Bu defa flatım geceye, anacak cazip olursa alırım, 3xx ler gibi, arada soluklanmak lazım,......akşama analiz yapıyım size, dovu kapatalım, yaşı alalım öle yapalım,......
Printable View
Bu defa flatım geceye, anacak cazip olursa alırım, 3xx ler gibi, arada soluklanmak lazım,......akşama analiz yapıyım size, dovu kapatalım, yaşı alalım öle yapalım,......
indi senin bir avatarın vardı indiragandi onu koysana güzel duruyodu :)
tarla anını kaçırdım ama 750 S 650 kapattım dükkanla beraber bereket versin :)
[quote=ares;276485]indi senin bir avatarın vardı indiragandi onu koysana güzel duruyodu :)[/quote]
geçen aklıma geldi dedim tozunu alıyım şunun, zaten yaşlı başlı adam dedim,.....
[quote=ares;276490]tarla anını kaçırdım ama 750 s 650 kapattım dükkanla beraber bereket versin :)[/quote]
ares valla bravo sana,......
[quote=indregandi;276495]ares valla bravo sana,......[/quote]
hüner sende usta tarla anını gösterince 875 stoplu 750 kısa yaptım donuzdan bir kıl daha ::::::
Bankalara bak, 3.çeyrekte konut kredisinde artış, taşıtta daralış bekliyormuş, ulam millet aç, aç insanlar, karınlarını doyuramıyor millet, hala aynı admlara ev araba satacaksınız, yürümez lem bu gemi,........bölüşün, bölüşmeyi öğrenin, talanı bırakın, yağmayı bırakın, bölüşün,........
Yarın bakarız artık olumlu yaşa göre fena bir + gap olur, bizde sarmaşığa göre satarız, rakamları açıkladık, shorta giremeyiz, haftaya para cepte olsun,.....
[quote=indregandi;276501]Bankalara bak, 3.çeyrekte konut kredisinde artış, taşıtta daralış bekliyormuş, ulam millet aç, aç insanlar, karınlarını doyuramıyor millet, hala aynı admlara ev araba satacaksınız, yürümez lem bu gemi,........bölüşün, bölüşmeyi öğrenin, talanı bırakın, yağmayı bırakın, bölüşün,........[/quote]
geçenlerde bir arkadaşım elektrikli ızgara almaya gitti ,durumu özetledi nerdeyse altıma kırmızı halı serecek esnaf diye ,minübüs şöförü gibi yoldan çeviriyolar dedi durum bu , bizim esnaf çok kibarlaşırsa paraya sıkışmıştır :::
Kitaro aşkına, bu ne böle,.....
indi emeklerin için sonsuz tşkler. rakamların ve yol haritaların süper çalışıyor.
indi emeğine sağlık...
hayırlı akşamlar...