-
[quote=a.kaya;229831]ya ustad nedense bu düşüş bir türlü inandırıcı gelmiyor bana sanki teknik düzeltme yağar gibime geldi.Ya da öyel düşünmemizi istiyorlar sanırım gene ky nin .dng istiyorlar.[/quote]
İnandırıcı gelmesi önemli değil belli yerden shortlayıp belli yerden longlayıp puanları götürmek dönüşü görürsek gene longlarız.
-
-
[quote=medet;229833]70700 ne zaman oldu yaa göstermişler.. sanırım bi tane mostralık yaptılar anlamadım şaşırtma mı verdi bu pala yahu..[/quote]
günlükte orda sağlam destek vardı 70900 civarı yaptı yapacağını gene ..:confused:
-
Günaydın Arkadaşlar Bol kazanclar
-
sistemdeki son durum
[IMG]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/19/1058.jpg[/IMG]
-
Azami ölçüde piyasadan yararlanabilirsek güzel olur.
-
[quote=Larossıan;229861]Azami ölçüde piyasadan yararlanabilirsek güzel olur.[/quote]
evet laros Patron piyasayı sorgulamadan sistem ne derse o diyebilsek sisteme göre işlem yapabilsek harika olacak Sanırım cok kişide cok düştük cıkmamız lazım cok cıktık düşmemiz lazım düşüncesi oluyor
-
[quote=Larossıan;229861]Azami ölçüde piyasadan yararlanabilirsek güzel olur.[/quote]
azami ölçüde derken üstad ??
-
[quote=a.kaya;229867]azami ölçüde derken üstad ??[/quote]
Bu piyasa belli olmuyor ben günlük takip ettiğimden günlüğe göre işlem yapıyorum ama 5 lik yada 60 lıklada işlem yapanlar var.
Ben günlük longla diyene kadar longlamam ama 1000 puan alırım ama 10000
puan önemli değil.
Trend yakalarsamda azamiyi alırım.
Şu anda 70700 döneceğini kim garanti edebilir.Konuşmalar tahmin olur ancak.
-
kaptan bugün tam benim piyasa vur kır parçala bu maçı kazan durumu hedef 3000 puan..
-
[quote=medet;229884]kaptan bugün tam benim piyasa vur kır parçala bu maçı kazan durumu hedef 3000 puan..[/quote]
İnşallah bereketli olur.
Benim istop 73050
istoplarsam fazla zarar yazmaz.:..:
25 puan zarar yazar..
-
[quote=Larossıan;229886]İnşallah bereketli olur.
Benim istop 73050
istoplarsam fazla zarar yazmaz.:..:
25 puan zarar yazar..[/quote]
kaptan akşama bi aforizma olmazsa.. 70 lerdeyiz.. önce pala biraz para yapsın.. (hızla vermesi milletin long olmasına delalet.. rastgele..
71950.. 72050 elli yapsında görelim...