-
[QUOTE=Larossıan;156136]:..:
Al sabah bendeki 5 dklık sattaydı sabah 700 puan yemiş viyik viyik al der.Alırsın biraz sonra zararına sat der.
Yerim sistemi indikatör yaptım rahatladım çarpılma yok tek işlem kafam rahat.:..::..:[/QUOTE]
He valla CiCoZ dün 64,350den sat verdi kısalrın keyfini süemeden sabah 64725ten al verdi .dng Hani geçmişine baksam 200.000 puan gibi kazanç var ama son zmaanalrı berbat ötesi. Ekim ayı hasarı -925 puan oldu. Bir de yaptırdığı tonla işlem var. Komisyonu kayması derken hasar en az 2000 puan.
-
poz yok flat izliyorum .. uzak kaldık .. heheh :)
-
dolar yamulmus :) bir ara 1.50 euro dolar paritesi gelicek satıs yapıcam diyodu birisi tam hatırlayamadım ama dedigi cıkacak gibi. :)
-
günaydın arkdaşlar bol kazançlar
long çularrrrrrrrrrrrr ::::::::;;uvv
-
[quote=Kennym;156156]dolar yamulmus :) bir ara 1.50 euro dolar paritesi gelicek satıs yapıcam diyodu birisi tam hatırlayamadım ama dedigi cıkacak gibi. :)[/quote]
bendim o...1.50 olsun, uygun teknükkoşullarda (altı veya üstü) basıyorum şortu...;) no tereddüt
-
[QUOTE=enorton;156141]Habi hangi indikatörü koyuyosun söyle de biz de koyalım :) Matriks ve MS nin başından kalkmıyorum, gözler kan kırmızı oldu artık, bilgisayar iflas etmek üzere sürekli test yapmaktan, hanımla hergün kavga ediyorum bu yüzden, bak gel yardım et bir evlilik parçalanmak üzere :)[/QUOTE]
Abi sen ne diyon ya
Benimde cumartesi pazarım ps basında geçti ebem bellendi yediğim fırça cabası
-
longa o kadar inanmama ragmen dünkü sert satışı görünce 4 kontratın iki tanesini kapatmıştım iki tane daha takviye yaptım bakalım para yazacakmı stop yine 64100
-
64725 shortlarla arkama yaslandım aga bundan yeter odedıgım komısyonlardan gınaa geldi.. bundan sorna bole + - 500 1000 puanlarda flat geçişi yapıcam.. oyleyken boyle.. nasılsa zarar ediyoz bari az komısyon edeyelım :D .lelele.lelele
65250 hatta 65500 de stop olurum.. yada 64000 den veririm bunları...
-
bugün eksi kapayacağız ve yeni bir çağ balayacak..(umarım :))
-
spot açılsın bakalım duruma .. flat .. arkaya yaslandım .. korkuyorum poz açmaya .. bana bişeyler oldu ..:o:o .. histemim zayıf sinyaller üretiyor ..vay anasını ... üüüüüüüü
-
[QUOTE=VOBiX;156154]He valla CiCoZ dün 64,350den sat verdi kısalrın keyfini süemeden sabah 64725ten al verdi .dng Hani geçmişine baksam 200.000 puan gibi kazanç var ama son zmaanalrı berbat ötesi. Ekim ayı hasarı -925 puan oldu. Bir de yaptırdığı tonla işlem var. Komisyonu kayması derken hasar en az 2000 puan.[/QUOTE]
200000 çok iyi..
benimkide ekim başından şuana kadar 800 puan karda..KOMİSYON çıkarsa kalır 400 puan gibi...yuh ama..
gözlerin kanlanmasına değmez.
.son 50 gündür,bu vobdan tiksinmeye başladım..
-
kimsenin ağrısına gitmesin dün kaybettiğim 900 puanı bugün yerine koydum ama komisyon parasını çıkaramadım üwwww:::(((
-
[QUOTE=Astatin;156162]bugün eksi kapayacağız ve yeni bir çağ balayacak..(umarım :))[/QUOTE]
Çağ kapatıp çağ açıyosun Astatin hayıdır :)
-
[QUOTE=enorton;156131]Ekim ayı da iyi başlamadı :( Dünden geceye long giren sistemin var mıydı? Bak bugün iyi bir gap yiyecek hepsi :([/QUOTE]
Dün 17:12de Histem al vermiş. Sistemelrin alayı sat idi.
