-
[quote=Osmanaga;470918]anladım üstadım...yok hani longdayken kar al yapıp aşağıda belirttiğin yerden alabilir miyim ihtimalini düşündüm kendi kendime ondan sordum...teşekkür ederim...[/quote]
olabilir bence,...yada dışarda kalınıp, görülüp girilebilir,..
geri sayım devam ediyor sonuçta
-
IMF, ECB'YE DEFLASYON RISKINDEN KACINABILMEK ICIN FAIZ INDIRIMI VE YENI BIR LTRO VEYA N.GEVSEME CAGRISINDA BULUNDU
-MATRIKS-
Faizi indirirlerse borsaya etkisi nasıl olur acaba?
-
sp long stp
1870.06
rampası 1870.47,..yani ondada aşağı eğim var
-
ayrıca bu kadar ısrar etmelrinde ne var anlayanmadım, verin realizeyi sonrasına bakarız birlikte,...
hani siz gitseniz indikatör gitmiyor,..
karınca kıçını taşıyamıyor,..
-
uğraşın bakalım,....
beraber uğraşalım,...
-
Usta yarına bırakma ihtimali ağır basıyor. Yarın realizeyi yapıp ondan sonra yola devam ne dersiniz.
-
[quote=foodengineer;470924]Usta yarına bırakma ihtimali ağır basıyor. Yarın realizeyi yapıp ondan sonra yola devam ne dersiniz.[/quote]
güzel düşünmüşssünüz
-
Gandi usta bir süredir sizi takip ediyorum. Şahane tespitleriniz var. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Hazine değerinde bilgiler sunuyorsunuz.
-
[quote=foodengineer;470926]Gandi usta bir süredir sizi takip ediyorum. Şahane tespitleriniz var. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Hazine değerinde bilgiler sunuyorsunuz.[/quote]
sizlerinde değerli katılımlarınızı bekleriz her zaman
-
[QUOTE=indregandi;470922]ayrıca bu kadar ısrar etmelrinde ne var anlayanmadım, verin realizeyi sonrasına bakarız birlikte,...
hani siz gitseniz indikatör gitmiyor,..
karınca kıçını taşıyamıyor,..[/QUOTE]
76 ve ya az altına kadar realize bekliyorum bence..
-
Usta analizlerinize bakıyorumda birşey dikkatimi çekti. Yaptığınız analizlerde hiç EW paylaşmıyorsunuz. Bunun nedeni EW yapmamanız mı yoksa başka birşey mi.
Saygılar.
-
Abd temsılcıler meclısı/cantor: Ukrayna'ya yardım ve rusya'nın baskıyı durdurmasına yonelık tasarı yakında oylanacak
-matrıks-