-
teknik bakarsak dün 76350 için 1 dk da geçici dip demiştik,.....nitekim geçici olduğunu bize gösterdi,....ancak 75675 bak ın geçici diyemiyoruz çünkü, 1 dk deyil saatlik bu ve bunun için 74250 altına kalış şartı o nedenle koyuyoruz,....fark mental fark,....
-
tredde tpkiler hep 1 dk etrafında gelişti ve çapsız oldu, dün 76825 vardı bir tek, kısa sürdü, zamnsızdı ve demekki o da çapsızdı,......
-
şu sıralar yine 1 dk da tepki durumundayız, 5 liğe bakıyoruz, 5 lik çaplı olcak haliylen,....
bu olursa eğer 75675 ön plana çıkacak, diğer türlü bu gün dip tekrar geçilirse 74500 yani 74250 altına sarkarız demektir,.....sonrası kalışa bakar, sonrası yukarıda dediğim montanlı salınımlara bakar
-
[quote=egim;360957]bugün 15 Haziran örgütün eylemsizlik kararında son gün
avukatlar imrali ya gidiyor
Sayın GANDİ sizce bu haberi olumsuz mu karşılarlar...yoksa siyasi başarı deyip yukarı mı cekerler?[/quote]
haberi öne çekeyim belki gözden kaçmıştır...:confused:
-
[quote=indregandi;360962]şu sıralar yine 1 dk da tepki durumundayız, 5 liğe bakıyoruz, 5 lik çaplı olcak haliylen,....
bu olursa eğer 75675 ön plana çıkacak, diğer türlü bu gün dip tekrar geçilirse 74500 yani 74250 altına sarkarız demektir,.....sonrası kalışa bakar, sonrası yukarıda dediğim montanlı salınımlara bakar[/quote]
dip ikinci kez bakıldı,...74850 üstünde kalışa tepkiye çıkacak 5 lik,...
-
eğer bu bir savaş sa ayıyla boğanın savaşı ise, dünkü moodys banka görünümü ek kuvvet demek, ama değer kondu, para konmadı düşüş devam etti, ....para nasıl konacak, para siyasete konacak,.....dedikki artık demokrasi bitti, şimdi siyaset var,....
ve siyaset paranın güdümünde olacak,....işte eğimin sorusu orada yer buluyor, para ise moodyste adresleniyor, ölese siyaset paranın güdümünde ilerliyor,....
-
Horoza sormuşlar; o da demiş" ben anlamam yumurtamı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar, ben basar geçerim" demiş..........
bencede basar geçer inşallah..........kom.kom.kom
-
tepki için 850 üstüne kalışa ek olarak, mutlaka 750xx a fiytların değemesi gerekli,....bu olursa tepki gelmese dahi yolunu yapacak,...
-
[quote=indregandi;360959]teknik bakarsak dün [ı][b]76350[/b][/ı] için 1 dk da geçici dip demiştik,.....nitekim geçici olduğunu bize gösterdi,....ancak 75675 bak ın geçici diyemiyoruz çünkü, 1 dk deyil saatlik bu ve bunun için 74250 altına kalış şartı o nedenle koyuyoruz,....fark mental fark,....[/quote]
75350.....
-
8xx ler üstünde kalış tepki alcak,......bu olamadan düşüş devam....
-
tek fiyat bu güne 748xx bunun üstü kalış tepki, altı short devam,.....
-
748xx ü yazdık , 75000 ide yazın, bu 75000 tam 5 lik te öpme fiyatı, denge fiyat,...
-
Bakın long demiyorum hep tepki vurguluyorum, long farklı bir kavram,....
-
şimdi taban da iken 3 long denedim,....2 sini geldi patlattı, bu sonuncusunu patlatamadı,.....şimdi onu 975 teslim ettim,....o patlattı ben ısrar ettim,....
şimdi 75 den devam bakalım bu 75 ne kadar öpecek, kısa mı kesecek,....deyilmi,....
-
Tam 875 saat 15:00 a kadar hıZlı 120 liğin mükemmel bir denge fiyatı,....
5 lik ise 75000 de, işte bu ikisi, referans fiyat bunların üstü tepki altı short devam,....