-
[quote=Kennym;156134]dogru soyluyosun hocam[/quote]
doğru moğru ama ben dahil herkes sistem peşinde:..: dün histem yaptım gereksiz yere ve kaybettim son bar da al yandı 5 dk inandık aldık sisteme göre ve kaybı yerine koyduk yoksa kevgirdim bugün ve alıp başımı.uyk
-
[QUOTE=jerfin;156142]bilanço dönemimde geceye pozla girersin yersin gapı işte böyle...:Ddng[/QUOTE]
Ben de 8 Ekimde aşağıdaki gibi yazmışım :
[QUOTE]Av(bilanço) sezonu açıldı, teknikçi avlama dönemindeyiz.
Piyasa ALCOA gibi olumsuz bilanço bekler onu fiyatlar. Borsa kapandıktan sonra olumlu bilanço gelir tak boşluklu açılış hazırlanır.Bunun tersi de mümkün.[/QUOTE]
-
[QUOTE=VOBiX;156167]Dün 17:12de Histem al vermiş. Sistemelrin alayı sat idi.[/QUOTE]
Benim histem de AL vermişti, dedim bu 63800 kolay kolay kırılmaz ama baktım tüm sistemler SAT ta, şimdi sisteme ters girersin bu gece dow göçer başını duvarlara vurursun dedim :) Sonuç dow göçmedi ve ben başımı duvarlara vuruyorum .dng
-
asteton yettim arhadaşım 64750 yeresinden yeniden cortingale ::: emme uyarıyorum ben hedef kazancımı alır kacarım oĞa göre
-
[QUOTE=Astatin;156153]pazarlayan kişi zarar eden sinyalleri yayınlar ..inandırıcı olsun diye:..::..: gözün doysun tokoba 2 m$ ha..vay be..bizde lüfer rakıya fit oluyoruz ha..anadolu çocuğuyuk ve mühendisik..bilmiyoz böyle pazarlama hintlerini tabi..vay işletmeci TOKOBA way..way .dng.dng[/QUOTE]
Yok yawf ben 3 milyon $ istedim. Deel 1 milyon $ bir cent aşağı olmaz. .dng
Benim gördüğüm sistem satanlar o gün görülen en yükseğin 1000 puan üsütnden uzun kapayıp short filan açıyorlar. MEsela dün 66,000den uzun kapatıp kısa açan bir sistem düşün. .boks. .kom
-
[QUOTE=ordi;156168]doğru moğru ama ben dahil herkes sistem peşinde:..: dün histem yaptım gereksiz yere ve kaybettim son bar da al yandı 5 dk inandık aldık sisteme göre ve kaybı yerine koyduk yoksa kevgirdim bugün ve alıp başımı.uyk[/QUOTE]
O nasıl bir sistemdir ki dünkü satış baskısına rağmen, son dakikalardaki 150 puan yükselişi görünce AL vermiş :confused:
-
[QUOTE=enorton;156170]Benim histem de AL vermişti, dedim bu 63800 kolay kolay kırılmaz ama baktım tüm sistemler SAT ta, şimdi sisteme ters girersin bu gece dow göçer başını duvarlara vurursun dedim :) Sonuç dow göçmedi ve ben başımı duvarlara vuruyorum .dng[/QUOTE]
+.
Aynisini ben de yasadim dün...
Ama 63800 -oraya inebilirse- bir kere daha dünkü kadar saglam durmayabilir
-
:..::..:[quote=fXci;156171]asteton yettim arhadaşım 64750 yeresinden yeniden cortingale ::: emme uyarıyorum ben hedef kazancımı alır kacarım oĞa göre[/quote]
gel efiksci gel..eksi kapayacak bugün bu inşalah...
