forumada yazıyorum .... ikisi ayrı işlermiş ... onun içinde özür dilerim abi. . .[/quote]
abi boşver ya, sen yaz... olmadı şimdi...üüü
-
patlamayan stop kalmadı......
üstüne uzun pozisyonlar açılmaya başlanıyor......
pala senin ciğerini bilirim..........
benden kaçamazsın...........
-
selçuklu abi valla senin dediğin değeri stoplos kulanıyorum 74450.. sen ne bakıyon vatandaşa yaa :) tam burdan dönecek belkim sayendee stoplamayacaz..
-
neyin özürü bu booşver patron ew projection alanlar memnun, elmas görmek isteyenler memnun short aşkı olanlarda memnun gerisi faso fiso :)
-
makas artı 400 puan...dataya 25 dak..var......
tam palanın havası......bayılır şerefsiz.....
-
[quote=boz ayı;228357][I]74.500...74..750..aralığında bir posta daha verecek.....[/I]
[B][I]bana göre.....[/I][/B][/quote]
gel yavrum ..çık biraz daha yukarı ..gel bak bozz amcan sana ne verecek....
-
halen kapamadım short devam üvvvvvvvvvvv :P +1000 den -1000 hayalimmmmmmmmm
-
Herkese selam. 1/2 şort 74.475