herkese iyi tatiller ve saygılar
Printable View
herkese iyi tatiller ve saygılar
iyi akşamlar mutlu bir haftasonu dostlar ...
şimdi bu kapıtalistler(kovboy) refah üreteceklerine para ürettiler yıllardır, sistem üretilen paranın global arzı ile yürüyor, ürettikleri paraları halen taviz karşılığı ihtiyacı olan ülkeye veriyorlar, tavizi veren aldığı para ile kendi takımına çalışınca, toplumsal refah hissedilimiyor, taviz verilirken millet adına veriliyor, para alınınca kimse kimseyi tanımıyor, bu kovboyu ilgilendirmiyor, çünkü verdiği paranın büyük kısmı zaten kendi şirketlerince geri alınıyor, kalan takım çalışmasına gidiyor, geri kalan küçük bir miktar ise kalanların fırından ekmek almalarına ayrılıyor, bu yüzden gelişmekte olanlar toptan kaliteye geçemiyorlar, global sistemdeki yıllar yılı artan para arzı(dolar), borsalara vurma sayesinde, emlak, emtiya, aklınıza ne gelirse buralardaki değer oynamaları ile geri alınmaya çalışılıyor, make-up, yani sistemde olan kaçaklar yine doları ürtence yerine konuyor, bu işlem işte kriz oluyor, sistemdeki kriz sonrası oluşacak para arzındaki artış, emdirilme işlemine tutuluyor, biz bu emme işine süngerleri koyduk, her sünger bir hücre olarak çalışıyor, altın, petrol, her türlü borsa, ve bond py leri, ve en önemlisi enflasyon, yani bir noktadan sonra para şişemeyeceği için onun yerine paranın değeri şişiyor, zaten süngerlerde buna destek veriyor, hepsi emiyor, ama en büyük emici enflasyon bunaların üstünde emici, bu regülatör sistem enflasyon sayesinde şişen ceplerden en nokatasında geri alınmaya başlıyor, değerler oynamaya yanılmalar olmaya başlıyor, bizim topiğin konusu bu zaten, global süngerler ve ağa ölçerler,.......
dostlar indinin anlattıklarını görsel olarak zeitgeist movie diye google finosuna arattırın videolar var seyretmeyenlere tavsiye ederim ...zistemi anlatıyo
Görüldüğü üzere ağamda numara çok, şimdi dovun bu düşüşü derinleşirse, ağamın niye 76 yı sondakka delmeye çalıştığı anlam kazanıyor,....onun için bizim paramız cebimizde, ağamın tuzu kuru, yeterince shortu ve longu var elinde, süreci istediği gibi yönetebilir, o kovbyu bliyor, yalnız bazı çok önemli konular ağamdan bile saklanır, bunlar 10 senede bir olur,...
Onun için makulsek, kazandığımızın değerini bilirsek, bizden iyisi yoktur, kaçan hiç bir şey yoktur, buna inanın, isterse buradan ağam - 2000 gap açsın hiç bir şey değişmez, bu sadece yukarıda çizdiğim değerlerle oynamadır ve yanılsamadır, doğru yoktur, doğruya yaklaşım vardır, nokta yoktur noktaya gelebilme vardır, doğruya veya noktaya yaklaştığın ölçü ise senin kar % dendir, yani başarındır,
cümleten hayırlı haftalar,......
indicim slmlar,kusura bakma pek yazamıyorum foruma is guc bu ara cok..ama takip ediyorum cok basarılısın..
Abi takip edecegim tek sey olacak bu haftasonu..Bu son dakika alımların sebebi ya haftasonu askerle hukumet uzlasıcak,ya bir not attırım haberi gelicek bi bence bunun ihtimali zor cunku mali kural ile birlikteki beklentiyi canlı tutma adına bunu yapmazlar ellerğindeki kozu vermezler,ya da bu hareket short squeeze..
dow kapanısta 10.637 su anda 110 puan altında böle kaparsa ve haber filan gelmesse,75 altı acılıs ve yeni dip derim...böylelikle kimse shortlamaya fırsat bulamaz...son dakika 76000 stoplu shortları da kapattırdı..dedigin gibi adamda hem short hem long var..kritik yer ise 74200..altında kapanış..olayı bitirir..takip ettigim tek nokta bu..yoksa testere devam.tepe 77.775..ustu ise kısa vade de fake yeri 78900...
iy haftasonları herkese...