şimdilik AF team olduk:::::: selçukluda gelirse SAF oluyoruzüüüüüüüwwww.sevmedim bu takım ismini...FAS olsun...:..::..: yada AFS..yada AS-F
-
[QUOTE=VOBiX;156172]Yok yawf ben 3 milyon $ istedim. Deel 1 milyon $ bir cent aşağı olmaz. .dng
Benim gördüğüm sistem satanlar o gün görülen en yükseğin 1000 puan üsütnden uzun kapayıp short filan açıyorlar. MEsela dün 66,000den uzun kapatıp kısa açan bir sistem düşün. .boks. .kom[/QUOTE]
Tolga Medium un çarpılma vakti geliyor, çekirge 2 zıpladı... Sen cicoza devam et ;)
-
[QUOTE=fXci;156171]asteton yettim arhadaşım 64750 yeresinden yeniden cortingale ::: emme uyarıyorum ben hedef kazancımı alır kacarım oĞa göre[/QUOTE]
Nereye potans görüyorsunuz?
-
[QUOTE=VOBiX;156154]He valla CiCoZ dün 64,350den sat verdi kısalrın keyfini süemeden sabah 64725ten al verdi .dng Hani geçmişine baksam 200.000 puan gibi kazanç var ama son zmaanalrı berbat ötesi. Ekim ayı hasarı -925 puan oldu. Bir de yaptırdığı tonla işlem var. Komisyonu kayması derken hasar en az 2000 puan.[/QUOTE]
Bu bahsettiğiniz 200 000 puan ne kadar zamanda ve toplam kaç işlemle oluyor ?
-
[QUOTE=Astatin;156175]:..::..:
gel efiksci gel..eksi kapayacak bugün bu inşalah...
şimdilik AF team olduk:::::: selçukluda gelirse SAF oluyoruzüüüüüüüwwww.sevmedim bu takım ismini...FAS olsun...:..::..: yada AFS..yada AS-F[/QUOTE]
ozaman sie sazan abey leazım benim yerime ::: ozaman SAS olursunuz gayri :::
-
[QUOTE=thracian;156177]Nereye potans görüyorsunuz?[/QUOTE]
64775...64575 yerelerinin altında 63xxx yeresine potans göreyorum .... 63xxx yerelerini gordumu inerim corttan
-
[quote=fXci;156179]ozaman sie sazan abey leazım benim yerime ::: ozaman SAS olursunuz gayri :::[/quote]
he geçen hafta SAS takımını yaptık zati..ama SAZAN kaçtı gitti erkenden..sonra selçuklu da kaçtı..kaldık mı kala kala "A"...A takımı...hahah buda iyiymiş...
-
[QUOTE=ordi;156168]doğru moğru ama ben dahil herkes sistem peşinde:..: dün histem yaptım gereksiz yere ve kaybettim son bar da al yandı 5 dk inandık aldık sisteme göre ve kaybı yerine koyduk yoksa kevgirdim bugün ve alıp başımı.uyk[/QUOTE]
Arkadaşlar sistem arayışında olanlar benim açtığım [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=5211"]Metastock Öğreniyoruz[/URL] konusunu incelesinler. Değişik kişilerin (sazan, Asteton, jerfin, enorton, flexy.... vb) sistemelre dair güzel paylaşımalrı oldu o konuda. Bir kişini kontrolünde de kalmadı.
Metastock arayana da özelden adres tarif ederim.
Bir de sistemi uygulamadna önce
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009_06_01_archive.html[/url] sayfadaki konualrı sondan başa okumak faydalı oalcaktır.
Ben kendi yöntemimle hislerimle alıyorum satıyorum poara kazanıyorum diyorsanız sistem arayışına girmeyiniz sizin sisteminiz kendinizsinizdir zaten.
