-
[quote=The Tatar;377566]patron gorkutmak gibi olmasın ama bende tıpatıp aynı kurguyu yaptım :)
3 gündür yakın seviyelerde kapanış ama güniçi ortalık beyrut,nereye düşse toparlarım havaları..
ezber bozmak için bencede münasip bir gün ama bozmayıp fırsat verse iyi olur yani :)[/quote]
revenge:D
-
[quote=Astatin;377534]buyur bu da görüntüsü..indik mindik hepsi graftaki band ile uyumlu. bandın içi flattir. üstünde şort kalınmaz altında da long..bence tabiki..mavinin yarın alacağı değer 71475..onun altında da koltuk ve kahve şort olayı..bence tebiki..TGG de 4 e vurmuş..yani eğer yükseliş tepkiyse sonu buralara yakın bir yerde...bandın pepsilon civarı...yok tepki değilse bakacaz zati
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5490&d=1317655728"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5490&stc=1&thumb=1&d=1317655728[/IMG][/URL]
[/quote]
öne alalım bunu:..:
-
samimi bir itiraf : dağ-fare hikayesi oldu açılış..72000 bekliyordum..üw
-
eyouupiii,eyyyouuupiii..:)
-
du bakalım...belki sadece güçlü süsü veriyordur...
aftlopedro ; eyuupi ne ola ki? eyyubi mi yoksa yuppii mi demek istedin...
bu arada haftaya Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsündeki Teknokent de müşterimiz olan bir şirkette olabilirim tam güm..ehühühüh
-
aop nin ingilizcesi yahu...:)
-
fdow 10550 ustunde kaldıı surece fdow flattır..sat deel..:)
-
[quote=ATHLON;377696]aop nin ingilizcesi yahu...:)[/quote]
heeee..ne biliyim aga..bu aralar batı deel, doğu moda..aklıma eyyubi geldi doğrudan...hehe
-
Astipatron ne iş ya revenge lafınımı okudu pala ve ekibi acaba :..:
-
initial movement on tahvil has just been executed..:)
-
[quote=ATHLON;377697]fdow 10550 ustunde kaldıı surece fdow flattır..sat deel..:)[/quote]
ya 9550 altında.dng:p Orta dünya ceopolitik değiştiriyor aftlopedro... geçmişte yüzyılarca savaşmış krisist orduları ile mustur orduları hangi uğursuz amaç için bir araya gelmiş olabilirler ki acep..ya da getirilmiş:..: bu işbirliğinden ya yeni bir büyük dünya devleti çıkar ya da 3 küçük bölge devleti.. besrenk konseyi liderlerinin çoğunu yok ettiler kio konseyin 50 yıl önce olduğu kadar iyilik tarafında olduğu şüphe götürüyordu...geriye kalanlar ise batıdaki krisist büyücüsünün gücü karşısında susmayı tercih ettiler... dis meybi last end:..:
-
[quote=Astatin;377701]ya 9550 altında.dng:p Orta dünya ceopolitik değiştiriyor aftlopedro... geçmişte yüzyılarca savaşmış krisist orduları ile mustur orduları hangi uğursuz amaç için bir araya gelmiş olabilirler ki acep..ya da getirilmiş:..: bu işbirliğinden ya yeni bir büyük dünya devleti çıkar ya da 3 küçük bölge devleti.. besrenk konseyi liderlerinin çoğunu yok ettiler kio konseyin 50 yıl önce olduğu kadar iyilik tarafında olduğu şüphe götürüyordu...geriye kalanlar ise batıdaki krisist büyücüsünün gücü karşısında susmayı tercih ettiler... dis meybi last end:..:[/quote]
tanrı günahlarımızı affetsin..uwww..
-
[quote=a.kaya;377699]Astipatron ne iş ya revenge lafınımı okudu pala ve ekibi acaba :..:[/quote]
Pala is IRON, but not Maiden:..:
-
[quote=athlon;377702]tanrı günahlarımızı affetsin..uwww..[/quote]
amin!!!!!
