Dow dax geberiyor VOB son direncini destek yaptı güçlendirmeye çalışıyor. Ayular uymaya devam ettim. Kış bitmemiş daha... Yalancı baharmış .dng
Printable View
Dow dax geberiyor VOB son direncini destek yaptı güçlendirmeye çalışıyor. Ayular uymaya devam ettim. Kış bitmemiş daha... Yalancı baharmış .dng
bizimkiler dax'a rağmen aşağı gitmek istemiyorlar..
İmzaların üsünde facebook butonu çıkıyor ama bir işe yaramıyor. Onu MSN butonalrının yanına koysak daha iyi olacak sankim.
baskı var feci .. bence bugün füzel bir yükseliş olacak .. hayırlısı
bugün saat 12 de eur bölgesinde TÜFE verileri açıklanacak.. saat 15.30 da ise ABD TÜFE verileri var..
[QUOTE=jerfin;156649]bugün saat 12 de eur bölgesinde TÜFE verileri açıklanacak.. saat 15.30 da ise ABD TÜFE verileri var..[/QUOTE]
ahanda .. günün verileri ..
CHF ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Beklentiler) (Eki) 12:00 58 Yüksek
EUR TÜFE (a/a) (Eyl) 12:00 %0,1 %0,3 Yüksek
EUR TÜFE (y/y) (Eyl) 12:00 -%0,3 -%0,3 Yüksek
EUR TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Eyl) 12:00 %1,2 %1,3 Yüksek
CAD İmalat Satışları (a/a) (Ağu) 15:30 %0,4 %5,5 Yüksek
USD TÜFE (a/a) (Eyl) 15:30 %0,2 %0,4 Yüksek
USD TÜFE (y/y) (Eyl) 15:30 -%1,4 -%1,5 Yüksek
USD TÜFE (Gıda&Enerji Fiyatları Hariç) (a/a) (Eyl) 15:30 %0,1 %0,1 Yüksek
USD TÜFE (Gıda&Enerji Fiyatları Hariç) (y/y) (Eyl) 15:30 %1,4 %1,4 Yüksek
USD TÜFE (Eyl) 15:30 215,8 Düşük
USD TÜFE (Çekirdek) (Eyl) 15:30 219,7 Düşük
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (11 Eki) 15:30 525K 521K Yüksek
USD Devam Eden İşsizlik Başvuruları (3 Eki) 15:30 6060K 6040K Yüksek
USD Empire İmalat Endeksi (Eki) 15:30 17,75 18,88 Yüksek
USD Fed-Bullard'ın Konuşması 16:45 Düşük
USD Philadelphia Fed İmalat Endeksi (Eki) 17:00 12 14,1 Yüksek
TRY TCMB Faiz Kararı (Borç Verme) 19:00 %9,25 %9,75 Yüksek
TRY TCMB Faiz Kararı (Borç Alma) 19:00 %6,75 %7,25 Yüksek
desene bugün ortalık veri kaynıor selçuklu..:..: hop aşağı hop yukarı bir gün daha mı...dng
[QUOTE=VOBiX;156641]İşine geldiği gibi müslüman olan çok.
"Ben faizi yerim Allah ile benim aramda."
"O devrin faizi tefeci faizi idi şimdiki değil. O zman enflasyon mu vardı."
vb bahaneleri olan kişi çok bence.
Faiz haram diyip de faiz tiyyienleri müslüman saymadım ben.
[B][B]Faizsiz bankacılık da faizli bankacılık bence. [/B][/B]Neticede çalışmadan, efor ve emek harcamadan, bilgi kullanılmadan kazanılan para var ortada. Bankaya parayı veriyorsun 3 ay sonra artmış şekilde geri alıyorsun. Bu iş ticarete dolaylı ortaklık olsa bile bu işte zarar olmuyor ama ticarette zarar olduğundan avuntu gibi geliyor bana.[/QUOTE]
Kredi kullanan için aynı ama mevduat sahibi için aynı değil...
[QUOTE=jerfin;156651]desene bugün ortalık veri kaynıor selçuklu..:..: hop aşağı hop yukarı bir gün daha mı...dng[/QUOTE]
öyle patron .. bugün sert geçecek .. herkese bol şans diyelim ..