-
şimdi tepki modundayız 5 likte,....ancak dediğim gibi, 75 geçilmeli,.....
-
Vay be karargahtalar,.....74250.......74225 görüldü,.....
-
[quote=indregandi;361027]Vay be karargahtalar,.....74250.......74225 görüldü,.....[/quote]
sayın GANDİ tebrikler rakkamlar süper çalışıyo...+.
-
[quote=indregandi;361027]vay be karargahtalar,.....74250.......74225 görüldü,.....[/quote]
sayın indregandi maşallahınız var tşk
-
[QUOTE=indregandi;361027]Vay be karargahtalar,.....74250.......74225 görüldü,.....[/QUOTE]
ama çabuk geldiler buraya, karargahtan fena püskürtülürler ya da pisküvüt gibi dağıtırlar.dng::: bakalım neetcekler:confused::yü:
-
5 lik denge fiyat 75 den 800 e revize oldu,...
-
+700-700 adamlar dalga geçer gibi çok sert hareketler yapıyor, bunaltıcı sıcakta cabası...
-
yakın stop uzak stop çatur çutur, insanın pala olası geliyo valla :D
-
[QUOTE=indregandi;361039]5 lik denge fiyat 75 den 800 e revize oldu,...[/QUOTE]
ilk püskevit 74800e kadar geldi :yü: ama bayat çıktı bu sefer karargahı tarumar edecekler gibi .dng.dng.dng demeye kalmadı :::.dng
-
[quote=nemaproblema;361036]ama çabuk geldiler buraya, karargahtan fena püskürtülürler ya da pisküvüt gibi dağıtırlar.dng::: Bakalım neetcekler:confused::yü:[/quote]
ne yapacaklar yok, short için 750xx üstü tepki, iki denge verdik, biri 75 di, sonra 74800 oldu, bu şu demek bu iki fiyat geçilirse bir önceki denge 75675 e kadar bir tepki koyarlar,....geçemezlerse yeni düşükler menzile girdi,....
Bu 74250 de aynı zaman da saatlikle 120 lik örtüştü, hangi rakamda 74250 de, oysa 120 lik 70325 çiziyor,....
Yani saatlik 74250 dibini konu alırken, 120 lik 70325 i konu alıyor,...şimdi ortak fiyatları ise 74250 oldu, birisi kırmaya uğraşırken bu fiyat diğerinin ihlali, ...
-
sattayız hala.............. 78.050 den beri .........:D
-
Sat devam son denge 74800 dü,....yeni gelirse verecem,.....noktasl olmayın bırakın o dengeler şöle geçilsin 300 500 puvan,....rahat olun, çünkü cift cep yerindesiniz,....artık asi devreye girmek üzere,.....yani asi altı meydan savaşı,.....mutlak galibiyet,....
-
Diyelim olmadı bırakın verdiğim o dengeleri 74800 ü75000 i geçip sollasınlar o zaman realize düşünürsünüz,.....zaten hiç long demedik bakın hep tepki vurguladık, şimdi ise karargahdayız, meydan savaşı yakın,....KUMANDAN 74250 altında kalışa zaferi müjdeliyor,.....
-
Yeni denge alana kadar durum korunmalı, sırası ile dengeler 75 ve 74800 olarak geldi,....
-
[QUOTE=indregandi;361062]Diyelim olmadı bırakın verdiğim o dengeleri 74800 ü75000 i geçip sollasınlar o zaman realize düşünürsünüz,.....zaten hiç long demedik bakın hep tepki vurguladık, şimdi ise karargahdayız, meydan savaşı yakın,....KUMANDAN 74250 altında kalışa zaferi müjdeliyor,.....[/QUOTE]
[SIZE="4"][COLOR="Red"]gandi abi artık bu çöküşü sende durduramazsın.
türkiye ye diz çöktürmek için yahudi sermayesi dügmeye bastı.
:dü::dü::dü: crashhh tüm hızıyla yolda:dü::dü:
[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=kayahan;361071][SIZE=4][COLOR=Red]gandi abi artık bu çöküşü sende durduramazsın.
türkiye ye diz çöktürmek için yahudi sermayesi dügmeye bastı.
