Dün vobdan duyuru vardı, sanko daha sonra attı maili...Neye göre karar vericez, grafiği olacak mı acaba?
Printable View
Dün vobdan duyuru vardı, sanko daha sonra attı maili...Neye göre karar vericez, grafiği olacak mı acaba?
[quote=Sekube;309653]Dün vobdan duyuru vardı, sanko daha sonra attı maili...Neye göre karar vericez, grafiği olacak mı acaba?[/quote]
olur tabi ki işlem olucaksa olur mutlaka teminat 250 olması cezbeder ky yi sanırım acaba kademeler de 25 tl lik mi olucak sanmıyom ama :confused:
5 saatte 2.000 düşüyor yarım saatte 800 tepiyor...salak bunlar yaa...
waayyy..kayaboss un pupuları çalışmış yine..ehuhe
[quote=Astatin;309658]waayyy..kayaboss un pupuları çalışmış yine..ehuhe[/quote]
nerden bildin evet 5 liklerde pupu lar fena idi yakında al da gelebilir 5 likte
1100 puan varken kapamadım şimdi 325 puan ile flatladı beni .dng
84400 lere gelir ve hala Al gelmez ise tekrar şortlarım
Dow açılana kara ralli scenario... Live... Dur bakayım tekrar short'lanacak kıvama geliyor yawash yawash...
la tam yazacaktım aha da yine 15 dklıkda tobo yapıyorlar önceki pis badem olmuştu diye..du bakalım bu da badem olacah mı
[QUOTE=nanodeal;309603]Selamlar.. Nerden 86??? dediysem bull market (.. Sanver rest mest demiycem arkadaş bi daha) 3 kere 85500-85800 aralığı flate geçebilirdim shorta cesaret edememiş olsam bile en az iki long denerdim yarımşar poz 1*** küsür puan aşağıları maliyetiyle.. Neyse artık biraz yükselsede az rahat etsem.. Not haberi şart dedikodu medikodu..( Düşüşü kaçırıyor olmak böyle bişey işte şimdilik en azından.. Unmüsterih.. Sabah belli yazanlara teşekkür ederim..[/QUOTE]
Sorma nanodeal, bende uzunlarla yakalandım ama sabah açılıştan sonra baktım düşüşe devam ediyor, 84in biraz üzerinden flatladıydım.
short yapamayrum, şimdi longda yapamayrum:)
Fakat tahminim bugün 84000 in biraz üzerine gider kapar, haftasonunada flat kalırım diyorum, bu piyasa pazarteside yatay olur yada düşmeye meyledebilir, buhavadada not falan artırmya çalışmazlar heralde, nasılsa yukardan satacaklarını sattılar, şimdi ürkütmeden satışa devam fırsatı kolluyorlar diye düşünüyorum.
Not haberi asparagas yada yalan, önemli olan spekülasyonunda manipülasyonunda artmış olduğu gerçeği, ispanya başbakanı bile katıldı bu furyaya:)
herkeş günlükçü olmuş herhalde...
APSD sabah 6.000 lerdeydi hoop dipten çıkışta 1.400 e geriledi...birileri karı cebe koydu sanırım.
[quote=TÜRKOĞLU;309676]herkeş günlükçü olmuş herhalde...
APSD sabah 6.000 lerdeydi hoop dipten çıkışta 1.400 e geriledi...birileri karı cebe koydu sanırım.[/quote]
Ya da 4.600 tane "çok düştü artık çıkar"'cı stop'landı... :..:
gene atladım şorta umarım çarpılmam .dng
[quote=Strategist;309677]Ya da 4.600 tane "çok düştü artık çıkar"'cı stop'landı... :..:[/quote]
haklı olabilirsin.farklı bakış açılarını severim :p
bende farklı bakıyorum.bak beyle :::
asti aslında bir sistem yazsa fena olmaz APSD için.
if APSD zart zurt v.s. :::
[quote=Astatin;309672]la tam yazacaktım aha da yine 15 dklıkda tobo yapıyorlar önceki pis badem olmuştu diye..du bakalım bu da badem olacah mı[/quote]
bende 15 likde 2 li dip gördüm ve ordan 750 ye kadar tepki verdi acaba 2 li dip diye düşünmemizi istiyorlar acaba ::: ::: :::
[quote=TÜRKOĞLU;309679]haklı olabilirsin.farklı bakış açılarını severim :p
bende farklı bakıyorum.bak beyle :::
asti aslında bir sistem yazsa fena olmaz APSD için.
if APSD zart zurt v.s. :::[/quote]
APS Metastock'da kullanılabilen bir veri, aynı O H L C V gibi. Sanırım OI oluyor (Open Interest). Gerçekten APS kullanan sistemler var. Bence Kennym bir tane programlar. :))) Ama Matriks'de olmuyor sanırım...