TÜFE ler olumlu etki yapar da.. asıl olumsuz olabilecek ve satışlara sebep olabilecek veriler bunlar..:confused:
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (11 Eki) 15:30 525K 521K Yüksek
USD Devam Eden İşsizlik Başvuruları (3 Eki) 15:30 6060K 6040K Yüksek
yarın VOB işlemleri 17.35 de bitiyor haaa..
hergün aynı terane oluyor.yukarı çek beklet veya aşağı bas beklet...sabah açıldığı yerlerde dolanıyor dünün kopyası resmen.evvelsi günde böyleydi...GAP i yakaladın yakaladın yoksa mama yok.
6.500 puan yukarı geldi piyasa ama nasıl geldi birde bize sorsunlar.
Günün bu zamanına kadar geçen sürede en yoğun hacim 65200-225 bandında yapıldı, ve bence burası destek oldu. Buranın üzerinde kaldığı sürece yön yukarı.Altındaki seviyelerde ise makul bir stop ile alım fırsatı olabilir diye düşünüyorum.
[QUOTE=jerfin;156655]yarın VOB işlemleri 17.35 de bitiyor haaa..[/QUOTE]
Pazartesi olması alzım haftasonu uygulama başladığını görmedim ben.
[QUOTE=SEYYAH;156656]hergün aynı terane oluyor.yukarı çek beklet veya aşağı bas beklet...sabah açıldığı yerlerde dolanıyor dünün kopyası resmen.evvelsi günde böyleydi...GAP i yakaladın yakaladın yoksa mama yok.
6.500 puan yukarı geldi piyasa ama nasıl geldi birde bize sorsunlar.[/QUOTE]
GAP yönünü tahmin eden sistem yapsak diğerlerinden daha çok getirecek gibi. Akşam 17:10dan sonra pzou al sabah 09:30a doğru br yerlerden kapat.
[QUOTE=VOBiX;156658]Pazartesi olması alzım haftasonu uygulama başladığını görmedim ben.[/QUOTE]
duyuru cumadan itibaren diyodu vob için.. imkb pazartesi baslıcak ama vob cumadan erkene alıcak... aga oyle istemis cuma aksam operasyon uzun surecek zamanı uzatın demiş :)
abah 4000 olan apsd sıfıra yaklasmıs.. heuheuh birilerinin canı cok yandı yada sabah ayak yaptılar dırek acılıstan gaza getırmek ıcın ınsanları..
[QUOTE=VOBiX;156658]Pazartesi olması alzım haftasonu uygulama başladığını görmedim ben.[/QUOTE]
imkb pazartesi başlayacak, ama vob cuma'dan başlayacak yeni uygulamaya bildiğim kadarıyla vobix..
Günaydın canlar...65.325'ten 1/4 oranında SHORT'ladım...Bu riskli bir deneme çünkü trendin yönü yukarı ve kısa vadeli sistemler de halen AL'dalar...Ancak VOB'da 65.400 ve U30'da da 65.000-65.200 aralıgının güçlü direnç oldugunu düşünüyorum...Eger düşündügüm gibi aşagı gelir ve sistemler de SAT verirse SHORT oranını 1/2'ye çıkartabilirim...Heinize stresi az güzel trade'ler ve bol kazançlar diliyorum...
ISCTR'de kuzuların sessizliği oynanıyor..
İşlem hacmi çok sığ kalmış..
Bir i.nelik yapacaklar ama du bakalım.. :(
FFAY..
[SIZE="5"][COLOR="SeaGreen"][B]zild ..[/B][/COLOR][/SIZE]
çok uyuz bir gün .. ama öğleden sonra hareketler başlayacak inşallah .. .. zild
65200 den kısa..sistem sat da...
esasında sistemin tersini yapmak lazım..:::
2 gün de bir işlem yapan sistem ..sabah 400 den uzun..şimdi 200 den kısa dedi....günde 2 işlem yaptı..
[QUOTE=abka;156667]65200 den kısa..sistem sat da...
esasında sistemin tersini yapmak lazım..:::
2 gün de bir işlem yapan sistem ..sabah 400 den uzun..şimdi 200 den kısa dedi....günde 2 işlem yaptı..[/QUOTE]
ben öyle yaptım.. sistem 350 de al verdi, ben sattım.. 200 de sat verdi, ben sattığımı geri aldım..:::
la birisi sn.saraylının bloguna benim nick ile birşeyler yazmış.ben değilim ona göre...ilgim alakam yoktur.
