-
a/d cok onemli gosterge tutarlilik icin bakin mfi ve cci satis gosterdigi halde fiat bir yere gidemiyor cunku a/d yatay eslik etmiyor.eee trend yok olsa bile trendin olusumu icin a/d ye ihtiyac var o yonde zaten diger halde trend bile olusmuyor yada cok yavas kaliyor.(5 dklik) ne dersiniz.
-
yok bu voba hicbirsey para etmiyor. sinyali bile karistiyorlar inansan siyale bir turlu uzun barla ile kontrpiyede kaliyorsun uymasan ya oyle olursa diyorsun. sn teo en ekonomik olarak yurtdisinda trade etmenin incelikleri konusunda bilgi verirmisiniz.yarin arti gap yapmak icin baski altinda tutuyorlar resmen terbiyesizlik gosterge ise gosterge veri ise veri korelasyon ise korelasyon.1 aydir konusmuyordum bu konuda ama dayanamiyorum. kucuk yatirimci ile top gibi oynuyorlar.gece 21.15 te faiz karari var fed in bu dowu etkiliyebilir diye bekliyorlar herhalde.
-
-
[QUOTE=nyse-dj;26072]yok bu voba hicbirsey para etmiyor. sinyali bile karistiyorlar inansan siyale bir turlu uzun barla ile kontrpiyede kaliyorsun uymasan ya oyle olursa diyorsun. sn teo en ekonomik olarak yurtdisinda trade etmenin incelikleri konusunda bilgi verirmisiniz.yarin arti gap yapmak icin baski altinda tutuyorlar resmen terbiyesizlik gosterge ise gosterge veri ise veri korelasyon ise korelasyon.1 aydir konusmuyordum bu konuda ama dayanamiyorum. kucuk yatirimci ile top gibi oynuyorlar.gece 21.15 te faiz karari var fed in bu dowu etkiliyebilir diye bekliyorlar herhalde.[/QUOTE]
piyasa her zaman haklıdır, kızarak işlem yapılmaz,Biraz dinlen...Sinirlenerek trade olmaz.
Sevgiler...
-
Trend göstergesi olan aynı zamanda yönüden söyleyen ,0.5 bolgesı uptrend,-05 bolgesı downtrend,ara bolge flat kalınmalı..
Inverse Fisher Transform of RSI
Ms Kodumuz
v1:= .1*(RSI(5)-50);
v2:= Mov(v1,9,W);
.5;
-.5;
(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1)
-----------------
Matriks kodumuz
(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1):-0.5:0.5
-
[QUOTE=teo;26154]piyasa her zaman haklıdır, kızarak işlem yapılmaz,Biraz dinlen...Sinirlenerek trade olmaz.
Sevgiler...[/QUOTE]
aslinda tam kizma degil sinyal short milleti terse yatiriyorlar trendcileri bile. ama yatmadik tabi.otomatik pilottan ciktik.
-
[QUOTE=teo;26157]Trend göstergesi olan aynı zamanda yönüden söyleyen ,0.5 bolgesı uptrend,-05 bolgesı downtrend,ara bolge flat kalınmalı..
Inverse Fisher Transform of RSI
Ms Kodumuz
.5;
-.5;
(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1)
-----------------
Matriks kodumuz
(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1):-0.5:0.5[/QUOTE]
RSI periyodu neden 5 seçilmiş onu anlamadım acaba forex marketi için mi? Hafta sonu biraz bu formülü araştırdım. StochRSIya benziyor biraz. 1 dakikalıklarda hiçbir trendi kaçırmıyor. Pozisyona geç giriyor pozisyondan geç çıkıyor fakat temiz para bırakıyor. Trend olmayan durumlarda flat kalma opsiyonu tanıması da güzel. Uzun barlarda hızlı hareketlerde dikkatli olmakta fayda var siz trend var diye pozisyona girene kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor. Teşekkürler Sn. Teo bu fonksiyonu tanıttığınız için. Alet kutusuna ekledim bile.
-
[QUOTE=sentinus;26171]RSI periyodu neden 5 seçilmiş onu anlamadım acaba forex marketi için mi? Hafta sonu biraz bu formülü araştırdım. StochRSIya benziyor biraz. 1 dakikalıklarda hiçbir trendi kaçırmıyor. Pozisyona geç giriyor pozisyondan geç çıkıyor fakat temiz para bırakıyor. Trend olmayan durumlarda flat kalma opsiyonu tanıması da güzel. Uzun barlarda hızlı hareketlerde dikkatli olmakta fayda var siz trend var diye pozisyona girene kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor. Teşekkürler Sn. Teo bu fonksiyonu tanıttığınız için. Alet kutusuna ekledim bile.[/QUOTE]
biz mecburen 5 dk ka kullaniyoruz herhangi bir ayar yapmak gerekirmi dogru kullanim icin periodlar arasi ayarica.
-
[QUOTE=nyse-dj;26072]yok bu voba hicbirsey para etmiyor. sinyali bile karistiyorlar inansan siyale bir turlu uzun barla ile kontrpiyede kaliyorsun uymasan ya oyle olursa diyorsun. sn teo en ekonomik olarak yurtdisinda trade etmenin incelikleri konusunda bilgi verirmisiniz.[COLOR="Black"][B]yarin arti gap yapmak icin baski altinda tutuyorlar [/B][/COLOR]resmen terbiyesizlik gosterge ise gosterge veri ise veri korelasyon ise korelasyon.1 aydir konusmuyordum bu konuda ama dayanamiyorum. kucuk yatirimci ile top gibi oynuyorlar.gece 21.15 te faiz karari var fed in bu dowu etkiliyebilir diye bekliyorlar herhalde.[/QUOTE]
iste yaptilar bu durumda ne yapmak lazim
ben ilk defa karsilastim sisteme bu kadar ters durum ile ve kapanistan bayagi onceden baslayan dun 55 olmaliyken baskiladilar. bugunde guzelim trendi harcadilar bozuk para gibi bacaklarin bu kdar acildigi nadir oluyor. ilk defa erken cikmam bir ise yaradi 54 den flat olmustum uzulerek.
-
fisherin bu haliyele su anda olan duruma bakarak cci dan gec girip erken ciktigini soyleyebilirim cok az veri ile ama. sanirim. ama trend kesilince ona uyup 600 girip 300den ciktim.deneme amacli.
-
fisher hakkinda elinizde makale varmi sayin teo. birde bununadx ile kullanimi icin ne dersiniz sn.teo ve sn. hdioxyde eger boyle kullanilirsa ustten veya altta cikip geri girmeleri coumus oluyoruz yani trend olunca geri donuyor grafik. rsi nin adx ile kullanimi var idi zaten degilmi.
-
fisher ile bipolar adx( sn hdioxyde in yaptigi) gibi birlestiremedigim icin ust uste koyup baktim iyi calisiyor eger tredn var ise orada fisherin giris yada cikis sinyaline uyulmuyor trendin GUCU bitene kadar. ne dersiniz.