300 den kım alıosa tesekkur edıorum..:)
Printable View
300 den kım alıosa tesekkur edıorum..:)
[quote=Astatin;377774]hay hay edeyim..
Yeryüzünün bilinen tüm lisanlarının en güzel kelimelerini devşirip,
Onları devran güzeline edeceğim serenatlara katıp,
Olmak istiyorum hislerime katip,
... aşkıma [COLOR=red]tahvil[/COLOR] etmek istiyorum:D:D:D[/quote]
[quote=ATHLON;377775]spot30 709xx onem arz eder[/quote]
abi arz tamamda, talep tarafına hiç bakmıyosun:..::..:
hep derim,
VOB da oynayanın sağlam sinirleri,
Medyada oynayanın sağlam menejeri,
Aşkla oynayanın sağlam SPONSORU:p,
Gururla oynayanın sağlam yüreği,
olacak... cık olmadı bu dörtlük..saçma paradox silsilesi....sen talep kısmını kaale al patron:D
[quote=excali;377781]Morgına sorucakmış, aste...[/quote]
morg, morgı, morgına... ne demek le bu
[quote=ATHLON;377784]300 den kım alıosa tesekkur edıorum..:)[/quote]
ben 225 den aldım patron :)))
bı partı daha kaldı elimde..ha gayret onnarı da alırsa daha da bı teprık edecem..:)
[quote=Astatin;377786]morg, morgı, morgına... ne demek le bu[/quote]
Ceybi morkın. O olmazsa Cuneyd Orkın'a sor patrom...:p
hah tamamdır..savolasın..:)
bir senaryo yazayım....dowun açılışı ile brilkte veya hemen önce bi 70700 leri hülülüllü test eder, orda 5-15 bir sürü pupu yapar ve sonra dhülülülü bi alırlar..felam feşmekan...
5 dklıkda tobo ve pupular var patron..gayatron neden demedi acaba bunu bize
aklı sıra tobo cızıo..ya da gercekten cızıo mu..uwwwwwwwww:))))
[quote=ATHLON;377793]aklı sıra tobo cızıo..ya da gercekten cızıo mu..uwwwwwwwww:))))[/quote]
aga,
dün akşam saat 22;45 civarıydı sanırım, dow da aynı tobo yu çizdiriyordu 5 dklıkda..bi 10 puan çıkar gibi yaptı sonra zbaaaammmmmmm..du bakali...Olmazsa matador DON BULL DOZER i yardıma çağrırık
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRf8svYXDW92qoTi0WfxMX_08kHboxLgcCt1Uz3fE-CCKqrz7kT-g[/IMG]
[quote=Astatin;377791]bir senaryo yazayım....dowun açılışı ile brilkte veya hemen önce bi 70700 leri hülülüllü test eder, orda 5-15 bir sürü pupu yapar ve sonra dhülülülü bi alırlar..felam feşmekan...[/quote]
dow bu gece 10600 leri delip geçerse yarın daha pis bi satış yermiyiz patron :::
Arkadaşlar,
5 yıl sıfır faizli evler var. Eğer Sıfır ödemeli ev olursa almayı düşünüyorum. Rastlayan oldu mu?
[quote=The Tatar;377795]dow bu gece 10600 leri delip geçerse yarın daha pis bi satış yermiyiz patron :::[/quote]
bugün 71475 altında kapatırsa, bize her yer Trabzon patron..farkmaz dow durumları o kadar..kaldı ki 70475 altı bile kapatabiliriz...gorgutmak gibi olmasın
ben vob ta tek formasyon tanırım oda hülülülü :)
obo - tobo - üçgen - beşgen - yamuk sökmez bence vob ta :)
[quote=excali;377796]Arkadaşlar,
5 yıl sıfır faizli evler var. Eğer Sıfır ödemeli ev olursa almayı düşünüyorum. Rastlayan oldu mu?[/quote]
ödemesi sıfırsa faizini boşver zaten.kom:..:
[quote=Astatin;377797]bugün 71475 altında kapatırsa, bize her yer Trabzon patron..farkmaz dow durumları o kadar..kaldı ki 70475 altı bile kapatabiliriz...gorgutmak gibi olmasın[/quote]
bize heryer 70475 :..:
[quote=The Tatar;377798]ben vob ta tek formasyon tanırım oda hülülülü :)
obo - tobo - üçgen - beşgen - yamuk sökmez bence vob ta :)[/quote]
çok teprik ederim... HÜLÜLÜLÜ formasyonu, bir teknik formasyonun kar üretme olasılığını ilk kez %50 den %50.01 e çıkarmış bir formasyondur ve bu manada diğerlerinden üstündür... mantık : panik işlem yapana bi tekme de sen vur..heheh
yaw şöyle bi 70500 falan kapasak da uzun zamandır yapamadığımız NOOLLLTTİİİ ekşınını yapsak..ühühü
[quote=Astatin;377803]yaw şöyle bi 70500 falan kapasak da uzun zamandır yapamadığımız NOOLLLTTİİİ ekşınını yapsak..ühühü[/quote]
Mahidevran, Aşşşağıda mı bekliyormuş, asteee??:)))
[quote=excali;377804]Mahidevran, Aşşşağıda mı bekliyormuş, asteee??:)))[/quote]
bugünkü cümlelerin çok derin hacıex...yada aşk beni sersem etti, ben anlayamıyorum:..:
patron,
hülülülü formasyonun tanımlamasını panik işlem yapana bir de sen vur diyerek cuk oturtmuşun biraz acımasızcada olsa :)
tebrik ederim :)
[quote=Astatin;377805]bugünkü cümlelerin çok derin hacıex...yada aşk beni sersem etti, ben anlayamıyorum:..:[/quote]
Piyasa düşerse , belki Mahidevran seni aşşağıda bekler diye teknik olarak baktıydım, aste..:..:
bendeki 5 liklerde PUPU oluştu Astipatron ama yerler genelde biliyosun :..:
kulaını üfüre üfüre..:)
[quote=The Tatar;377806]patron,
hülülülü formasyonun tanımlamasını panik işlem yapana bir de sen vur diyerek cuk oturtmuşun biraz acımasızcada olsa :)
tebrik ederim :)[/quote]
merhamet arayan ana kucağında oturacak patron..burası vob..burdan çıkış yok:D
[quote=ATHLON;377809]kulaını üfüre üfüre..:)[/quote]
Aste ,
benim yazılarımı annamıyon. Bunu anladınsa......dng.dng.dng
[quote=excali;377796]Arkadaşlar,
5 yıl sıfır faizli evler var. Eğer Sıfır ödemeli ev olursa almayı düşünüyorum. Rastlayan oldu mu?[/quote]
Bikaç proje var patron 0 peşinatlı, bi incele istersen.195k civarında daireler var..