[quote=elstock1;276603]indicim slmlar,kusura bakma pek yazamıyorum foruma is guc bu ara cok..ama takip ediyorum cok basarılısın..
Abi takip edecegim tek sey olacak bu haftasonu..Bu son dakika alımların sebebi ya haftasonu askerle hukumet uzlasıcak,ya bir not attırım haberi gelicek bi bence bunun ihtimali zor cunku mali kural ile birlikteki beklentiyi canlı tutma adına bunu yapmazlar ellerğindeki kozu vermezler,ya da bu hareket short squeeze..
dow kapanısta 10.637 su anda 110 puan altında böle kaparsa ve haber filan gelmesse,75 altı acılıs ve yeni dip derim...böylelikle kimse shortlamaya fırsat bulamaz...son dakika 76000 stoplu shortları da kapattırdı..dedigin gibi adamda hem short hem long var..kritik yer ise 74200..altında kapanış..olayı bitirir..takip ettigim tek nokta bu..yoksa testere devam.tepe 77.775..ustu ise kısa vade de fake yeri 78900...
iy haftasonları herkese...[/quote]
stockum artık aboneyim ağaya ben, ister 5000 düşsün keyif adamıyım artık, 10 luklarla gidecem her durumda,.......bunların paşinde fırıldak olduk bunca zaman, sarmaşığa göre 3 günü kaldı ağanın ne yaparsa yapsın,....bakarım sabah benim indir kaldırlar ne yapar, ona göre rota yaparım, kaçarsa yukarıdan basarım, yükseklik olsun yeter bana, hormonlarım 76 yı azbuluyor yalnız, olmassa ufak ufak girer doğruladıkça artırırım artık,
Habere gerek bile kalmadı,dow jones 10653 kapamıs,vatana millete hayırlı olsun..Ne güzel biz kapalıyken düzeltmesinide yapmış..ya onu bunu degilde ne pis bir piyasa oldu bu yaw..yani artık insanın küfür bile edesi gelmiyor...
indi hocam cok faydalısın topluma yerin doldurulmaz.
[quote=indregandi;276622]stockum artık aboneyim ağaya ben, ister 5000 düşsün keyif adamıyım artık, 10 luklarla gidecem her durumda,.......bunların paşinde fırıldak olduk bunca zaman, sarmaşığa göre 3 günü kaldı ağanın ne yaparsa yapsın,....bakarım sabah benim indir kaldırlar ne yapar, ona göre rota yaparım, kaçarsa yukarıdan basarım, yükseklik olsun yeter bana, hormonlarım 76 yı azbuluyor yalnız, olmassa ufak ufak girer doğruladıkça artırırım artık,[/quote]
Valla indicim hayranlıkla izliyorum seni..Her zaman bir cıkıs yolun var,bu mukemmel birsey..
Bu arada haber gelicek galiba,oturmuslar konusuyorlarmış..Gorusmenin içerigi ile bilgi yok henüz ama sabah ikiside beraber acıklma yapar,ortalık süt liman olur..
Ben çıkıyorum indicim,dışarı cıkıp gezicem biraz,İstanbul'da gezilecek tek zaman bu saatler..İyi uykular..
tekrar iyi hafta sonları cümleten,
hafta sonu gözleri dinlendirelim, sğlığı yerine koyalım, statik elektrik ve elektro manyetiğe karşı tuzlu su, kendinizi şaseleyin, arz edin yani, içmiyoruz el yıkıyoruz yada duş esnasında, hayırlı geceler,......