uwwwww...mayyaksını pala...uwww...
Printable View
uwwwww...mayyaksını pala...uwww...
[quote=excali;377286]Aste,
Senin gözler de mi bozuldu? Öğleden sonra yazdıklarını okumadın mı? ehehe:..:[/quote]
yok yok hala senin göler bozuk..mesaj sonundaki ühühühühü yü kaçırmışın.dng
en iyi fiyat kapanış fiyatı olacak bence bu hareketten sonra..
rest çekip kutuma gidiyorum :)
şimdi + kaparsak bu apsd olumlu senaryoyamıkatkıda bulunacak :)
[quote=The Tatar;377294]stop 72100 gel bunuda patlatta göreyim pela :)[/quote]
72075 de destek var 15 likde :p
aman be ...yine AOP günü oldu...3 karlı 1 zararlı işlem ama elde var sıfır..oysa bir ara 1700 puana kadar çıktıydı kar..way be..oynadıı lebron oyununu...teprik ederim
verın ula ,ve varsa baa verin..:))
[quote=ATHLON;377295]uwwwww...mayyaksını pala...uwww...[/quote]
bir başka gelişme oldu mu aftlo..vob dışı konularda yani.dng
ama sistem long trend yukarı :..: yahu gene bi haber gelecek galiba haftaya ::: :(
[quote=Astatin;377303]aman be ...yine AOP günü oldu...3 karlı 1 zararlı işlem ama elde var sıfır..oysa bir ara 1700 puana kadar çıktıydı kar..way be..oynadıı lebron oyununu...teprik ederim[/quote]
nazarım mı değdi acaba :(üüü
maksimuuuuuuummmmmm :)
71750 de sistem AL demiş ve 3 göstergede teyid etmiş ama toplantı ah ulan her seferinde dışarıda ya da işim oluyorum nedense :..: kısmetim yok galiba :p
spot bile 73500 kapadı :)
[quote=Astatin;377292]way be gayatron..en yavaş 15 lik sistem bile 71.75 den al vermiş..16:30 ve sonraki 3 barda da volume ve volatilite tap çekmiş..senin pupularda bağırmya başlamış...geç kaldık geeeeeeççççç[/quote]
ben giderken uyardım usta ama beni tiye aldınız darıldım valla hepinize :o:(üüü
425 cover-flat..
[quote=Astatin;377305]bir başka gelişme oldu mu aftlo..vob dışı konularda yani.dng[/quote]
Diziye "Muhteşem Asti Han" olarak mı aldılar??.dng
[quote=The Tatar;377312]spot bile 73500 kapadı :)[/quote]
enkayı çizmişler %6 , patron. Gerçi etkisi çok fazla değil herhalde...:confused:
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ TATİLLER...brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[IMG]http://www.dazzlejunction.com/greetings/weekend-comments/fun-weekend-cat.gif[/IMG]
[quote=excali;377289]Arkada uzun bir kuyruk oluştu mu?.dng[/quote]
kuyruk derken anlamadım ex hocam toplantıdaydım bi şeymi kaçırdım :(:rolleyes:
[quote=a.kaya;377320]kuyruk derken anlamadım ex hocam toplantıdaydım bi şeymi kaçırdım :(:rolleyes:[/quote]
Seçimlerde sandıkta oy kullanırken kararsızlıktan dolayı...üüvvüüü
iyi tatiller patronlar,iyi kurtardık paçayı..
sistem 5 lik iyi çalışıyor kaç gündür o kadar açıldığı yerin üstüne gelse de nemaproblema yapmış
Kapital biraz fazla olsa para özgür olsa sisteme kayıtsız uyardım ama işin içine psikoloji giriyor ve afallıyoz işte:::::::::
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1109.hizliresim.com/11/9/30/9275.jpg[/img][/url]
[quote=The Tatar;377322]iyi tatiller patronlar,iyi kurtardık paçayı..[/quote]
hemen heveslenme bence tatar hocam belkide kuçağa longçu topluyorlar ptesi göçertebilirler belki hiç bi zaman emin olmamak lazım
burası vob çantamıza sahip çıkalım :..:
kuşkuyla işlem olmaz bu piyasada...
