ralli olsun gol olsun istiyorum ... ... kırlarda gezelim ..... .. .... stro patron şiir okusun ...... astetron patron balık yapsın yiyelim .:o:o:o:o..... üvvvvvvvv .... ingaaaaaaaaaaaaaaa ......
Printable View
ralli olsun gol olsun istiyorum ... ... kırlarda gezelim ..... .. .... stro patron şiir okusun ...... astetron patron balık yapsın yiyelim .:o:o:o:o..... üvvvvvvvv .... ingaaaaaaaaaaaaaaa ......
sistemin 5 likte oweralı % 36 15 likte ise % 24 civarıda 5likte pupular ve nunular ve teknik çok daha işe yarıyor kendimce acaba hangisinde işlem yapsam ufff ya kararsız kaldım Astiprof ve stro hocam yardım lütfen :rolleyes:
[QUOTE=trader38;309720]Selçuklu patron hoşgeldiN.lelele.lelele.lelele
sensiz tadı yok buraların.brv.brv.brv
Son sayımlarıma bi baksan. eleştirin varmı?[/QUOTE]
abi .. sayımım belli .. imkbde .. wave 4 te ... wave 5 eksik sayımlarıma göre .... ... ama belli olmaz ..... tabi .....
[quote=a.kaya;309722]sistemin 5 likte oweralı % 36 15 likte ise % 24 civarıda 5likte pupular ve nunular ve teknik çok daha işe yarıyor kendimce acaba hangisinde işlem yapsam ufff ya kararsız kaldım Astiprof ve stro hocam yardım lütfen :rolleyes:[/quote]
bence ikisini de boşver stro ile işlem yap:::
[quote=Astatin;309429]yarın ki proceksiyon..hehehe..evet abartmışım biraz...hülülüllülü
[IMG]http://i53.tinypic.com/28rh2zc.png[/IMG][/quote]
soğuk badem isteyen?:::
[QUOTE=selçuklu;309723]abi .. sayımım belli .. imkbde .. wave 4 te ... wave 5 eksik sayımlarıma göre .... ... ama belli olmaz ..... tabi .....[/QUOTE]
ahada ... sayım ...eski bi analizim .... .. wave 4 ... wave 5 eksik .... wave 4 living ....
wave 4 ...wave 1 bölgesine girerse .. sayım perte çıkabilir .. .. hayırlısı ..... :o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;303547][IMG]http://img840.imageshack.us/img840/1996/adszno.png[/IMG][/QUOTE]
83700 83750 döşeme yapıyor sanki
selcuklu patron bende 4.{c} bitmiş olabilir ihtimalini böyle saydım ama:rolleyes:
[URL]http://i51.tinypic.com/k30opx.png[/URL]
Astiprof bi şey sorduk cevaba bak çay demle :..:
[quote=Astatin;309726]soğuk badem isteyen?:::[/quote]
ü[url]www..[/url].
[QUOTE=trader38;309729]selcuklu patron bende 4.{c} bitmiş olabilir ihtimalini böyle saydım ama:rolleyes:
[URL]http://i51.tinypic.com/k30opx.png[/URL][/QUOTE]
wave 4 için .. uygun kalıp bence .. c si uzun bi flat ....
trader patron .. senin gibi düşünüyorum ...... 3. dalga uzatmış .... 5 in kısa kalmasıda uygun gbi ........görünüyor .... sazan abi .. daha iyi bilir ... sazan abi .. nerde .... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :o:o:o:o:o
papazda .. 1,3250 geçilirse .. bi mondiyo çekecem :o:o:o:o... geçemezse zırlarım ....:D:D:D:D
bundan sonra angus olmamız zor ayılık daha bir güzel geliyor kulağa
84000 lere gelsede şortlasam .dng kaşınıyom
ya bugün tam 2000 puandan yararlanan varmı arkadaşlar kitaro hocam dahil :(
83500 e tikkat derim başkad karışmam tutarsa tutar tutmazsa langırt köy sandığı
Tam destek doWWW haydin please..
Boşuna yoruldu ve yordu piyasa bugün:)
Pazarteside aynısının tıpkısından olur diyorum.
beşi bi yerde minare yapalım Dow. nolmuşki yani yine yenidenmi satcan yoksa?? micmacRO durum özeti..
[QUOTE=bull market;309742]Boşuna yoruldu ve yordu piyasa bugün:)
Pazarteside aynısının tıpkısından olur diyorum.[/QUOTE]
düşermi çıkarmı bull abi .....
Normalde long omalıydım ama bakalım, şimdilik flat, ama heran longlayabilirim:)
[QUOTE=selçuklu;309744]düşermi çıkarmı bull abi .....[/QUOTE]
Bilemiyorum:))), ama tahmini ve farazi olarakdan bu piyasa yukarı yapmalı bi şekilde:..::..::..::..:
selpatros,
kapanış tahminim 82000...hüülüllülül hatta 72000
[QUOTE=Astatin;309748]selpatros,
kapanış tahminim 82000...hüülüllülül hatta 72000[/QUOTE]
patron ... belli olmaz .. karışık durum .... :D:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;309735]papazda .. 1,3250 geçilirse .. bi mondiyo çekecem :o:o:o:o... geçemezse zırlarım ....:D:D:D:D[/QUOTE]
mondiyo aşkına ......... yüksek müsadenizle sayın patronlarım ...... ooooowwwwwwwwwwwww ... mondiyo .... :D:D:D:D
Değişirse tahmin heber ver please.. 84300 yaksak öncesinde.. Bi daha baksak falına.. Dow-Daxi = Viper GTS-Benz SLS AMG = Negative bilmem neler.. Hesap böyle gelmiş ödemeli bence..)
[QUOTE=bull market;309747]Bilemiyorum:))), ama tahmini ve farazi olarakdan bu piyasa yukarı yapmalı bi şekilde:..::..::..::..:[/QUOTE]
sağol bull patron .. saygılar hörmetler ....
kapanışa doğru yıkılabilir burası kanaatimce
Hayali 650 den longanşayne :::
kapanıuşa doğru bi verselerde şöyle 83000 filan da bi lonklasak..eheheheh
ühüüüüü hayali olunca hep oluyo real de tınnnn .dng
selpatron,
aceba vob zayıf mı yoksa zayıf süsü mü veriyolay yoksa zayıf süsü verilmiş güçlü süsü verilmiş zayıf süsümü..annayamadım vıllah
Long devam long:)
[QUOTE=selçuklu;309754]sağol bull patron .. saygılar hörmetler ....[/QUOTE]
Ne demek... sevgi saygı benden selçuklum:)))
Dayanamadım longları yerine kodum+.
Bende koyacam mevcut longları yerliyerine hem nası, az bi alsalar artık..
83500 çalıştı tepki oldu
Beklentimide yazayım:)
En geç salı günü 88000........den işlem görüyor oluruz.
[quote=Strategist;309709]Züstem 5dk'lıkta tekrar short'a dönerse çakarım short'ları ve büyük ihitmal geceye taşırım.. Yok çakmazsa kapanışta kapatırım long'ları... Kendim karar vermeye çalışmama gerek yok... Sistemli hayat ne rahat... :)))[/quote]
stragetist abeyim hızlı mental son durum senın 5 dakkalıga emme benzıyor yuwa :::
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9752/mentalz.png[/IMG]
kapattım pozu .. don + gömlek flat .....
84050 şort..tamamen histemik az pilav