YYLD, yakın stop... Birkaç saat işime gücüme bakayım, veriye kadar ciddi hareket zor zaten...
Printable View
YYLD, yakın stop... Birkaç saat işime gücüme bakayım, veriye kadar ciddi hareket zor zaten...
[quote=a.kaya;293728]sana da bi şey beğendiremedim ya:..: grafik de diyoruz herşeyi bunda ne tuhaflık var ki :..: 1,48 altına kayarsa 1,44 lere kadar gider onun altında ise 1,27 hatta 1 ler bile gündeme gelir ine çıka düşer dedim bunda yanlış bi şey mi var :)[/quote]
[quote=a.kaya;293827]sanki önceki SAT sinyali gibi mi olacak gene Asti ne dersin :([/quote]
sana da bi şey beğendiremedim ya:..: grafik de diyoruz herşeyi bunda ne tuhaflık var ki :..: sat vermiş dedim bunda yanlış bi şey mi var
:p:p:p:..::..:
Palaya Ajdardan "ÇİKİTAAA MUZZZ" şarkısını armağan ediyorum, hadi pala kıvır şimdi AJDARLA :D
[quote=Strategist;293822]Tebrik ederim patronage...Trendi canavar gibi takip etmiş sistem...
Üçgen işine gelince short'çuların asıl bakması gereken üçgen Dow'da... Dün milimetrik olarak çarptı ve sekti.. İlk kırılım fake'di ama o adettendir zaten. Yukarı kırarsa söndürmedik short'çu ocağı bırakmaz... Petrol ve Euro bu üçgenin yukarı kırılacağı yönünde ipucu veriyor... Du bakalım...[/quote]
eywallah patron..yannız ben senin default "smart money":..: teoremini de andıracak bir görüşle, eurusd ve brent in yukarı hareketinin ille de borsaları yukarı tetikleyeceğini düşünmüyorum..bu tür korelasyonlar dönem dönem geçerli olabiliyor ama her dönem değil... bunun adını "eurusd ve brent in yükselişindeki dinamik önemli, o dinamik borsalar için de iyiyse borsalar çıkar yoksa sallamaz (misal petrol fiyatının talep kaynaklı artması)"....veya smart money teoremi ışığında bakarak "smart money bu ilişkileri kurar, zihinlere kazır, herkes bu korelasyonun ebedi olacağını sanır, amma öyle olmaz, smart money ın illüzyonudur aslında" da diyebiliriz... %50- %50:..:
Hee pilini sordum onuda söyleyecek! Ebayda var yedek pil alacam ordan şööle kuvvetli uzun giden cinsinden! Pil gelene kadar beni idare etsin yeter! Sürekli sahada olunca takip çok zor oluyo!
[quote=cozbek83;293835]Palaya Ajdardan "ÇİKİTAAA MUZZZ" şarkısını armağan ediyorum, hadi pala kıvır şimdi AJDARLA :D[/quote]
vekil yerine PALA diyerek okuyorum
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.dailymotion.com/video/xehwkb_kaymak-lazym-ankaraly-turgut_music[/URL][/COLOR][/U][URL="http://www.dailymotion.com/video/xeyj1s_ankaraly-turgut-kaymak-lazym_music"][/URL]
[URL="http://oi51.tinypic.com/2zyyau8.jpg"][IMG]http://oi51.tinypic.com/2zyyau8.jpg[/IMG][/URL]
Şunun güzelliğine bakın,bunuda ham armut yaparsan çhet he....Allahından bul ne diyim...
aha da... gönüllü kobay varsa bi denesin..sonucu ondan alalım..eühühühüh..ben 2.6.9 u brakmam
***ABONELERIMIZE DUYURU*** MATRIKS’IN YENI VERSIYONU KULLANIMA SUNULMUSTUR
MATRIKS’IN YENI VERSIYONU KULLANIMA SUNULMUSTUR. 2.7.3 VERSIYON NUMARASI
ILE KULLANIMA ACILAN VERSIYONDA, HISSELERIN GRUPLARA AYRILMASI ILE ILGILI
DEGISIKLIKLER BASTA OLMAK UZERE BIRCOK YENILIK YAPILMISTIR. A, B VE C
GRUBU HISSELERE E-BROKER UYGULAMASINDAN EMIR GONDERILDIGINDE GEREKLI YASAL
UYARILARIN EBROKER EKRANLARINDA DOGRU GORUNTULENEBILMESI ICIN, E-BROKER
VERSIYONUNUN 2.3.755 VE UZERI, MATRIKS VERSIYONLARININ 2.7.3 OLMASI
GEREKMEKTEDIR.