[URL]http://www.emlakkulisi.com/Arama/s%C4%B1f%C4%B1r-pe%C5%9Finatl%C4%B1-evler[/URL]
[quote=flexy;377812]Bikaç proje var patron [B]0 peşinatlı[/B], bi incele istersen.195k civarında daireler var..
[URL]http://www.emlakkulisi.com/Arama/s%C4%B1f%C4%B1r-pe%C5%9Finatl%C4%B1-evler[/URL][/quote]
Patron,
[B]taksitler de sıfır[/B], değil mi? Aste çözmüş olayı...;)
[quote=excali;377813]Patron,
[B]taksitler de sıfır[/B], değil mi? Aste çözmüş olayı...;)[/quote]
ivit :..:
[quote=excali;377811]Aste ,
benim yazılarımı annamıyon. Bunu anladınsa......dng.dng.dng[/quote]
anladım... fare-uyuşturucu içeren nefes metaforu....
bilmeyenler için (senin de içinde olduğu grup), fare canlı insan kulağı kemirirken uyuşturucu etkisi olan nefesi ile bir kaç post aüfler sonra az ısırır..sen uyandığında kulağın yerinde yoktur...:D
Pala olveys kiks mala durumunun örnek şekillerinden biridir..tepti tepecek döndü dönecek derken MCyi kulağında bulma durumu (aracı kurum agent ı arar, uykudan uyanılır):D
ay bana bişiler oluyo.. 5 dklıklarda boll band sıkıştı..pupular var..15 dklıklar toparladı..herşey ykarı depecekmiş gibi duruyor 5 ve 15 de...hımm demekki şorta devam ediyorum..hehehe
[quote=Astatin;377815]anladım... fare-uyuşturucu içeren nefes metaforu....
bilmeyenler için (senin de içinde olduğu grup), fare canlı insan kulağı kemirirken uyuşturucu etkisi olan nefesi ile bir kaç post aüfler sonra az ısırır..sen uyandığında kulağın yerinde yoktur...:D
Pala olveys kiks mala durumunun örnek şekillerinden biridir..tepti tepecek döndü dönecek derken MCyi kulağında bulma durumu (aracı kurum agent ı arar, uykudan uyanılır):D[/quote]
hey gıdının mikisi vardı ya bı ara...sen ilk gönderdıydın buraya fotosunu..sonna da bı gece ansızın ben gonderdıydım...
ozledım keratayı..ne guzel gunnerımız olmustu be..:))
Aste biraz kafa dağıt yuaw
[quote=ATHLON;377818]hey gıdının mikisi vardı ya bı ara...sen ilk gönderdıydın buraya fotosunu..sonna da bı gece ansızın ben gonderdıydım...
ozledım keratayı..ne guzel gunnerımız olmustu be..:))[/quote]
ivit ... selçuklu da tiskindiydi farefotolarından..hatırladım... iey gidi günler:..:
moodys ten not ındırımı gelıomus bı de..uwwwww..:))
[quote=Astatin;377810]merhamet arayan ana kucağında oturacak patron..burası vob..burdan çıkış yok:D[/quote]
çok acımasızsın patron bugün .dng
[quote=flexy;377819]Aste biraz kafa dağıt yuaw[/quote]
:confused::confused::confused::confused:kafa dağıt derken?:D
a.Çok streslisin relax ol
b. Dont make risky take a whisky
c. Bize para dağıt
ç. Çok streslisin al eline tapancayı bulduğun kafayı dağıt
[quote=Astatin;377820]ivit ... selçuklu da tiskindiydi farefotolarından..hatırladım... iey gidi günler:..:[/quote]
Aste ,
ayfon kemirenleri de var mı bu farelerin???:D
[COLOR=white][B](Varsa foncu atlete 2 tane göndersene)[/B][/COLOR]
şimdiki senaryo.."abı dowla almaya başlııcak,o yuzden vuruyo..yoksa nıye vursun dowdan once..hem bak demın 300 puanda fecı mal aldı" senaryosu gibi..uww..:)