bu piyasada işlem inançla olur...
pozu alacaksın ve sonra inanacaksın...
inanmayacaksan poz almayacaksın..
poz almayacaksan da bu işi yapmayacaksın...:)
herkese hayırlı haftasonları...sevgiler saygılar..:)
[quote=ATHLON;377327]kuşkuyla işlem olmaz bu piyasada...
bu piyasada işlem inançla olur...
pozu alacaksın ve sonra inanacaksın...
inanmayacaksan poz almayacaksın..
poz almayacaksan da bu işi yapmayacaksın...:)
herkese hayırlı haftasonları...sevgiler saygılar..:)[/quote]
katılıyorum hocam bana diyorsun biliyorum ancak ben bu piyasa da kesinlikle daytrade tarafında olmaya karar verdim gün sonu flat,ancak açılan pozda yüksek kar oluştuğu takdirde ertesi güne devam diyebilirim duruma göre,daha doğrusu bizim piyasa bizi bu hale getirdi diğer sistemcilere de saygı duyarım elbette söyledikleriniz kesinlikle doğru ben sadece uyarı mahiyetinde söyledim :o
[QUOTE=a.kaya;377328]katılıyorum hocam bana diyorsun biliyorum ancak ben bu piyasa da kesinlikle daytrade tarafında olmaya karar verdim gün sonu flat,ancak açılan pozda yüksek kar oluştuğu takdirde ertesi güne devam diyebilirim duruma göre,daha doğrusu bizim piyasa bizi bu hale getirdi diğer sistemcilere de saygı duyarım elbette söyledikleriniz kesinlikle doğru ben sadece uyarı mahiyetinde söyledim :o[/QUOTE]
Estafurullah gaya patron..benim kimsenin tarzına sözüm olamaz..yalnız sunu soliim nacizane..imzan gercekten çok güzel..o sözü anlamak bile bu isin yarısından fazlası..basit olmak lazım ..yeni yollar deneyip zaten karmaşık olan ısı daha da karistirmamak lazım ..ve seçilen tarzda başarıyı standardize edebilmek lazım..en iyi olmaya çalışmak degil..standart..
Saygilar
[QUOTE=a.kaya;377324]hemen heveslenme bence tatar hocam belkide kuçağa longçu topluyorlar ptesi göçertebilirler belki hiç bi zaman emin olmamak lazım
burası vob çantamıza sahip çıkalım :..:[/QUOTE]
day trade takılıyoruz ya patron,gece kapanışları no problem.
yeni gün yeni şans :)))
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]Günaydın VOBORSA,+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
Astee Han, Çapkın Duygusal Asteee Han,
Dün akşamki buluşmanın teknik analizini pupu ve nunuları ile değerlendirir misiniz?:D:D:D
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2667/4020208567_ef3b4eb096.jpg[/IMG]
Meraklı kediiii..Gözlere bak...:::::::::
Japanese attitude for work:
If one can do it,I can do it
If none can do it,I must do it!
Arab attitude for work:
Wallahi if one can do it,let him do it
If none can do it,ya-habibi how can I do it??
[quote=ATHLON;377333]Japanese attitude for work:
If one can do it,I can do it
If none can do it,I must do it!
Arab attitude for work:
Wallahi if one can do it,let him do it
If none can do it,ya-habibi how can I do it??[/quote]
Foncu Atlet,
Aste senin telefonun üzerinden sultanlara yeni aşk dolu mesajlar/şiirler gönderdi mi?
