-
bugün bir esnaf arkadaş bizim yerli bankalardan 30000 kredi alacakmış 30000 kredi verecek 2000 lirası anında gidiyor.Bana söyledi öyle şey olmaz dedim. Gittik bankaya müdüre çıktım bu nedir dedim 1250 lira hayat sigortası 500 dosya ıgır cıgır keza evraklar doldurmuşlar.
Müdüre dedim bak şimdi yabancı bir bankaya götürecem arkadaşı, bir tek kimlikle kredi alacam vergi levhasını bile götürmeyecek oradan vergi levhasını elektronik ortamda çıkarttıracam..Bütün masraflar 500 geçmeyecek senin kredinde fazla lacağım dedim..
Müdür alamazsınız dedi arkadaşı aldım gittik yabancı bankaya 10 dk içinde 40000 lirayı aldırdım masraf 540 tl
Bizim yerli bankaların eline düşen esnafa Allah yardım etsin..
-
[URL="[IMG]http://image-turko.com/di-2OG3.jpg[/IMG]"][IMG]http://image-turko.com/di-2OG3.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=Larossıan;488367]bugün bir esnaf arkadaş bizim yerli bankalardan 30000 kredi alacakmış 30000 kredi verecek 2000 lirası anında gidiyor.Bana söyledi öyle şey olmaz dedim. Gittik bankaya müdüre çıktım bu nedir dedim 1250 lira hayat sigortası 500 dosya ıgır cıgır keza evraklar doldurmuşlar.
Müdüre dedim bak şimdi yabancı bir bankaya götürecem arkadaşı, bir tek kimlikle kredi alacam vergi levhasını bile götürmeyecek oradan vergi levhasını elektronik ortamda çıkarttıracam..Bütün masraflar 500 geçmeyecek senin kredinde fazla lacağım dedim..
Müdür alamazsınız dedi arkadaşı aldım gittik yabancı bankaya 10 dk içinde 40000 lirayı aldırdım masraf 540 tl
Bizim yerli bankaların eline düşen esnafa Allah yardım etsin..[/quote]
abi geçen gün çalışan bir arkadaşın (ki görüntüsü ve konuşmasını mazlum görünce bankacı hanımefendi tahminim baktı ki köylü Mehmet ağa misali) ev kredisini yerli milli bankamız yapılandırmamak için direnmiş. aynen gitmeden telefonla baskıyı kurunca ...gibi yapılandırmayı yaptı. 7500 tlden kurtardık arkadaşı. yoksa oda yabancı bankaya gidecekti.
-
-
longu tutuyor daha kocaoğlan
-
-
yeni vadede pozlar şubat vadeyi geçmiş 117 bine-128 bin
-
[QUOTE=tr46;488412]yeni vadede pozlar şubat vadeyi geçmiş 117 bine-128 bin[/QUOTE]
evet normal bunlar vade sonunda ordan buraya aktar dur kocaoğlan halleder onları vade sonuna kadar 105250 longunu koruyor henüz
stop aynı bende 106450
-
kocaoğlan long
stopum 106450
107250 desteği üzerinde kapatmaya çalışabilir
kapanışa kadar değişen bir durum olursa belirtirim
iyi akşamlar dilerim
-
iyi akşamlar hocam emeginize saglık eksk olmayın emi
-
iyi akşamlar hocam emeğine sağlık sayende 400 puan yedim palayı bugün.
-
Ali Babacanı bilirim ben gerisi hikaye ,sinek vızıltısı gelir...