[QUOTE=boz ayı;310267]en ciddi tepki şimdi gelmeli.....yoksa çökertme türküleri başlar.....[/QUOTE]
[url]http://www.dailymotion.com/video/x1ikxw_efeler-cokertme-dans-turkish_music[/url]
Printable View
[QUOTE=boz ayı;310267]en ciddi tepki şimdi gelmeli.....yoksa çökertme türküleri başlar.....[/QUOTE]
[url]http://www.dailymotion.com/video/x1ikxw_efeler-cokertme-dans-turkish_music[/url]
[quote=trader38;310264]81275 bende long. SL 80950 . kapanışın 82200 üstünde olucağını düşünüyorum.[/quote]
Hala direniyorum SL olmadım. ama burdan hızlı tepmezse ben geceye SL olup flat giricem
[quote=trader38;310290]Hala direniyorum SL olmadım. ama burdan hızlı tepmezse ben geceye SL olup flat giricem[/quote]
[I]çok haklısın..bir pull.back benzeri hareket olmalı...[/I]
[I]yoksa zaten bitmiş olan bu iş...herkes tarafından görülecek...[/I]
[I]palanın menfaatine göre kapanış olacak......bizde anlayacağız...[/I]
[I]ZİRVECİLERDE...............:cool:[/I]
[B]BANA GÖRE ARTIK........83.100 DİRENÇ OLMUŞTUR.........[/B]
yani iş bitmiştir........yarın teyit gelecektir.........
bugün 81.600.e bakalım..tepki için...
[quote=boz ayı;310278]81.100 ..longg...
kumarım geldi.............[/quote]
[I]81.350... long.cover...flattt...:..:[/I]
kapanışı görmek için bekliyorum..yoksa işim bitti....
kapanış önemli..
[quote=boz ayı;310301][B]BANA GÖRE ARTIK........83.100 DİRENÇ OLMUŞTUR.........[/B]
yani iş bitmiştir........yarın teyit gelecektir.........
bugün 81.600.em bakalım..tepki için...[/quote]
abi açıkcası ben 83100 e yarın son bi şans daha vermeyi tercih ediyorum. yarın sert şekilde üstünde bi kapanış yaparak bugünki hareket fake kalma ihtimali azda olsa var gibim:rolleyes:
Bence PALA vatandaşı ORMANDA KISTIRDI...
[quote=trader38;310309]abi açıkcası ben 83100 e yarın son bi şans daha vermeyi tercih ediyorum. yarın sert şekilde üstünde bi kapanış yaparak bugünki hareket fake kalma ihtimali azda olsa var gibim:rolleyes:[/quote]
[I]bence bu ihtimal yok denecek kadar az....ama borsada yok olmaz...[/I]
[I]önce 81.600 üstüne çıksın bakalım.....[/I]
[I]kapanışı görelim.....[/I]
[I]KY.longladıkça pala bastı......:eek:[/I]
[QUOTE=trader38;310309]abi açıkcası ben 83100 e yarın son bi şans daha vermeyi tercih ediyorum. yarın sert şekilde üstünde bi kapanış yaparak bugünki hareket fake kalma ihtimali azda olsa var gibim:rolleyes:[/QUOTE]
traderım bi 74.450 dibine bi de 63.250 ye sayım uydursana günlüklerde:eek:
dönüp dönüp bakıyorum.. o iki seviye gözümü çıkaracak gibi bana bakıyo..
[quote=trader38;310309]abi açıkcası ben 83100 e yarın son bi şans daha vermeyi tercih ediyorum. yarın sert şekilde üstünde bi kapanış yaparak bugünki hareket fake kalma ihtimali azda olsa var gibim:rolleyes:[/quote]
[I]ama bu soruya en iyi cevabı YENİ ZİRVECİLER verir...[/I]
[I]ONLAR bilir..bilir.....:cool:[/I]
[quote=boz ayı;304157]10 milyon işlem 9.20..den..şimdi fiat kaç 8.78.......
varantlarda durum nedir??...bir bakınız....
sonrada şapkayı önünüze koyunuz......
ne demiştik..............
[B]düşmek için çıkıyoruz.............[/B][/quote]
[I][B]yonca konusunda çok önceden uyarmıştık........[/B][/I]
[I][B]anlayana.....:cool:[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]