-
yani senin verdiğin o alıntılar tam tersine alım nedenidir, annadınmı,..
ben ne dedim tr siyaset üstüdür dedim,...
burada çöte var, ama çöte ile mücadele eden yok,...
birisi çöte ile geldi mücadele edemiyor, diğeri çötenin yer açmasını bekliyor bu nedenle belliki mücadele edemeyecek,..
halk ise bu çöteyi görüyor ama cebindeki adres yanlış,...hepte yanlış olacak,...
tr nin önündeki tıkanma, bu mevcudun iktidarda ısrar etmesi,
bunu filiz olayında açıkladık,...
ama bunu olup olmayacağını buradan rakamlarla bulacağımızda verdik günler önceden,...
yani dışarısı buna bilet verecekmi tekrar diye, verirse full faşizm olacak,...
-
[quote=indregandi;470324]trend takip ediyorsa ki öle, orta vadeli indik geçiyor, 8 kasımdan satta olana niye sat diyorsun o taktirde,..
onun yerine oradaki pu niye dikkatini çekmiyor,...[/quote]
ya ben diyorumki macd trend takibi için kullanılır geç sinyal verir dib ve tepelerin oluşumunda bakılır. ayrıca ben başka indikatörlere bakarak trade yapıyorum
-
mesela şimdi sistem 74600 civarında sinyal verdi ama teyit etmedi. teyit gelirse trade için alırım
-
bunların hepsini ben görüyorum buradan görüyorum hemde, borsadan,
link tıklamam haber okumam,..
arada bir ana haber o da denk gelirsem,..bir cümle kulağımda kalsın, 10 paragraf yazarım o cümleye,..
duymamışssam o da yok,..
nitekim bakın,
1.5 sende ben totalde 200 gün borsa ve ülke gündeminden uzak kaldım,
ama gelir hemen tozunu alırım,..sanki gitmemiş gibi,..
-
teyıt etmesi için 74950 üzerinde kalması gerekiyor. iste böyle bir trade sistemi benimkisi.
-
sistemim var diyen burada ortaya koyacak, yoksa var demeyecek,..
ben ne bilim, neye göre ne olduğunu,...
benimkiler uzun uzadıya ortada,..
macrosu microsu,...
-
[img]http://666kb.com/i/cm7c16u3uy07sa742.png[/img]
bakın mesela şimdi bunu yazıyorum,... bunu anlatıyorum burada, rakamını veriyorum ,önemli yer burası diyorum filan falan,..
-
[quote=indregandi;470332]sistemim var diyen burada ortaya koyacak, yoksa var demeyecek,..
ben ne bilim, neye göre ne olduğunu,...
benimkiler uzun uzadıya ortada,..
macrosu microsu,...[/quote]
Benimkiside ortada her sinyal verdiğinde AL verdiğinde yazacağım.
yazmamak için bir neden yok. :)
-
gandi üstadım yine süpersin..850'den döndü...ben de ordan flatledim..800 point aldık sayende...allah razı olsun...
-
[quote=tutku;470334]Benimkiside ortada her sinyal verdiğinde AL verdiğinde yazacağım.
yazmamak için bir neden yok. :)[/quote]
sayın tutku resim atarsan iyi olur,
neye göre rakam veriyorsun bilelim, formül periyod yazmana gerek yok,..
bir tutarlılık ortaya çıkar, bakarız bar mı takip ediyorsun, osilatörmü bakıyorsun her ne ise,..
-
sistem pivot rakamları göz ardı etmiyor. önce sinyal yakıyor ardından pivot rakamın geçilip üzerinde kalınması gözetilerek teyitli Al veriyor.
bazen enderde olsa pala fake yaparsa bu defa sistem kendini negatife alıyor yatırımcıyı zarararuğratmıyor. yeterki sisteme uyulsun. ben uymayarak çok hata yaptım şimdi uyuyorum. gayet iyi gidiyor.
-
[quote=Osmanaga;470335]gandi üstadım yine süpersin..850'den döndü...ben de ordan flatledim..800 point aldık sayende...allah razı olsun...[/quote]
eyide orada bir şekillenme var,..
yani trend kararı çıkacak, kar kutsaldır yinede,...
ilk verdiğim grafa bakarsan osman ağa gri indik ''v'' yapar,...
''v'' nin bir yarısı, bu iş, 850 işi, diğer yarısı oluşursa trend