83200 altında düşüş sertleşir artık
120 likde de 2 li dip yaptılar gibi ufak bi 2 li dip 82900 ufff bi kırılısa 80*** ler
selamm millet napanız ben yoktum neler olmuş paraşütler roketler sırada ne var acaba astipat mırıldansana bize :)
10-15 dk sonra operasyon var gibi 82850 inandırıcı değil 82100 cazip
yaww arkadaş, açık pozisyonların en az yarısının fiktif olduğunu düşündüğüm piyasada, APSD yi naapcanız kuzular....ehuehue
amma PAMBIH istediyse yazayım hemen sistem,
if(AP belongs to KY,sat,al) hehehehehehe....
MTX de APSD indik olarak var mı yaww...bilmiyordum..üww
strobull pardon strobear; pm n dolmuş....açıver
sayımların güncellenmiş halleri
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=309689&postcount=1482[/URL]
[quote=negrolino;309688]selamm millet napanız ben yoktum neler olmuş paraşütler roketler sırada ne var acaba astipat mırıldansana bize :)[/quote]
Hacinegro,
Valla bende şortladım az önce amma müsterih değilim..amma benim tikkat çekmek istediğim başka bis husus...bugün özellikle muhalif gazetelerin manşetlerine ve anasayfa haberlerine bir bakın netten..ben enteresan şeyler görüyorum...acaba...yok yaw hep bizde dramatik ve ayrışmış düşüşler görünce böyle paranoyak oluyorum ben...
yok yok filat..kayabosun pupular son geri gelişte bozulmadığı gibi....bozulmadı iştee..ehuehue
[quote=Astatin;309695]yok yok filat..kayabosun pupular son geri gelişte bozulmadığı gibi....bozulmadı iştee..ehuehue[/quote]
hangi indiklerin pupu suna bakıyon ::: komik oldu kelime ama başka türlü yazamadım :..: :..: :..:
[quote=a.kaya;309698]hangi indiklerin pupu suna bakıyon ::: komik oldu kelime ama başka türlü yazamadım :..: :..: :..:[/quote]
ben sadece 1 indiin pupusuna bakıyorum o da kendiminkinin...yani kendi yazdığım indikatörün:D:D sen indikler dediğine göre birden fazla indikin pupu suna bakıyorsun:p sen hangilerine bakıyorsun..komik oldu kelime ama başka türlü yazamadım :..: :..: :..:
.lelele.lelele.dng.dng.dng
14:50 de 5 likde yataya girdi 5 likler ve o andan itibaren çarpmaya başladı ağa ve adamları .dng .dng .dng
Long baby long... :))) Ama geceye taşımam... En ufak zayıflıkta stop&reverse yaparım...
Ellerini çok belli etmeye başladılar.Haftaya 88500-89000 arası olabiliriz.Sadece grafik ve hislerime dayalı..
bu hareketler bana pek inandırıcı gelmiyor astipat bende flat izler
Cem Yılmaz geldi aklıma reklamda ne diyordu gerek yok mayk bu hareketlere :)
şahsen benim açımdan diyim ki 2000 lik bu düşüşten hava aldım sadece :..:
Züstem 5dk'lıkta tekrar short'a dönerse çakarım short'ları ve büyük ihitmal geceye taşırım.. Yok çakmazsa kapanışta kapatırım long'ları... Kendim karar vermeye çalışmama gerek yok... Sistemli hayat ne rahat... :)))
[quote=Strategist;309703]Long baby long... :))) Ama geceye taşımam... En ufak zayıflıkta stop&reverse yaparım...[/quote]
way strobull way:D:D
[quote=negrolino;309706]bu hareketler bana pek inandırıcı gelmiyor astipat bende flat izler[/quote]
yaw o bişi değil negropatta yanarım yanarım dün akşam ben o longları kapanışta nasıl flatlemedim yaww...sistem aldaydı, ters indikatörlerim aldaydı:p piyasalar tepmişti, hem tobo hem üçgen görüntüsü vardı ki (geçmişte de genelde feyk çıkmıştır).. hayret bana yaw.....üühüühüh
fdow ... üçgensel bi durum var .... mondiyosal bi yorum yapayım :D:D:D:D.. ya düşer ya çıkar ..... düşüyosa düşüyodur .. çıkıyosa çıkıyodur .:D:o:o:o:o.. üühühühüüh ......papaz longlar duruyor .. istopum belli .... mondiyosagnesel bi yukarı olursa iyi olur .... olmazsada ... kısmet ......:o:o:o:o:o:o.
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/6783/adszks.png[/IMG]
kısaları caydırmak için bir şekil sanki
astiton patron görüşemiyoruz abi :o:o:o.. .. saygılar hörmetler ..:D:D:D
[quote=selçuklu;309715]astiton patron görüşemiyoruz abi :o:o:o.. .. saygılar hörmetler ..:D:D:D[/quote]
patron kendini fx e ve işlere verdin valla ihmal ediyon bizi..üww:..:
hörmetler bizden gani...
Selçuklu patron hoşgeldiN.lelele.lelele.lelele
sensiz tadı yok buraların.brv.brv.brv
Son sayımlarıma bi baksan. eleştirin varmı?