V573 'DE YAPILANLAR SOYLE;
1. FIYAT BILGISI SECIMININE; HISSE GRUBU, TAKAS YONTEMI VE ISLEM TURU
ALANLARI EKLENDI. FIYAT PENCERESINE KOLON OLARAK EKLEYEBILIYORSUNUZ
2. FIYAT PENCERESINDEKI SEMBOLLERIN TOOL TIPLERINE ACIKLAMANIN YANINA
HISSE GRUP BILGISI EKLENDI.
3. FIYAT PENCERESINDE DUZEN->RENKLER VE YAZI TIPI->KOTASYON PENCERESI
AYARLARINA, A,B,C GRUPLARINA GORE, SEMBOLUN YAZI VE ZEMIN RENGINI FARKLI
RENKLENDIRME SECENEGI EKLENDI.
4. TAHVIL SAYFASINDA SAG CLICK MENUSUNE, "DETAY" MENUSU EKLENDI. ILGILI
TAHVILLIN DETAYLI BILGILERININ YER ALDIGI BIR MODUL EKLEDIK.
5. GELISMIS ALARM MODULU EKLENDI. FORMUL TANIMLAYARAK, BIR HISSENIN YADA
VOB KONTRATININ DERINLIKTEKI BIR BILGISINE DAHI ALARM YAZABILIRSINIZ.
6. MATRIKS'E EBROKER'IN GELISMIS TRADING OLANAKLARI EKLENDI.
7. SPK'NIN ZORUNLU TUTTUGU ALIM/SATIM ESNASINDA GOSTERILMESI GEREKEN
MESAJLAR ILE ILGILI MATRIKS-EBROKER ENTEGRASYONU YAPILDI.
8. HAZIR PENCERELERE, IMKB GRUPLARI ILE ILGILI SAYFALAR EKLENDI.
9. TEKNIK ANALIZ MODULUNDE CESITLI GELISTIRME VE DUZELTMELER YAPILDI.
-MATRIKS-
[quote=AMON RA;293837]Hee pilini sordum onuda söyleyecek! Ebayda var yedek pil alacam ordan şööle kuvvetli uzun giden cinsinden! Pil gelene kadar beni idare etsin yeter! Sürekli sahada olunca takip çok zor oluyo![/quote]
Energizer ın harici bataryaları var..Cep telefonu, notebook v.s. herşeye göre çeşitleri var..Nasıl birşey kullanmadığım için bilmiyorum.Daha önce alışveriş yaptığım siteden bilgi maili geldi dün...
[url]http://www.dataservis.net/prod.asp?CID=56[/url]
[quote=Astatin;293836]eywallah patron..yannız ben senin default "smart money":..: teoremini de andıracak bir görüşle, eurusd ve brent in yukarı hareketinin ille de borsaları yukarı tetikleyeceğini düşünmüyorum..bu tür korelasyonlar dönem dönem geçerli olabiliyor ama her dönem değil... bunun adını "eurusd ve brent in yükselişindeki dinamik önemli, o dinamik borsalar için de iyiyse borsalar çıkar yoksa sallamaz (misal petrol fiyatının talep kaynaklı artması)"....veya smart money teoremi ışığında bakarak "smart money bu ilişkileri kurar, zihinlere kazır, herkes bu korelasyonun ebedi olacağını sanır, amma öyle olmaz, smart money ın illüzyonudur aslında" da diyebiliriz... %50- %50:..:[/quote]
Olabülür dahabi... Amma risk alınıyorsa da trend yönünde alınırsa başarı ihtimali artar herhalde... üvvv... Yani DOW'daki yükselen dipler, dün trend çizgisine milimetrik çarpıp sekmesi, normalde korelasyon olan piyasaların yukarıyı göstermesi, tüm piyasalarda trendin hala yukarı olması vesaire vesaire birleşirse yüksek ihtimalli yön yukarı çıkıyor.
Garanti asla yok, bugün Kara Perşembe de olabilir tabi, o yüzden stop&short'a hazırım her an, ama trader olarak görevimiz yüksek ihtimale oynamak... Arada bir %5'lik ihtimallerin daha kazançlı çıkıyor olmasını çok kafaya takmamak lazım... üvvv... ıngaaa...
selpatro...ranningmi ne o
[quote=Astatin;293842]aha da... gönüllü kobay varsa bi denesin..sonucu ondan alalım..eühühühüh..ben 2.6.9 u brakmam
[/quote]
Aradığınız kurban benim... :..: Şimdi indiriyorum, az sonra sonuçları yazarım.... :)))