76400 geçildiğinde formasyon gereği hızlı bir atak daha gelmeli
Printable View
76400 geçildiğinde formasyon gereği hızlı bir atak daha gelmeli
76200 kanalının üzerine atmasını bekliyorum
75650
İstanbul ve Ankarayı ya da sadece İstanbulu iktidar kaybederse seçimden sonra borsa nasıl tepki verir?
Böyle bir sonuç erken seçimi gündeme getirir mi?
Bir de şu var. Yabancılar güçlü iktidar zora girdi deyip satış mı yapar yoksa sıkıntı aşılıyor mu der? Çünkü gelen son birkaç raporda sıkıntı yönetimde deniyor gibi.
Yahu borasnın işleyişi farklı ama bu hükümeti beğenmiyor üstadımın deyişiyle cocişler bu hükümet varken 55x000 puan düştük kalırlarsa hepden dibleriz:D
zaten 30 mılyar borç aldılar 230 milyar borç yaptılar. cumhuriyetin değerlerini ne var ne yok sattılar yetmedi rüşvet yolsuzluk her alanda çürümüşlük artık yeter .bunlardan daha kötüsü olamaz.
Kalan 5 günde yukarda ilk rakamımız 77925, üstünde de 78300 var. Jelibonun 7 Martıyla birebir uyuşuyor. 7 Mart civarına kadar yukarı ardından 74 bini aşağı kırışa ne diyorsunuz üstad?
[quote=tutku;470516]Yahu borasnın işleyişi farklı ama bu hükümeti beğenmiyor üstadımın deyişiyle cocişler bu hükümet varken 55x000 puan düştük kalırlarsa hepden dibleriz:D
zaten 30 mılyar borç aldılar 230 milyar borç yaptılar. cumhuriyetin değerlerini ne var ne yok sattılar yetmedi rüşvet yolsuzluk her alanda çürümüşlük artık yeter .bunlardan daha kötüsü olamaz.[/quote]
orada geçmişte yazdık,
şimdi bu benim beklentim olan çıkış olursa, 88475 işi,...
oradan düşüşte bu 74000 üstünde kalırsak bunlar tekrar vize alıyorlar,
öle diyim,...
yok dün dediğim üzere kalamazda crasha girersek, bunlar gider,...
bu işte 13 haftalık bir periyod geçtikten sonra belli olacak,..
bu aşama bitecek o aşama başlayacak,...orada belli olacak,
yani seçöimin sonucunda belli olmayacak, seçim tıkayacakmı açacak mı şeklinde gelişecek,...
hak yok hukuk yok insan haklarına saygı yok sadece şiddet ver. hitler dönemindede böyleydi şiddetle baskıyla insanlar medya susturuldu. artık yeter ya bu insanlarında bir onuru var.
[quote=elmas;470517]Kalan 5 günde yukarda ilk rakamımız 77925, üstünde de 78300 var. Jelibonun 7 Martıyla birebir uyuşuyor. 7 Mart civarına kadar yukarı ardından 74 bini aşağı kırışa ne diyorsunuz üstad?[/quote]
78300 de üst bantı alırsam düzleşme olarak hedefime giderim,...
bu bölüm zaten 13 haftayı doldurur,...
bu yükseliş olmadan 74000 altı bütün düşüşler overluptur ve alımdır,...
ama 1 .şık bence,
2.si 23+13=36 hafta taban demek anlamsız,..
şu olabilir,
2.si için,
74altından yine 74 e overlup 13 haftayı bitiriş, ve çizgi ile 74000 ten 23 haftaya tekrar düşüş olarak gidiş,..
bakalım portföy hepsine hazırlıklı,...
4+4+5i haftanın 5'inde Sp'de zirve bekliyorsunuz. Zirve hareketi Nisan 20'sindan sonra başlayacak ve 5 hafta sürecek gibi.
Biz de acaba Martın başında yükseldikten sonra düşüşe geçip Nisan 20sinden sonra mı yeniden yükselişe geçicez demek istemiştim.
Bu arada Sp de 15-18 hafta sürecek düşüş Mayıs sonu-Haziran başı gibi başlıyacak bu durumda.
[quote=elmas;470522]4+4+5i haftanın 5'inde Sp'de zirve bekliyorsunuz. Zirve hareketi Nisan 20'sindan sonra başlayacak ve 5 hafta sürecek gibi.
Biz de acaba Martın başında yükseldikten sonra düşüşe geçip Nisan 20sinden sonra mı yeniden yükselişe geçicez demek istemiştim.
Bu arada Sp de 15-18 hafta sürecek düşüş Mayıs sonu-Haziran başı gibi başlıyacak bu durumda.[/quote]
aynen mayısa kadar muhtemel çkış için fırsat var sonra önü kapalı yani,..
bravo,..