-
ehmmm..bu arada;
Bugün bir mahrem-i esrar yâr-ı nüktepiradan
İşittim kim sayıp uşşakını, ey şuh-u siminten
"Nedim-i zare benzer aşıkım yoktur" demişsin sen
Efendim işte vardır: ben esirin, ben giriftarın'
-
üwwwwwwwww
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTi9galhdYpeB6KvkGj7H-x-wgbRdL90kZMuw3mucopdMpNym9Muw[/IMG]
-
azda olsa TP...ağlayarak AOP dememek için, TP.üw.. 73375 maliyetlileri gapattım..73025 ler durii
-
[quote=Astatin;377708]azda olsa TP...ağlayarak AOP dememek için, TP.üw.. 73375 maliyetlileri gapattım..73025 ler durii[/quote]
ŞİMDİ AŞAĞI VERİRLER ARTIK :o
-
[quote=a.kaya;377709]ŞİMDİ AŞAĞI VERİRLER ARTIK :o[/quote]
versinler...günlük işlem sayısına sınırlamam yok nasılsa.dng ver tabana gayatron ver taban ver tabana:..:
-
a. gapı kapattım rahatça düşebilirm.
b. numara yapıyom.
-
Yaw şimdi söylemeden edemeeyceğim...Diyeceksiniz ki, ula adama bak pozitif bilimler okumuş ama aklı fikri metafizikte...ben de peşinen cevap vereyim, metafizik olanla henüz açıklanmamış olan aynı şey değildir...
Geçen hafta hatırlarsanız, gündüz çok çok iyi bir haber aldım ve aldığım saatle ilgili 3 sayıyı şans topunda banko oynadım ve 3 üde çıktı demiştim..dün de şöyle bir şey yaptım.... karlı işlemlerimin olduğu "emir özet" satırındaki sayıları (mesela işlem saati dakikası emir numarası vb) on numara oyununda banko oynadım...7 adet sayı...bunların 5 i çıktı... şimdi çıkmayan iki sayıya baktım..onlar işleme bağlı olmayan yani değişken olmayan sayılarmış zaten...misal müşteri numarası gibi... işleme bağlı olan yani benim seçimime bağlı olan sayıların ise 5 i de çıktı..du bakalım... fal bilim merkezi mi açacağım ne..hehheeh..
bangacı kediye malzeme verdik..hehehe..üww
-
[quote=Astatin;377713]Yaw şimdi söylemeden edemeeyceğim...Diyeceksiniz ki, ula adma pozitif bilimler okumuş ama aklı fikri metafizikte...ben de peşinen cevap vereyim, metafizik olanla henüz açıklanmamış olan aynı şey değildir...
Geçen hafta hatırlarsanız, gündüz çok çok iyi bir haber aldım ve aldığım saatle ilgili 3 sayıyı şans topunda banko oynadım ve 3 üde çıktı demiştim..dün de şöyle bir şey yaptım.... karlı işlemlerimin olduğu "emir özet" satırındaki sayıları (mesela işlem saati dakikası emir numarası vb) on numara oyununda banko oynadım...7 adet sayı...bunların 5 i çıktı... şimdi çıkmayan ki sayıya baktım..onlar işleme bağlı olmayan yani değişken olmayan sayılarmış zaten...misal müşteri numarası gibi... işleme bağlı olan yani benim seçimime bağlı olan sayıların ise 5 i de çıktı..du bakalım... fal bilim merkezi mi açacağım ne..hehheeh..
bangacı kediye malzeme verdik..hehehe..üww[/quote]
Abi metafizik zaten fizik+ , ondan sen rahat ol :::
-
[quote=tenten;377712]a. Gapı kapattım rahatça düşebilirm.
