Kırım'dakı rus fılosu, kırım'dakı ukrayna guclerının cekılmesı ıcın yarın sabah 05'e kadar sure verdı
-matrıks-
Printable View
Kırım'dakı rus fılosu, kırım'dakı ukrayna guclerının cekılmesı ıcın yarın sabah 05'e kadar sure verdı
-matrıks-
dahası yok düşeceksin . DÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!:)
düşen ters bayrak düşen formasyonu daha önce kırılmıştı. ardından cılızca bir tepki şimdi kırılan yöne aşağı sert bir şekilde düşmeli. ŞHORT devam
[QUOTE=PASSAT;470692]sizden allah razı olsun abi
inanın kardeşimize bile gücümüz yetmiyor yeri geliyor.yaşayarak öğreniyorlar amma o zamanda iş işten geçmiş oluyor
ben elimden geleni yapıyorum.yapmayada devam edecem
çocuğumu tarihiyle diniyle kültürüyle en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyorum
inşallah çürümüş kokuşmuş bir gençlik yerine değerlerine kültürüne tarihine sahip çıkan gençler çoğalır[/QUOTE]
ALLAH yar ve yardımcın olsun mevlam ummeti muhammedin colugunu cocugunu hayırlı eylesin sanada guc sabır takat muaffakıyet nasıp etsin
[quote=kemo;470703]ALLAH yar ve yardımcın olsun mevlam ummeti muhammedin colugunu cocugunu hayırlı eylesin sanada guc sabır takat muaffakıyet nasıp etsin[/quote]
amin abi
sizinde dualarınızı eksik etmemenizi rica ediyorum
saygılar
verin ayarı concişlere türk danaları,...
[QUOTE=PASSAT;470696]abi belki bilmiyorsundur diye söyleyeyim
ben diğer tarafta acemiew nickiyle yazıyorum
sizide gördüm orda.burda indi hocamın topiğinde arasıra bu konuları işlerim
indi üstadımda mazur görsün beni
çok içliyim çok dertliyim çünkü bu konularda[/QUOTE]
biliyom hocm sayende kaybetmemeye basladım eksik olma indi hocamda derya eksik olmasın sahsen cok ama cok faydalanıyorum
[quote=TIFIL;470700]Kırım'dakı rus fılosu, kırım'dakı ukrayna guclerının cekılmesı ıcın yarın sabah 05'e kadar sure verdı
-matrıks-[/quote]
öyle görünüyorki bir kere ukraynayı rus etkisinden kopardılar,..
ilk önece bu kazanımın üstüne bir otururlar,...
krım işine gelince rusya burada asla geri adım atmaz,
zira karadenize çıkışı kalmıyor,...
karadeniz her yeri limana müsait olan bir deniz deyil,...
büyük portfoy sahiblerinin hala alıcı olmadığı bir piyasa var. üstelik rusya olayı ve türkiyedeki yolsuzluk rüşvet hukuksuzluk güvensizlik yaratıyor. bizim gibi küçük yatırımcı dışında pala dahil risk almak isteyen yok.
düşmeye devam şhort devam.:):dü:
[quote=kemo;470706]biliyom hocm sayende kaybetmemeye basladım eksik olma indi hocamda derya eksik olmasın sahsen cok ama cok faydalanıyorum[/quote]
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
eğer çok uluslu bir kuvvet yola çıkarsa müdahil olma anlamında bu iş Çanakkale girişinde en fazla tatlıya bağlanır,...
kosava krizindede ruslar iniyordu o da tatlıya bağlandı conciş işini gördü yugoslavyada,...
yani büyük ülke işini görür,...
tr nin ise asla concişleri boğazlardan geçirmemesi gerekir,...
türk deniz kuvvetlerinin başına gelenler bu montrö ile yakından ilgilidir
sisttirip gitsinler concişler bu coğrafyadan,...
3 kuruşun peşinde her yeri kan gölüne çevirdiler amk lar,...
en demokratı bile böyle bunların,...
bölge ülkeleri kenetlenmeli,...
önce etniğe dur demeliler, etnik hep gözyaşı ve kan,...
bu gün sana yarın bana,..