bu arada gandi üstad nerelerde acaba...rakamları verdi tabii ki ama güncel olarak ışığına ihtiyacımız var...müsaitse tabii ki :)
Printable View
bu arada gandi üstad nerelerde acaba...rakamları verdi tabii ki ama güncel olarak ışığına ihtiyacımız var...müsaitse tabii ki :)
günaydınlar cümleten,...
[quote=tutku;470254]Gün icersinde 74oxxx aşağı geçilerek 70xxx 720xxx aralığına kadar oluşacak düşüşü başlatmasını bekliyorum.
endeksde 50xxx hedef aynen devam.
Ayrıca günlükte dün macd sat verdi.[/quote]
zaten uzuncadır satta olan indikatör nasıl sat verir acaba ilginç,....
satı youtube verdi, macd deyil
sıfırın altında bu sattır üstünde aldır..hem altta hem üstte mavi kırmızı kesişmeleri ifadesizdir,...smile bile deyildir,..
bu tür durumlar al/sat haricinde başka şekilde yorumlanmalıdır,
böyle macd türü indikatörler, heleki günlük olanı, heleki kaldıraçlı piyasaya aman haaa,...
ayılır ayılır bayılırsınız
üstad hoşgeldin sefageldin :)
çok görülmek isteniyorsa günlük için bakın orda pozitif uyumsuzluğu göreceksiniz,...
8 kasımda sata girmiş ve halen satta olan macd a satta demek şaka galiba,...
böyele zamanlarda bakın daha zamnda poz uyumsuzluk varmı bunlara bakın,..
you tube mu bu
ben böyle şeylere çok kızarım,...ne len bu zimbabwemi,..
işareti alan vuruyor döşe,..
işte ampul ne kadar böyele ise bunlar gibi ise bunlarında ampul den hiç bir farkı yok,...
onun için halk diyorum,
alayının döşüne vurmak temizlemek için,..
halk tuttuğunu siter malum,...
gerçek temizlik böyle olur,..
len youtube nereli, twitt nereli, fetoş nereli, ampul nereli, kiliç bunca zaman farklı bir politika üretebilmişimi,...
aynı bölünme işi onun parti proğramındada var, açılım maskaralığı, hayır mı demiş, yoook halka mı şikayet etmiş bunlar bölücü diye yoook,..
konuşturmayın adamı, diğerinden de hayır yk, sağda solda kükre, koşa koşa git kanuna el kaldır,..
hastalık topyekun,
bunlar hani brave hard da İskoçya soyluları var ya, aynen onlar,..
hep cüppe ve kılıkları değişir hiç biri başka bir bok deyil bunların,..
diyorumki hastalık topyekun, tek mermi dahi atılmadan siz hiç bu kadar çabuk teslim alınan ordu gördünüzmü yaw,...
vermeyin buradan alıntı malıntı, bu herifler benim yazdıklarımın kelimesi olamazlar hiçbiri,..
neredeydiler ben buradan yıllardır yazarken,...
işaretmi gelmemişti,..
aynı parmak onada kalkıyor onada,..
ve sırası gelince bu parmak onada sokuluyor onada,..
cüppe ve kılığın altından
coşturmayın beni,...
korkuyordunuzda şimdi mi cesaret geldi,..
[quote=indregandi;470267]coşturmayın beni,...
korkuyordunuzda şimdi mi cesaret geldi,..[/quote]
üstad selam...şu meşhur 74.050yi kırsak da aşağıdan uygun bir yerlereden alım yapsam diye bekliyorum açıkçası...kırarsa artık nerden alım yaparım duruma göre karar vericem :)
74050 L dir, osman ağa ne demek bu kırılmıştır demek, bu saatten itibaren istediğin yerden alım yapabilirsin,..
[quote=Osmanaga;470268]üstad selam...şu meşhur 74.050yi kırsak da aşağıdan uygun bir yerlereden alım yapsam diye bekliyorum açıkçası...kırarsa artık nerden alım yaparım duruma göre karar vericem :)[/quote]
[quote=indregandi;470269]74050 L dir, osman ağa ne demek bu kırılmıştır demek, bu saatten itibaren istediğin yerden alım yapabilirsin,..[/quote]
lebi derya sana tahsis ettim,...