B. Numara yapıyom.[/quote]
bence a şıkkı ama ya gene bi not falan olayı varsa uww nasılda oynuyor adamlar 80 olayından dolayı shortlamaya korkuyor insanlar :..:
-
misal bugün mahi'den bir selam maili alsam, anında oynayacağım sayıları çıkarırım ordan..hehehehehe
-
[quote=a.kaya;377717]bence a şıkkı ama ya [COLOR=red]gene bi not falan olayı varsa[/COLOR] uww nasılda oynuyor adamlar 80 olayından dolayı shortlamaya korkuyor insanlar :..:[/quote]
bu tereddüt olduğu sürece graşarız bence...........
yeeeeaaaaaaaaaaaaa this is orkhorn
-
uwwww...900 lerden stop ...:))
sawlık ola...
-
uyduruk bi gap için bu kadar kasmaları enteresan doğrusu. belki o arada güçlüyüz numarasına iyi alıcı geldi epey mal yedirdiler.
-
-
1 dklıktaki mini tobo ve gayatron pupuları dikkat çekici..depsede taze şortsak ;)
-
-
[quote=Astatin;377725]900 rs[/quote]
825 rf..ekstre isteeen? hehee
-
flat devam..3 karlı işlemden sonra meşhur teknik "Kalkan Balığı Tekniği" :) gereği flat izlemeye devam ediyorum...fırsat bekliyorum
-
yalnız bir kere daha yazıyorum... JPmorgan dolarda alıcıysa sıfır tereddütle takılıyorum peşine..olveys kiks
-
sakin sakin sakin sakin...sssssssss... burnunun ucunu görmeden oklarınızın kavuşma hasretine mukayyet olunuz...sakin sakin sakin...
-
[QUOTE=Astatin;377729]yalnız bir kere daha yazıyorum... JPmorgan dolarda alıcıysa sıfır tereddütle takılıyorum peşine..olveys kiks[/QUOTE]
usta jpmorgan yenı mı almaya baslamıs doları ? yanı bu sevıyeden alım demek doları 2,5 e tasımaya nıyetlı olmak demekle aynı sey...
-
selam arkadaşlar
ben de 800 den stop oldum emenike...
-
[quote=Kennym;377732]usta jpmorgan yenı mı almaya baslamıs doları ? yanı bu sevıyeden alım demek doları 2,5 e tasımaya nıyetlı olmak demekle aynı sey...[/quote]
patron..ben Jpmorgan ın tüm işlemlerini ve hatta yurtdışındakileri bile izlemeye öğrenmeye çalışırım..bunlar çok çok nadir yanlış pzda oluyorlar...USDTRY ye gelince..çok zamandır USDTRY de cidd işlem yapmadığım için daha eskisini bilmiorum ama SP kredi notumuzu arttırdığı gün, bunlar açıklama yapmıştı bu not artışı hikaye TL değer kaybetmeye devam edecek diye.. Ve o gün kredi notumuz arttı orgazmları yaşanacağını düşünürken çoğunluk, bu adamlar USD de hem VOB da hem Spotta satışları karşıladıkları gibi neredeyse aynı seviyede kapatmasına vesile oldular haber öncesi ile.. sonraki günlerde de izledim..bazen bir seans hiç görünmüyor tahtada sonra kucak kucak almaya başlıyor ve alayına meydan okuyorlar... yani ben bu adamların kredi notu sonrasındaki hareketlerini 1 hafta izledikten sonra bir arkadaşa USDTRY 2.4 mü olur ne:..: demiştim ...belki de olur...bilemeyong...
-
Yuhhhhhhhhhh morhipo da ney yahu :::::::::
-
[quote=Astatin;377727]flat devam..3 karlı işlemden sonra meşhur teknik "Kalkan Balığı Tekniği" :) gereği flat izlemeye devam ediyorum...fırsat bekliyorum[/quote]
Şu son 5 dakika "Pantelon Balığı Tekniği" long yap diyor ama o tekniğin sağı solu belli olmuyor..hala flatim..hehehhe aftlo sırıtmıştır şimdi bu mesaja
-
[quote=a.kaya;377736]Yuhhhhhhhhhh morhipo da ney yahu :::::::::[/quote]
gogüliye bak....lelele