[quote=selçuklu;266767]ahanda astatin ptron gelmiş hoşgelmiş ... teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım ... moralim düzeldi .. .lelele.lelele[/quote]
şş döneli 3 hafta oluyo bize de bi ojgeldin yoh mu ayıp oluyo beni sevmüürmüsün yoksa üvvvvvüüü
Printable View
[quote=selçuklu;266767]ahanda astatin ptron gelmiş hoşgelmiş ... teprik eder saygı ve hörmetlerimi sunarım ... moralim düzeldi .. .lelele.lelele[/quote]
şş döneli 3 hafta oluyo bize de bi ojgeldin yoh mu ayıp oluyo beni sevmüürmüsün yoksa üvvvvvüüü
[quote=unlimitted;266769]oohoo atmayalım arkadaş 725 dedin, heç çevirme şimdi.
hatta nasıldı o, hah bi ekstre yapıştır da görelim boyunu! :::::::::
ulem ne geyikler dönerdi bir ara bea..ehuehueue :..:[/quote]
ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan
pivot............73.475
ema55..........73.758
73.475 destegi aşağı kırılırsa,yine 71.850 gündeme gelir,
74.175 yukarı kırılırsa yukarılar...:)))
şşşşşş KİTARO ne işin var lo forumda..tatilde deelmiydin sen..hişşşşş...histem var mı histem, ucuza :) ehu
[QUOTE=unlimitted;266771]şş döneli 3 hafta oluyo bize de bi ojgeldin yoh mu ayıp oluyo beni sevmüürmüsün yoksa üvvvvvüüü[/QUOTE]
geldinmi abi .. ne zaman geldin ya .. hoşgeldin abi ... ::::::
[quote=saraylı;266773]pivot............73.475
ema55..........73.758
[COLOR=red]73.475 destegi aşağı kırılırsa,yine 71.850 gündeme gelir[/COLOR],
74.175 yukarı kırılırsa yukarılar...:)))[/quote]
Deep Threat :cool: scenario live..:cool:
[QUOTE=Astatin;266772]ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan[/QUOTE]
Geçen hafta Brüksel'de senin avatardaki işeyen çocuk heykelinin önünde resim çektirdim, becerebilirsem yapıştırırım. O gün tesadüfen festival gibi bir şey vardı, heykeli giydirmişlerdi.
[quote=selçuklu;266770]bence gol olur ....[/quote]
şş patron şu tependeki yelken ne işe yariir.
rüzhar almiin ki. yohusam aliiin mi :::
[COLOR=white]şş bakam asteton patroms o yelkenin ne işe yaradığını bilecek mi. eyle ya, miyendis adam, bilmesi lazım. dünyanın en ızlı yüzen balığının tepesindeki yelkenin tesadüf olamayacağını bilmesi lazım demi.[/COLOR]
[COLOR=white]ben miyendize miyendiz dimem miyendiz adam o yelkenin ne işe yaradığını bilmeyince[/COLOR] :D
[quote=Astatin;266772]ula aslında 725 de değil 700 dne kapadım..amma mesajı yazdığım anki fiyatı yazdım:..::..::..: at bi kontrat (mimkinse şort)..son 6 aylık ekstremi iadeli taahütlü postalayam sana...:::::: isteyene dağıtırsaın foruma yapıştırırsın felan[/quote]
dabi dabi, inandıh biz de. ::::..::..:
Deepen Küskü on the way..Florence şortingale felan feşmekean
[quote=unlimitted;266780]dabi dabi, inandıh biz de. ::::..::..:[/quote]
ula paritenin koniştiğina inanisin de, iadeli taahhütlü postaya mı inanmiisinn..
flaş bilgi...
yeni zirve ihtimali zayıfladı.
gelişme olursa haber etçez... (zaten yeni gelişme olursa, %90 yeni zirve gerçekleşir)
göstergeler yine harikalar yaratıyor maaşallah tütüütütütüüt....kom
[quote=mur@t;266778]Geçen hafta Brüksel'de senin avatardaki işeyen çocuk heykelinin önünde resim çektirdim, becerebilirsem yapıştırırım. O gün tesadüfen festival gibi bir şey vardı, heykeli giydirmişlerdi.[/quote]
yor felkam
[quote=Astatin;266785]ula paritenin koniştiğina inanisin de, iadeli taahhütlü postaya mı inanmiisinn..[/quote]
konuşan parite değil ki. güstergeler....lelele.lelele
kısa............of of..
