[quote=Astatin;286674]abi biz nasıl alabiliriz 400 TL+Kavurma yı..:D:D:D[/quote]
muhtara başvur patron ,borsacıyım,gırtlağa kadar maldayım ve sonuna kadar evet çiyim de +.
Printable View
[quote=Astatin;286674]abi biz nasıl alabiliriz 400 TL+Kavurma yı..:D:D:D[/quote]
muhtara başvur patron ,borsacıyım,gırtlağa kadar maldayım ve sonuna kadar evet çiyim de +.
[QUOTE=excali;286672]Sorma.. Başka topikte öksüz kaldıydım. Heyirsiz arkadaşlar toplu göç etmişti..::::::[/QUOTE]
xacali patron günlük veriler baya işimize yarıyordu onları yayınlamaya devam edebilirmisin.
[quote=The Tatar;286671]devlet imkanları sonuna kadar kullanılıyor evet için..
mali kural ın yılan hikayesine dönmesi boşuna değilmiş ki referandum sonrası seçim var önümüzdeki sene.benzer uygulamalar elbette seçim sürecindede kullanılacak..
bursada bazı fabrikalar bayram parası dağıtıyor 400 er tl ve zarfın içinden evet pusulası çıkıyor..patron ayrıca yemin ettiriyor..
3 er kiloluk kavurma paketleride ihtiyacı olan olmayana evet rüşveti olarak dağıtılıyor..
1.ağızdan evet çıkmazsa neler olacağıda korku filmi gibi belirtiliyor..
tüm bunlara rağmen evet çıkmazsa koalisyon geri döner ki 2 ucu pis değnek şahsi fikrim..[/quote]
Ha işte o değnek yüzünden benim kafamda bir fentezi oluşmuştur. İki ayrı seçim yapılmalı. İlk oy Milletvekilliği seçimi için verilecek. İkinci oy bakanlık gruplarının ait olacağı parti için verilecek :) Misal;
-Ekonomi ve dışarısı ile ilgili bakanlıklar (Maliye, Sanayi, dışişleri v.b.) için parti seçeceksin
-Rejimle ilgili bakanlıklar (MEB, Adalet, İçişleri) için ayrı parti seçeceksin
Yada ne biliyim bakanlar için ayrı seçimde olabilir kişi bazında felan feşmekan... üühühüh
[quote=oguzhan;286679]xacali patron günlük veriler baya işimize yarıyordu onları yayınlamaya devam edebilirmisin.[/quote]
Bayramdan sonra devam ederim. Şu sıralar eskisi gibi düzenli vakit ayıramıyorum.Bugün için soruyorsan [B]Amerika kapalı[/B] olduğu için pek önemsenecek bir şey yok diye biliyorum..
ooowww... Mondiyooooo... ZİŞŞŞDDDDD.... üvvvvvvvv....
[quote=The Tatar;286678]muhtara başvur patron ,borsacıyım,gırtlağa kadar maldayım ve sonuna kadar evet çiyim de +.[/quote]
Yok abi, İstanbul da dağıtmıyorlar öyle bir şey..Bursa dan nasıl alabiliriz onu sordum:D:D bursa ay gelsem melaba ben bursalı asti ve pis evetçiyim desem alabilirmşyim yani...yardımlar kişiselleştiriliyor mu yoksa ipini koparan alabiliyor mu diye sordum...:D
Bu arada sanırım bu kadar yardımlar ve RTE nin ikinci kez Bursa da miting düzenlemiş olması, sizin evetinizden kuşku duyulduğu gibi bir izlenim braktı bende...:o..
[quote=The Tatar;286671]devlet imkanları sonuna kadar kullanılıyor evet için..
mali kural ın yılan hikayesine dönmesi boşuna değilmiş ki referandum sonrası seçim var önümüzdeki sene.benzer uygulamalar elbette seçim sürecindede kullanılacak..
bursada bazı fabrikalar bayram parası dağıtıyor 400 er tl ve zarfın içinden [B]evet pusulası[/B] çıkıyor..patron ayrıca yemin ettiriyor..
3 er kiloluk kavurma paketleride ihtiyacı olan olmayana evet rüşveti olarak dağıtılıyor..
1.ağızdan evet çıkmazsa neler olacağıda korku filmi gibi belirtiliyor..
tüm bunlara rağmen evet çıkmazsa koalisyon geri döner ki 2 ucu pis değnek şahsi fikrim..[/quote]
OY PUSULASInı fabrikalar nasıl ele geçirmiş??
ohh mondiyooooooooooo
günaydınlar patonlarım, geç kalmadık inşallah :)
Kısayız müsterihiz, EFG sağda olduğu müddetçe tabi :D
bu arada son anın pastasını sunabilecek varmı?
[quote=excali;286685]OY PUSULASInı fabrikalar nasıl ele geçirmiş??[/quote]
aslı değil tabiki,beyaz kağıda basmışlar bi pusula..şehir efsanesi falan sanılmasın,şahidim..
[quote=excali;286685]OY PUSULASInı fabrikalar nasıl ele geçirmiş??[/quote]
oy pusulasını "para" ile karıştırdın sen ekskali.
o kadar komplex bir yapısı yok.
oy pusulası malzemeleri:
B5'in yarısı ölçeğinde belki de daha küçük saman kağıt (eskiler bilir, teksir kağıdı da denir)
4 yada 5 harfli bir kelime yazacak kadar mürekkep.
bu kadar. :D
la alma be pala...77000 de kapatacam söz..EMA112 ordan geçiii..hadi tamam 77050 de olur..bi ver daha aşşa