-
günlükte, 5 lik mav. 64,350 de
10 luk mav. 64,150 de, şu an olunan yer,
......
günlük BOL. orta band bugunun dibi,neredeyse, 63,700 de
saatlik BOL orta band 64,400 de
......
görünen o ki, Her türlü sıkışma mevcut... ortalamalar toplanmış,
malum, bu türden sıkışma sonrası şık hareketler olur...
ne yöne?
.....
şu andaki çıkış harekatının makul düzeyi, ilk etap 64,400 civarı olmalı o vakit...
günün dipleri destek gibi....
-
S&p: ıspanya'da sorunlu kredıler 2010'da muhtemelen zırve yapacak
-matrıks-
-
aslına bakılırsa, be bu desteklerden hala yukarıya bakma taraftarıyım...
mevcut günlük oluşuma, her ne kadar tepe oluşumu desek bile, bu oluşum malum olundugu üzere, öyle hemen oluşup bitmez, işin doğası gereği, aşağı yukarı git gel konya 6 saat hesabı, algılar hoşaf edilmek gerekir...
.........
bugun kapanış itibariyle aşagı dibi kırar isek, ilk etap 62 bine bakacağım, oradan yukarı bekleyeceğim, değil ise, buradan hala 66-67 arasını da mümkün görüyor benim gözler....
bu arada, BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz....
-
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9030/yvade3.png[/IMG]
saatlik...
bakınca güzel düşecek gibi değil mi...
alttaki rsi..
düşer mi?
-
biz yazarken, o vazifesini yapıyor zaten.... 400 e dogru geliyi namıssız...
..
bana gelince , daha pozisyonum yoktur... uyanmam ilazım önce... olayı bi kavrayalım hele..
-
palanın sekreteri palagül aradı. artık belliki kendi bizzat muhatap olmiy benle. çok da umrumdu zaten. zattı mı öğren dimiş kıza. didim zattım. 200 ila 300 arası verdim eline güle güle gunnansın didim. temem dedi. kapadı.
-
böyle işte oturduğumuz yerden 3-5 kontratla aağaya yön çiziyoruz, sayemizde o da dertten kurtuluyor, cümle de huşu içinde olacakları sindire sindire seyrediyor, poz alıyor, satıyor, oh ne güzel,......
64600 üstünde bir büyük long olan kurum dayanamaz basar gibi geliyor, bu komplo tabi bulunsun bir köşede.....
-
zattım 250 den bereket virsin...
emme ortada satacak bişey yoktu..
ekşın olsun diye verdim...geri gelirse yerine koyarım.. gelmezse kuzum icabına bakar...
haa bu arada garan 1200 açığı 250 ye düşürdü habarınız ola...
-
400 puan kar verdi baa...guzu a çık dedi emme...gulagasmadım...
-
son işlemim 64275 short oldu,
350 den 600 e kadar short dizildim,....
öte yandan 64025 de long, az parça
63325-125 arası yine longum,
-
biraz antrenman olsun, 120 likte 64100 üstü al konumu devam, altında sat konumu,
30 lukta ise 175 kırılan direnç, yukarısı için 175 üstünde tutunmalı, diyelimki tutmadı, bu durumda 120 likteki dengeye dikkat edeceğiz, 64100 e,....
-
[quote=indregandi;214505]son işlemim 64275 short oldu,
350 den 600 e kadar short dizildim,....
öte yandan 64025 de long, az parça
63325-125 arası yine longum,[/quote]
gandi abi at şu el bombasını çökert şu vob u
:dü::dü::dü:
.boks..boks..dng.dng