[quote=unlimitted;266789]konuşan parite değil ki. güstergeler....lelele.lelele[/quote]
o zaman mesajlarına "sevgili GBPUSD" diye deeel, "Sevgili Gösterge" diye başla..
Yaw brak şu burnunu sürtüştürmeyi atla yaw..kaşıntı yaptı valla
[quote=Astatin;266793]o zaman mesajlarına "sevgili GBPUSD" diye deeel, "Sevgili Gösterge" diye başla..
Yaw brak şu burnunu sürtüştürmeyi atla yaw..kaşıntı yaptı valla[/quote]
lem o mektubu ben yazıyorum. yani teorik olarak konuşan benim. karşı taraf cevap verdi diye bir mesajım olmadı. nerden çıkardın paritenin konuştuğunu. ::::::
ha konuşmayan bişey ile konuştuğumu belirt, deli de, canımı ye. .kom
zati çohusu öyle deyü
ehi:D
ama yalan dime gayri. .dng
(ben de çok konuştum.saraylı abi atçek fırçayı şimdi. biraz mola)
asti hocam geçici SAT gelmesi lazım demi 700 den falan
kısa kapandı..200 puana..neyse istirahat edem...başım döndü.
[quote=unlimitted;266797]lem o mektubu ben yazıyorum. yani teorik olarak konuşan benim. karşı taraf cevap verdi diye bir mesajım olmadı. nerden çıkardın paritenin konuştuğunu. ::::::
ha konuşmayan bişey ile konuştuğumu belirt, deli de, canımı ye. .kom
zati çohusu öyle deyü
ehi:D
ama yalan dime gayri. .dng
(ben de çok konuştum.saraylı abi atçek fırçayı şimdi. biraz mola)[/quote]
Sayntific normallerinde konuşmak multileytırıl bir eylemdir...Ve fekat "normallerinde":::::::::
deli deli kulkları küpeli....:::
üww he ya mesajları istop edeyim bende..çok abartmışşım..pazartesi günü psikolojisi herhalda..üwwww..
ha bu arad deepn küskü may be on the way
ETR çok sıkıştı saraylı hocam patlayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:
[QUOTE=a.kaya;266804]ETR çok sıkıştı saraylı hocam patşayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:[/QUOTE]
800 den fulledik kısaları.
hay. artıkkk.975 stop.
[quote=a.kaya;266804]ETR çok sıkıştı saraylı hocam patşayacak bi tarafa ama nereye bakalım :confused:[/quote]
evet yaa kaya,
bakalım...:confused:
str satta .. üvvv ... hadi artk ya .. ne tarafa gidecekse gitsin .. üvvv ..
hala cuma günkü dow un -2,52 lik düşüşü aklıma geliyor onu yaşatacaklar bize ama bugün herkes düşüş beklediği için yukarı yaptılar bence sat gelir diyecektim ahada geldi geçici sat
ula nnooliii..habermi var..ne güzel florence şortıngale o eyle
[quote=Astatin;266811]ula nnooliii..habermi var..ne güzel florence şortıngale o eyle[/quote]
sinyal geliyimi :confused:
650 long, 325 SL seviyem. kapanış 74525 olur tahminimce::: bari beni SL yapmadan olsa:::
[quote=a.kaya;266815]sinyal geliyimi :confused:[/quote]
nayır...ve fekat her şey şak şak şak 0 a vurdi..bir dene yön filtresi direniyi..oda kğskğ derse gelecek işşallah
bende ki 725 de gidiyi geçici gelen sat
700 de çıkıyi 725 de kayboliyi ne diyi bu sistem yahu :..:
ula yinemi hepimiz şortci oldik he
bu 16:15 de onaylamassa 350 den açılan ve 900 den kapatılan longları tekrar acarım
[quote=Astatin;266824]ula yinemi hepimiz şortci oldik he[/quote]
yoooooo :..::..:
[quote=unlimitted;266827]yoooooo :..::..:[/quote]
bencede yoooooo :..:
[quote=Astatin;266824]ula yinemi hepimiz şortci oldik he[/quote]
yoh ben bulaşmam :::
sabaha kadar trade yassah baaa :p
ben longum .. şimdilik ..
[quote=selçuklu;266830]ben longum .. şimdilik ..[/quote]
birazdan asti'den gelecek soru:
ula hepimiz long muyuk şimdi ::::..::..:
bakalım 775 den tekrar long denedik inşallah yanılmam bu sefer sat onaylamadı bu da long devam demek diye düşnüyorum
birisi şu pela'ya garanti'nin de iş bankası kadar para ettiğini söyleyebilir mi acaba....dng