-
[quote=boz ayı;302632]pala evladım....önünde iki yol var....
ilki buradan 90.400-90.900...e kadar yukarı basmak.....ardından MC..soğutma ve
tekrar aşağı gelmek.....
diğeri ağır ağır aşağı gelmek.....sakin sakin......89.600...
89.600..e gelince 88.200 hedefini göstermeyide unutma....
yarın son gün ve uzlaşma...ama aralık vadeyi unutma.....
ayrıca 24 saat uzun zaman hatırla.......
her iki durumda kazancın max...tercih senin.....[/quote]
[I][B]ben kızdırmıyorum......sadece hırsıza yol gösterdim ...mecburen...[/B][/I]
[I][B]hırsız bu affeder mi???.....affetmez...yakaladı mı geçirir.....[/B][/I]
-
89.500...şort.cover...ve flattt....aralık vade...tüm tradelerim aralık vade artık...
mola .....süt parası aldık......
yeni plan geliyor..hazır ol pala........
-
89.725...şort.............
-
[quote=boz ayı;303091]89.725...şort.............[/quote]
1/2 poz.....diğer parti 90.200..de olursa tabii....ama 90.200 tepkisi olabilir bana göre...ben öyle gördüm...riski azalttım....
-
Bence 88750 önemli bir yer. bu noktada kısaları kapadım. kırılırsa yeni kısa için duruma bakarım. teperse zaten yukardan(89300/89700) kademeli kısa açarım. Herşeye rağmen 89800 üstü SL olurum. planım böyle şimdilik.
-
[quote=trader38;303106]Bence 88750 önemli bir yer. bu noktada kısaları kapadım. kırılırsa yeni kısa için duruma bakarım. teperse zaten yukardan(89300/89700) kademeli kısa açarım. Herşeye rağmen 89800 üstü SL olurum. planım böyle şimdilik.[/quote]
[I]güzel plan...risk az..kar çok...+.[/I]
[I]ben bu vadeyi bıraktım..uzlaşmayacağım.....aralık vade poz..taşıyorum.[/I]
-
son duruma kısaca bakalım....teknik olarak yeni tepe geldikten sonra eski tepenin
altına sarktık...beklediğim bir hareketti...bu bir boğa tuzağı olabilir....aynı zamanda
günlüklerde bir OBO oluşumu olabilir....u 30 konuşursak [B]73.000[/B] .den başlayan yukarı
hareket yorulmuştur..91.500..de kısa vadeli tepe yapmıştır..[B]87.200[/B].ün aşağı geçilmesi
durumunda tepe onaylanacaktır bence...[B]87.200-87.800[/B] de tutunur ve yukarı tepki
yaparsa OBO gündeme gelir..ve [B]91.500[/B] tepesi geçilemediği her gün aşağı baskı artar..
rakkamlar spot 30 ..dur...vade bitimi olduğundan tercih ettim.....
-
[quote=boz ayı;303120]son duruma kısaca bakalım....teknik olarak yeni tepe geldikten sonra eski tepenin
altına sarktık...beklediğim bir hareketti...bu bir boğa tuzağı olabilir....aynı zamanda
günlüklerde bir OBO oluşumu olabilir....u 30 konuşursak [B]73.000[/B] .den başlayan yukarı
hareket yorulmuştur..91.500..de kısa vadeli tepe yapmıştır..[B]87.200[/B].ün aşağı geçilmesi
durumunda tepe onaylanacaktır bence...[B]87.200-87.800[/B] de tutunur ve yukarı tepki
yaparsa OBO gündeme gelir..ve [B]91.500[/B] tepesi geçilemediği her gün aşağı baskı artar..
rakkamlar spot 30 ..dur...vade bitimi olduğundan tercih ettim.....[/quote]
[I]ben parayı 73.000..den 92.xxx lere giderken kaybettim....şimdi aynı yolu[/I]
[I]tekrar gideceğiz..bu sefer yukardan aşağıya...bakalım % kaç geri alacak.[/I]
[I]tamamını geri alırsa iyi olur....PALA...nasıl plan......[/I]
[I]23.6...........87.200..........fena değil......;)[/I]
[I]38.2...........84.500........idare eder....oyun kurarsın.....brv[/I]
[I]50..............82.350........tam sana göre pala..oyun içinde oyun..YAZ BUNU:eek:[/I]
[I]61.8...........80.200......BAYILIRIM....tam bana göre....lelele[/I]
[I]100.............73.000.......FANTASTİK....PALA bu sana OSKAR aldırır...heyk[/I]
-
işte hendek işte deve......
PALA......sana OSKAR yakışır.....göreyim seni.....star olucan evladım...STAR...
bu kıyağımıda unutma..........STAR olunca bozz amcanı unutma...........
-
dow ,mow,yurtdışı boşver..yemişim yurtdışını.....ahanda sana plan..10 numara walla...
STAR oldun lan PALA.........STAR...YILDIZ....sayemde seni namussuz...
-
unutmadan paramın yarısını geri aldım daha......hesabı iyi tut....zararım çıkmadı...
iyi oku pala.....
-
trader kardeşim senin topiği çok kirlettim....özür.....
bugün son......ve teşekkürler gerçek dost.........