Yine üçgen oluşuyor gibi.
Sabahki en yüksek fiyattan bu yana
a,b,c bitti. Kaldı iki dalga. Yukarı d aşağı e. Şu anda d dalgası a ayağında olmamız muhtemel.
Laptop'ı değitirdim ve TSENGÖZ ve SARAYLI'nın blog adresleri şu an için kayıp.
Web adreslerini, yazabilecek birisi var mı.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Dji, 10.200-300 bandını geçemeyecek ve yükselişin yarısı yada tamamını verecek. (Sw çıkarımı, ben demedim , o dedi!)
[COLOR="RoyalBlue"]sn.sazan ın imzası...[/COLOR]
dow yarısını verse bile;8.000 e yaklaşması lazım...
[quote=sazan;156671]Laptop'ı değitirdim ve TSENGÖZ ve SARAYLI'nın blog adresleri şu an için kayıp.
Web adreslerini, yazabilecek birisi var mı.[/quote]
[URL]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/URL]
[URL]http://blog.borsanaliz.com/[/URL]
HİŞT...ü[url]www..[/url]. SAZAN ın yeni imzasının hastasıyım :=)
[QUOTE=sazan;156670]Yine üçgen oluşuyor gibi.
Sabahki en yüksek fiyattan bu yana
a,b,c bitti. Kaldı iki dalga. Yukarı d aşağı e. Şu anda d dalgası a ayağında olmamız muhtemel.[/QUOTE]
Sizce asagi mi kiracak, yoksa yukari mi sn. Sazan?
e yönünde mi kirmasi gerekiyordu genel olarak?
Haydi TÜRKin furuşkan ayuları, SAZAN ın EW leri, dün akşam kızıldereli şefi tıksıran boğa yı rüyamda gördüm, sizdeki boğalar çakma boğalar, ayı ruhu yoldadır, sıkma canını okşa kedini :) dedi...o yüzden HİŞT
[quote=thracian;156675]Sizce asagi mi kiracak, yoksa yukari mi sn. Sazan?
e yönünde mi kirmasi gerekiyordu genel olarak?[/quote]
e'nin ters yönünde gitmeli. Ama triangle'lar çok abuk yapılar olduğundan, a-c trenline'ı ve b-d trendline'ı hangisi kırılırsa o yönde pos alınır. Kırıp dönüp ters yönde kırarsa pos kapanır ve ters pos açılır. Ancak henüz sayım dogru ise hala d dalgası içindeyiz. şu anda d'deki b dalgası oluşuyor.
Seyyah'ım , çok teşekkür ederim.
[quote=sazan;156671]Laptop'ı değitirdim ve TSENGÖZ ve SARAYLI'nın blog adresleri şu an için kayıp.
Hangi browserı kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat, Firefox kullanırsanız bookmarks otomatik bacup özelliği var hafıza kartı ile taşıyabilirsiniz. Ayıca Scrapbook eklentisi ile istediğiniz sayfayı linkleri ile beraber kopyalayıp saklayabilir ve taşıyabilirsiniz. İstediğiniz zamanda internet olmayan ortamda okuyabilirsiniz.
[quote=sazan;156678]Seyyah'ım , çok teşekkür ederim.[/quote]
yor velkam :::
[quote=Astatin;156674]HİŞT...ü[URL="http://www.."]www..[/URL]. SAZAN ın yeni imzasının hastasıyım :=)[/quote]
O tahmin gerçekleşmesse de ben hasta olacağım. 44.4 maliyetli Uzun vadeli portföydeki shortlar hala duruyor. 88.8 stop loss derken ciddiydim. Şu ana kadar UV portföyün hesabındaki tüm yılın karının yarısından biraz fazlasını yedi. 88.8'de ise tüm UV karını vermiş olacağım.
O yüzden DJI kesin düşmeli. Yoksa ben UV portföy açısından üüüüwwww.üüü
[URL]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/URL]
eski laptopa talibim..yenisinin fiyatıyla bilem alırım..hiç formatlamakla falan da uğraştırmam seni..yok eğer zaten biruerlere verdiysen alıcının telefonunu alabilirmiyim:::
[quote=SEYYAH;156680]yor velkam :::[/quote]
Ha pardon, dankeşön o zaman.