"If aste can't, Funder Athlon can do it".dng
Vay arkadaş,
Aste baba sultanlarla çıkmaya başladığından beridir , topiği unuttu. üvvüüüüüü
:..::..::..::..::..:
[quote=excali;377357]Vay arkadaş,
:..::..::..::..::..:[/quote]
neyyyyy gaptılarmı yani peykeri :( .dng
[quote=excali;377357]Vay arkadaş,
:..::..::..::..::..:[/quote]
[quote=The Tatar;377371]neyyyyy gaptılarmı yani peykeri :( .dng[/quote]
üüüüüüyok valla aftlo dan haber bekliyoruz:mad::mad::D yalnız dün bir magazin programında bi Polat Alemdar muhabbeti duydum falan:mad:, bozulmadım değil ama du bakalım...:..:
herkese günaydın ve iyi haftalar
ehm...cevap geldı mahiden...çok bevenmiş teşekkür ediyor..çok savolsun dedi aste..ama sadece bu..ha bir de gülücük..not bad for a start..:)
Bakalım nasıl tepki verecek bizimki cuma ve bugünkü dow göçüşüne :::
[quote=astatin;377378]üüüüüüyok valla aftlo dan haber bekliyoruz:mad::mad::d yalnız dün bir magazin programında bi [color=red]polat alemdar[/color] muhabbeti duydum falan:mad:, bozulmadım değil ama du bakalım...:..:
Herkese günaydın ve iyi haftalar[/quote]
ohooo günaydın :..:
bu gibi hareketleri görünce gelde daytrade ci olma be kardeşim :o:(:mad:
[quote=ATHLON;377379]ehm...cevap geldı mahiden...çok bevenmiş teşekkür ediyor..çok savolsun dedi aste..ama sadece bu..ha bir de gülücük..not bad for a start..:)[/quote]
:p:p:p Öyleyse ben de kendisini tebrik ederim. Daha cüretkar (yüz vermek babında) veya daha küstah (yüz vermemeyi çirkin bir tepki ile ifade etme babında) bir tepki, asaletine uygun olmazdı zaten pay-ı tahtı asaletin.. Bu tepkisiyle zat-ı şahanesinin kalbimdeki yerini nitelemek için Ankara'yı değil İstanbul'u kullanacağım (Kalbimin başkenti idi ama artık kalbimin gerçek başkenti oldu manasında).
Aftlo , gerçi bana senin sponsorluk faaliyetlerin biraz zayıf kaldı gibi geldi ama du bakalım... :D:D:D voriz nadovır:p
[quote=Astatin;377384]:p:p:p Öyleyse ben de kendisini tebrik ederim. Daha cüretkar (yüz vermek babında) veya daha küstah (yüz vermemeyi çirkin bir tepki ile ifade etme babında) bir tepki, asaletine uygun olmazdı zaten pay-ı tahtı asaletin.. Bu tepkisiyle zat-ı şahanesinin kalbimdeki yerini nitelemek için Ankara'yı değil İstanbul'u kullanacağım (Kalbimin başkenti idi ama artık kalbimin gerçek başkenti oldu manasında).
Aftlo , gerçi bana senin sponsorluk faaliyetlerin biraz zayıf kaldı gibi geldi ama du bakalım... :D:D:D voriz nadovır:p[/quote]
patron onu bunu bırak da bu rollercoster misali grafık cızen vobu naapcaz..uwww
[quote=ATHLON;377385]patron onu bunu bırak da bu rollercoster misali grafık cızen vobu naapcaz..uwww[/quote]
vob un **...:p şu abd ye gittim ama o devasa rolırkostır lara binemedim ona yanarım..gerçi göz yermiydi binermiydim başına gidince bilemiyorum..hele ki son durak filmlerini 3 boyutlu izledikten sonra yer miydi bilemiyorum...:..::..: ama zaten ben rolırkostıra binmeyi değil binme olasılığımın olmasını sevdim:..::..:
ya şimdi olasılık deyince aklıma geldi ; hacıex e de malzeme çıkacak ama... abi haftasonu sayısal da 4 bankomun 3 ü yine çıktı... kuponda 7 tane 3 bir tane 4 var **.. bu nedir hacı aw..ne yakalanmaz lüfermiş bu, oltaya vurup vurup kaçıyor şerefsiznesne.com........ sanırım 65 tl ikramiyesi var...gısmet..
Not : İmza ya dikkat...payı tahtı salatanat fetih çalışmalarına devam