-
[QUOTE=Astatin;156181]he geçen hafta SAS takımını yaptık zati..ama SAZAN kaçtı gitti erkenden..sonra selçuklu da kaçtı..kaldık mı kala kala "A"...A takımı...hahah buda iyiymiş...[/QUOTE]
[IMG]http://blog.ugo.com/images/uploads/a-team_dvd.jpg[/IMG]
-
600 625 long .. ralli olur gol olur bence .. ralli .. stop yeresi 500 altı
-
[QUOTE=fXci;156180]64775...64575 yerelerinin altında 63xxx yeresine potans göreyorum .... 63xxx yerelerini gordumu inerim corttan[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;156181]he geçen hafta SAS takımını yaptık zati..ama SAZAN kaçtı gitti erkenden..sonra selçuklu da kaçtı..kaldık mı kala kala "A"...A takımı...hahah buda iyiymiş...[/QUOTE]
Ben de varım yaw dünden beri bekliyorum shortta :)
-
Pala verceği zaman yenigelin gibi nazlana nazlana vermiyor zati. Kodumu oturtturuyor.::::::::::::Babayiğit Pala üwwwwww.::::::
-
[QUOTE=enorton;156176]Tolga Medium un çarpılma vakti geliyor, çekirge 2 zıpladı... Sen cicoza devam et ;)[/QUOTE]
Platin ile Bıcırık direniyor şimdilik. Böyle giderse MEdium saat 10:00da teslim olacak.
KOcaoğlandan destek bekliyoruz.... Mayday mayday.... .dng
-
[quote=VOBiX;156182]Arkadaşlar sistem arayışında olanlar benim açtığım [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=5211"]Metastock Öğreniyoruz[/URL] konusunu incelesinler. Değişik kişilerin (sazan, Asteton, jerfin, enorton, flexy.... vb) sistemelre dair güzel paylaşımalrı oldu o konuda. Bir kişini kontrolünde de kalmadı.
Metastock arayana da özelden adres tarif ederim.
Bir de sistemi uygulamadna önce
[URL]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009_06_01_archive.html[/URL] sayfadaki konualrı sondan başa okumak faydalı oalcaktır.
Ben kendi yöntemimle hislerimle alıyorum satıyorum poara kazanıyorum diyorsanız sistem arayışına girmeyiniz sizin sisteminiz kendinizsinizdir zaten.[/quote]
aa kapris yaparım bak.. herkesin ismini dejenere etmeden, benimkini ederek yazmışsın..çok ayıp..
"Sazan Gurt, Astetom, Cerfo(cerfin, jerfo da olabilir), emortım, fileski"
olarak değiştirilmesini talep ediyorum:..::..::..:
Bu arada Hellim hala prim göndermedi bana üwwww...Para lazım Hellim hanım, şort açacağız yeni::::::yoksa sistem satmaya başlarım ha....dng
-
[QUOTE=hilm;156178]Bu bahsettiğiniz 200 000 puan ne kadar zamanda ve toplam kaç işlemle oluyor ?[/QUOTE]
24.09.2007-09.10.2009 arasındaki 2 yıllık sürede 5 dklık grafikelr üzerinde 900 işlemde.
-
[quote=VOBiX;156187]Platin ile Bıcırık direniyor şimdilik. Böyle giderse MEdium saat 10:00da teslim olacak.
KOcaoğlandan destek bekliyoruz.... Mayday mayday.... .dng[/quote]
Kocaoğlan dün alttan exıtlerken siz veriyodunuz.:D
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/14/840.jpg[/img][/url]
-
[QUOTE=VOBiX;156187]Platin ile Bıcırık direniyor şimdilik. Böyle giderse MEdium saat 10:00da teslim olacak.
KOcaoğlandan destek bekliyoruz.... Mayday mayday.... .dng[/QUOTE]
Saat 10 u geçti Tolga :::
-
[quote=selçuklu;156184]600 625 long .. ralli olur gol olur bence .. ralli .. stop yeresi 500 altı[/quote]
aynen selçuk baba 66 hayal ediyorum bende:):):)
-
[QUOTE=selçuklu;156163]spot açılsın bakalım duruma .. flat .. arkaya yaslandım .. korkuyorum poz açmaya .. bana bişeyler oldu ..:o:o .. histemim zayıf sinyaller üretiyor ..vay anasını ... üüüüüüüü[/QUOTE]
selcuklu patron hep bu ımf gazıyla yukselıs haftasında oldu ne olduysa.. bende oyleydım 1 haftadır..
korkularının ustune gıt al bı tarafa yazı tura at.. ya herro ya merro de , meydan oku agaya :D
sen kı agayı aglattın pes etme .boks..boks..boks..boks. (arkada rockyinin soundtracki eye of the tiger ile birlikte söylenmiş gibi düşünün)