böyle dönemlerden hemen sonra nedense en sistemsiz adam bile ilk gelen satış sinyaline uyar:)
Printable View
böyle dönemlerden hemen sonra nedense en sistemsiz adam bile ilk gelen satış sinyaline uyar:)
Tam doğru yerden flat'lemişim... ehuehu... Ama trend hala yukarı.. 425'den tekrar long... :)))
84 kısalar var ama müsterih olamıyorum bir türlü...üüü
ühühühühü..tüm toplantıların **....84225 görmüş...ühühühü83450 maliyetli longlar elde kaldı..ühühüh
[quote=a.kaya;293753][COLOR=seagreen]Astii 750 kırılırsa bugün ve yarın bayağı bir coşkulu yükseliş bekliyorum :..: düşüş olasılığı % 30 bile zor diyorum[/COLOR] [COLOR=red]he he he demek ki düşeceğiz [/COLOR]:D[/quote]
patron bu yorumda asla yanlış çıkmaz :) yeşille yükselişi, kırmızı ile düşüşü garanti etmişsin..ehueheue
Paritenin negatif sinyali onaylandı
450 maliyetli lonkkları 575 den verdim...ühühühühü 700 pivan nere 125 pivan nere ühühühü
Benim sistem de short vermiş... Çarpılır bu sinyal sanırım ama yine de dikkate almak lazım, durup dururken sinyal çakmaz bu... Hmmm.. Demek ki bu son long'larım şöyle 250-300 puan kara geçti mi sallayayım gitsinler.. Yok düşmeye devam ederse sistem yönüne dönerim... Kazan kazan stratejisi... I love VOB... :)))
[quote=Astatin;293806]ühühühü[/quote]
ühüühü dedin de seagate görünmüyo... üvvv... Ne iyi adamdı seagate... üvvv... Patron nerdesin... üvvvv...
[QUOTE=Astatin;293803]ühühühühü..tüm toplantıların **....84225 görmüş...ühühühü83450 maliyetli longlar elde kaldı..ühühüh[/QUOTE]
Ben o toplantıların! **
Hepmi murphy kanunları işler? **
Ortalık karıştı yetiş ya Ali yetiş ya muhammed....
[quote=AMON RA;293812]Ben o toplantıların! **
Hepmi murphy kanunları işler? **[/quote]
Daha önce de bashettim. iPhone gibi telefonlarda bilgisayar ekranını uzaktan izlemeye yarayan programlar var. (Mesela iPhone için iTeleport) Toplantılarda ben o şekilde takip yapıyorum.
Eğer 60 veya 120dk'lık graflardan çalışmıyorsanız piysayı sürekli takip altında tutmak şart. 5dk veya 15dk'lık grafa göre karar veren biri piyasaya 2 saat bakmamayı göze alamaz. Kaç çubuk geçiyor arada, herşey olabilir..