:dü::dü::dü: crashhh tüm hızıyla yolda:dü::dü:
[/COLOR][/SIZE][/quote]
:confused:
-
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/838/78000415.png/][IMG]http://img838.imageshack.us/img838/6804/78000415.png[/IMG][/URL]
BİR TANE AL SİNYALİ VARMI BURADA, YANİ KİM NASIL ANLIYORSA O ŞEKİLDE YORUM YAPIYOR, BEN DÜŞÜŞÜ DURDURAMAZMIŞIM,.....KAÇ GÜNDÜR NE YAPIYORUZ BURADA,....
-
[URL]http://www.muziksel.net/_player.php?key=fftQJL&go=Huseyin_Turan[/URL]
Shortçu nesline sesleniyorum........!!!! High volume dinlenmesi kesinlikle tavsiyedir... ve de uyulması zorunludur....... İşte bunu tavsiye ederim.....
Ustam sana da.........lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[QUOTE=indregandi;361074]:confused:[/QUOTE]Türkiye-İran-Suriye-Irak haritaları değiştirilmek üzere düğmeye bastılar.
O nedenledir ki mevcut hükümet zamanında keçilere bile müjde verip torba yasa ile af çıkaranlar zamanında, cahil marifeti misali son 3 ayda saman fiyatları tam 10 kat arttı.Ne prim, ne rant ama!!::::::::::::.dng.dng
-
Yazılanlar yazıldı çizilenler çizildi,.....
Bugün büyük yorum saatlik ve 120 lik örtüşmesi idi, bu fiyat 74250 idi,...saatlik bunu kırarken 120 lik te bu ihlal ve o ihlal 73500 e kadar yapıldı, yani bir yerden kuvvetli tepki gelecek, bu 120 lik ihlaline karşı olacak ve 74250 civarlarında kendini sınayacak nerden tepki gelirse bu 74250 ye kadar analdınıznı bana müsade,....
-
sayın GANDİ emekleriniz bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler...
-
[quote=indregandi;361082]Yazılanlar yazıldı çizilenler çizildi,.....
Bugün büyük yorum saatlik ve 120 lik örtüşmesi idi, bu fiyat 74250 idi,...saatlik bunu kırarken 120 lik te bu ihlal ve o ihlal 73500 e kadar yapıldı, yani bir yerden kuvvetli tepki gelecek, bu 120 lik ihlaline karşı olacak ve 74250 civarlarında kendini sınayacak nerden tepki gelirse bu 74250 ye kadar analdınıznı bana müsade,....[/quote]
Valla ustam Tepki'mi yoksa Tepik'mi bakacaz duruma.....
Her yola varız!!!!!!!!!!!!.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[quote=kayahan;361071][sıze=4][color=red]gandi abi artık bu çöküşü sende durduramazsın.[/color][/sıze]
[sıze=4][color=red]türkiye ye diz çöktürmek için yahudi sermayesi dügmeye bastı.[/color][/sıze]
[sıze=4][color=red]:dü::dü::dü: Crashhh tüm hızıyla yolda:dü::dü:[/color][/sıze]
[/quote]
o yahudi sermayesini alır munasıp bır yerlerıne monte ederız merak etmeyın burası turkıye....
Bızı tum dunya bır araya gelmıs 200 yıldır dıze getırememıs.... Her mılletın ıcıne suluk gıbı yapısmıs yahudı beslemelerı hıc dıze getıremez rahat olun.
-
kayahan graş diyosa bence kısaları kapatalım :D
-
[quote=indregandi;361082]yazılanlar yazıldı çizilenler çizildi,.....
Bugün büyük yorum saatlik ve 120 lik örtüşmesi idi, bu fiyat 74250 idi,...saatlik bunu kırarken 120 lik te bu ihlal ve o ihlal 73500 e kadar yapıldı, yani bir yerden kuvvetli tepki gelecek, bu 120 lik ihlaline karşı olacak ve 74250 civarlarında kendini sınayacak nerden tepki gelirse bu 74250 ye kadar analdınıznı bana müsade,....[/quote]
sayı indregandi aynen 74300 lere tekrar geldi