[quote=indregandi;470269]74050 L dir, osman ağa ne demek bu kırılmıştır demek, bu saatten itibaren istediğin yerden alım yapabilirsin,..[/quote]
ben bu rakamın aşağısını anlamıştım üstadım...ama yanlış anlamışım sanırım...çok teşekkürler..
Printable View
[quote=indregandi;470269]74050 L dir, osman ağa ne demek bu kırılmıştır demek, bu saatten itibaren istediğin yerden alım yapabilirsin,..[/quote]
ben bu rakamın aşağısını anlamıştım üstadım...ama yanlış anlamışım sanırım...çok teşekkürler..
[quote=Osmanaga;470258]tutku selam...ciddi miktarda shorttasın galiba??.. Üstadın rakamları takip edebiliyor musun?[/quote]
üstadın vadelide verdiği rakam 66787 idi. tabi oraya gelinceye kadar tepki yükselişleri olabilir. 74 aşağı geçildiğinde 70xxx lerden falan mallanırım diye yazmıştı hatırladığım kadarıyla.
yanlış hatırlıyor olabilirim istersen yazdıklarını bir göz gezdir.:)
[quote=indregandi;470261]zaten uzuncadır satta olan indikatör nasıl sat verir acaba ilginç,....
satı youtube verdi, macd deyil
sıfırın altında bu sattır üstünde aldır..hem altta hem üstte mavi kırmızı kesişmeleri ifadesizdir,...smile bile deyildir,..
bu tür durumlar al/sat haricinde başka şekilde yorumlanmalıdır,[/quote]
bahsettiğim takip ettiğim macd bank endeksidir. isterseniz bakabilirsiniz.:)
saygılar
[quote=tutku;470273]bahsettiğim takip ettiğim macd bank endeksidir. isterseniz bakabilirsiniz.:)
saygılar[/quote]
o zaman bank de,..
o da aynı tutku, satta olan sat vermez,
ölmüşe öldü denmez,..
Üstat sizin süre analizine uyarmı bilmem ama Astrolojide haftaya pazartesi içi siyah olan ay tutulması başlıyor.:D
[quote=indregandi;470275]o zaman bank de,..
o da aynı tutku, satta olan sat vermez,
ölmüşe öldü denmez,..[/quote]
üstat çok haklısın. ben her vadeye bakıyorum.
alım yerim olarakda 70 72 aralığında bir yerleri bekliyorum.
şimdi bakın bu saatten itibaren alımlar başlamıştır,..düşünülecek iş nerden yapılması gerektiği,..
annadınız nı,..
yelpaze bu kouda ne der bakalım,....
çayımı içiyim ondan sonra
cok tesekkürler sayın indragandi.
DAX ve SPX de çift tepe teyidi bu gün olabilirmiş. astrolojiylede uyumlu olacak gibi Pazartesi GÜM GÜM gümleyecek aşağı diye yorumluyorum:)
öncelikle şunu söyliyim, şimdi 88475 hedefi artık askıdadır,...
yani L taban çöktüğü için 88475 ile dip fiyat arasında yeni bir boğa rakamı alacağız,..
ama bu şimdi olanakli değil, şimdi veremem yani bunu, bir duruluş bir oturuş gerekli taban anlamında,...
bu macro çünkü, bu gün yarına oturmaz,...taban dan emin olamayız,..
o nedenle hep portföy üzerinde durdum ve sıkça dile getirdim,...
ve bakın 74050 veya 74000 kırılmamasına rağmen ben kırıldı olarak yazıyorum bu bir inceliktir,...
C kırmamıştır ama analizim L dendir, L kırmışşsa 88475 askıdadır,..butlan dır, yok hükmümdedir,..
araya yeni değer gelecek çünkü,...
taban oturduğunda bu yeni değeri alır veririm,..ama şu gerçek bu interneti dayamasalardı bu olmazdı,...
buraları bir not alın önece,..kafanıza yazın, geçmiş yazdığımızdan tek fark şu,
88475 anahtarını off yaptım,..görürmü burayı görür, ama min de görecekken şimdi max da görür yani,..
74050 alt ve üst stratejisinde ise alım bakacağız,..
yelpazeden bakacağız,