[QUOTE=Vob Trader;66070]800 den flatladım :) deli bunlar[/QUOTE]
Esas şimdi dow açılınca ne olacak? Kabus başlıyo..
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;66070]800 den flatladım :) deli bunlar[/QUOTE]
Esas şimdi dow açılınca ne olacak? Kabus başlıyo..
[QUOTE=catedral;66072]Esas şimdi dow açılınca ne olacak? Kabus başlıyo..[/QUOTE]
gördüğüm kadarıyla efg adisi ayrıştırmış vadeliyi..
ben yokken....
o yüzden dowu takmazlar gibi..
kafaya koydularsa yukarı diye...
sistemler alda zaten...
[quote=falconettin;66067]SAYIN ÖZGÜRBORSACI CEVABINIZI MERAKLA BEKLİYORUZ. BAYRAMA KISA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ DİMİ..[/quote]
Tabii ki de sevgili kardeşim. Yarınki 5 aylık kanal direncimiz daha düşük olacak..
Eğer hiç duymadığımız bir haber gelmezse Bizi AB ye almaları felan .. :)
30800 demn yaptığım Shortları da 31900 dan yaptığım Shortları da aralık 20 e kadar tutacağım. Sonra bir yukarı. huooop yılbaşı üzeri pozisyon kapatmalar bir daha aşağı. Bugünkü silkeleme operasyonu gayet başarılıydı.
Baksanıza siz bile yarın da yükseleğine inanmışsınız..
Maksat halk önümüzdeki günlerde shortta kalmasın ki para kazanmasın. Gayet mantıklı..
Ben de olsam aynen bu silkelemeyi yapardım.. Taaa ki herkes yükseleceğine inanana kadar.
200 den çerezlik kısa
[QUOTE=mbm;66073]gördüğüm kadarıyla efg adisi ayrıştırmış vadeliyi..
ben yokken....
o yüzden dowu takmazlar gibi..
kafaya koydularsa yukarı diye...
sistemler alda zaten...[/QUOTE]
Sanırım özel emirle aldı. Yukarı çıkarken o kadar mal aldığını izlemedim ben?
uzlaşmalardanda full long.
ortalama 30000 yanlız.
pardon 31000.
sabah 31300 flat oldumdn sonra 32200 malyet short etim sindi ..stopum yakın .tehlikeli pozyon dikat olun..
systems ters yondeyim.. af olmaz
[QUOTE=Vob Trader;66076]200 den çerezlik kısa[/QUOTE]
175 den kapandım uğraşamam bunlarla. 31200 kalıcı uzunlarımla devam
[QUOTE=jelibon;66078]uzlaşmalardanda full long.
ortalama 30000 yanlız.
pardon 31000.[/QUOTE]
dow düşecek bu gece diosun:) yarın alırdın longu
[QUOTE=BORSACIOZGUR;66074]Tabii ki de sevgili kardeşim. Yarınki 5 aylık kanal direncimiz daha düşük olacak..
Eğer hiç duymadığımız bir haber gelmezse Bizi AB ye almaları felan .. :)
30800 demn yaptığım Shortları da 31900 dan yaptığım Shortları da aralık 20 e kadar tutacağım. Sonra bir yukarı. huooop yılbaşı üzeri pozisyon kapatmalar bir daha aşağı. Bugünkü silkeleme operasyonu gayet başarılıydı.
Baksanıza siz bile yarın da yükseleğine inanmışsınız..[/QUOTE]
Sayın Özgür
Adınızın önüne Borsacı tabirini koymuşssunuz amaaa..
Eğer 10 gün boşlukta Otomotive istenen para verilir yada bizde bir İMF anlaşması falan olursa ...
[B]O şortlarınızı caaarrrt diye sıyırıverirler aşağı..[/B]kom Borsacı olsanız bunu bilir 10 gün tatil öncesi 40 kere düşünürdünüz.kom
Dün yazdığımız gibi VOB düşen kanal bugünkü direncimiz 32500 idi. Oraya yakın bi silkeleme daha yaptılar.. Belli olmaz belki yarın 3 4 kere daha yaparlar . kazanç büyük çünkü..
32,500 Orayı kırsın ben de sizin gibi LONG çu olurum. hatta ölene kadar long kalırım :)