[quote=Astatin;90789]Mete hoş geldin :) Bu kadar erken beklemiyorduk ! :) Yakında bana avatar kirası ödemeye başlaycaksın..kendine bir avatr bul tez elden[/quote]
Hoşbulduk birtanem
Saatlerdir buradayım, gözlerine bi baktır sen
Printable View
[quote=Astatin;90789]Mete hoş geldin :) Bu kadar erken beklemiyorduk ! :) Yakında bana avatar kirası ödemeye başlaycaksın..kendine bir avatr bul tez elden[/quote]
Hoşbulduk birtanem
Saatlerdir buradayım, gözlerine bi baktır sen
[quote=Mete;90796]Hoşbulduk birtanem
[COLOR=red]Saatlerdir buradayım[/COLOR], gözlerine bi baktır sen[/quote]
Onu diyorum işte..Bu kadar erken beklemiyorduk:..: topiğe değil, foruma:D hoşgeldin...
(memlekette iş sıkıntısı ile beraber avatar sıkıntısı da mı başladı kuzum..sana bir yerden geriye dönük işlem yaptıran VOB platformu bulalım, parayı gani gani götür, ajanslar majanslara güzel bir avatar yaptıralım sana :))
beyler ayıp ama artık ya
[quote=Astatin;90800]Onu diyorum işte..Bu kadar erken beklemiyorduk:..: topiğe değil, foruma:D hoşgeldin...
(memlekette iş sıkıntısı ile beraber avatar sıkıntısı da mı başladı kuzum..sana bir yerden geriye dönük işlem yaptıran VOB platformu bulalım, parayı gani gani götür, ajanslar majanslara güzel bir avatar yaptıralım sana :))[/quote]
Espri dediğin biraz kaliteli olmalı selocan, böyle ağızdan rastgele çıkan 15-20 kelime ,2-3 sıralı cümle bende gülme etkisi yaratmıyor maalesef sende olduğu gibi :D
Avatar resmim seni niye bu kadar rahatsız ediyor ki, hayrola volkan gezegeninden akraba falan mısınız .kom Altı üstü dizi kahramanı asti, kendini özdeşleştirecek başka adam mı bulamadın :D Hadi ışınlan bakim sen :yü:
Bu topikde 35. sayfayı açabilen varmı?
Hah açıldı en sonunda..açılmadı bende bi türlüde..
Yazma hakkı yokmuş vatandaşın:) cevap hakkı doğmasın diye sileyim istedim..olmadı.. artık okumakla yetinecek...
[QUOTE=tuareg;90786]Benım öğrendiğim yaşam tarzında ''karsındakıne ıyı bak adam değilse yanıt vermeye değmez' der.[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;90788]sayın yonetıcılere tesekkur ederım[/QUOTE]
neden bu teşekkür adil olunmadığından dolayı mı?
ne yazdım ben yasaklanacak.....ama sizler yanlış yaptınız......
ben normal konuşuyorum neden araya giriyorsun maden araya giriyorsun daha önceden araya girenlere neden sesin çıkmadı recep efendi.....
öyle efendi usul yazmak kolay nasılsa değil mi?
[QUOTE=bull market;90851]Bu topikde 35. sayfayı açabilen varmı?
Hah açıldı en sonunda..açılmadı bende bi türlüde..
Yazma hakkı yokmuş vatandaşın:) cevap hakkı doğmasın diye sileyim istedim..olmadı.. artık okumakla yetinecek...[/QUOTE]
sayın öküz çok kaşındınız....sizi eskişehirde yoklamaya talim edecez anlaşılan...:):)
hemde tarla üzerinde sen anladın onu hadi bakalım.....lelele.lelele
gene yanar döner olmaya devam et......
ama sana inan bu yazılarını yedirecem.......çıktılarını aldım....+.+.+.
o zaman senin erkekliğini göreceğiz.....cümle alem.....hemde senin memleketinde.........
[QUOTE=mordak;91513]sayın öküz çok kaşındınız....sizi eskişehirde yoklamaya talim edecez anlaşılan...:):)
o zaman senin erkekliğini göreceğiz.....cümle alem.....hemde senin memleketinde.........[/QUOTE]
mordak abi iyi adamsın ben sana kefiil olurum ama niye boyle yapıyosun bosver abi analizlerin konussun kavga etme artık .uyk
[QUOTE=gacırt;91515]mordak abi iyi adamsın ben sana kefiil olurum ama niye boyle yapıyosun bosver abi analizlerin konussun kavga etme artık .uyk[/QUOTE]
canım görmüyormusun adamlar yasaklı olduğum halde yazmış utanmadan....
o gece ne dedim de yasaklandım.....
kusura bakma....aslında haklısın ama itle it olduk artık....yapacak birşey yok.....
[QUOTE=mordak;91513]sayın öküz çok kaşındınız....sizi eskişehirde yoklamaya talim edecez anlaşılan...:):)
o zaman senin erkekliğini göreceğiz.....cümle alem.....hemde senin memleketinde.........[/QUOTE]
eğer biraz erkeksen bana özelden yaz....eğer gram erkekliğin varsa.....
sana bu yazılarını yedirmezsem şerefsizim.....onurun gururun varsa yazarsın özelden....
tek telefonunu yaz yeter...ben ararım....
hadi bakalım sanal alem delikanlısı görelim seni.....
bu arada çöl savaşcısı senle ayrı konuşacağız.....
bakalım gerçekten savaşcımısın.....hemen yazılara vurma kendini....senle efendi konuşacam...
tüm olanlardan dolayı sevgili mordak tan özür dilerim...olayın burda kapanmasını rica ediyorum