şş eks,
yidiğin parametrelerime göre enteresan noktalar görüyorummmm ::::::
Printable View
şş eks,
yidiğin parametrelerime göre enteresan noktalar görüyorummmm ::::::
[quote=YAVUZHAN;228313]500 puanda sıkıştık kaldık..
pala + makasla güç gösterisi yapmaya devam ediyor..
acil 73500 altına sarkmalı shortörleri umutlandırmak için..
ters tarafta 74 bin üstü longörleri rahatlatabilir..[/quote]
bence longörler zati çok raattır :..::..:
[quote=unlimitted;228316]şş eks,
yidiğin parametrelerime göre enteresan noktalar görüyorummmm ::::::[/quote]
kabaktır, lem o..
Çekirdek yi, geçer:..:
çıktım ben...4 gibi görüşürük...byse
Bu günlük dünkü ve sabah açtığım uzunları kapadım
Fırsat kollayacağım uzun olur kısa olur önümüzdeki maçlara bakarız
Bereket versin.
[quote=unlimitted;228316]şş eks,
yidiğin parametrelerime göre enteresan noktalar görüyorummmm ::::::[/quote]
yaww oldum olası şu 3 boyutlu resimlere bakiyim bakiyim noktadan başka bi pochh göremiyim:..: bu noktalar bana hiç de interesting gelmiyi napsam acaba kabak çikirdeğimi yisem de görsem:::
toplantı arası üwwüüümü yapayım..üwww
[IMG]http://i39.tinypic.com/e05xjk.png[/IMG]
[quote=Astatin;228339]toplantı arası üwwüüümü yapayım..üwww
[IMG]http://i39.tinypic.com/e05xjk.png[/IMG][/quote]
ha buu arada limit olsa 900 den belki şort yapar..700 e kavır yazardı...lem ne [COLOR=red]mezarcı[/COLOR] adammış bu limit yawww..:D:D:D eyle 100-200-300 pun felan..bi hevalar..:..:
roasted & taosted bears..üwwww.der kaçarım
[IMG]http://i44.tinypic.com/34isdc8.png[/IMG]
mentalray deneme süresini geçti galiba fxçi. oyuncu değişikliği mi oldu sibopla?
[QUOTE=Javacheff!;228353]mentalray deneme süresini geçti galiba fxçi. oyuncu değişikliği mi oldu sibopla?[/QUOTE]
sibop 60dk ayrı portfoy ayırdım , mentalraye ayrı ayırdım abi .....sibop %30 , mentalray %70 uyuyorum simcilik 1.5 2 ay boyle devam etmeyi düşünüyorem
kolay gelsin abi. iki ya da daha fazla sistem uygulamanın psikolojik rahatlık gibi büyük bir artısı var. zaten her ikisi de benim takip ettiğim kadarıyla çok başarılı. teprik ederim.
ana yemek servisi başladı...
[quote=Astatin;228342]ha buu arada limit olsa 900 den belki şort yapar..700 e kavır yazardı...lem ne [COLOR=red]mezarcı[/COLOR] adammış bu limit yawww..:D:D:D eyle 100-200-300 pun felan..bi hevalar..:..:[/quote]
abi hala sattamı sizin sistem umut var muu
6105 ve 200 haftalığın üzerinde hedefler 6350 ve 6420.
6257 üzerinde yapılmaya başlanacak kapanışlar bu yolu açacaktır. İlk defa bugün sağlam gözüküyor.
Daha önce güniçi çıkıp kapatamıyordu.
Resmen dowu ve spyi yani 11000 ve 1200 ü bekliyor.
6105 altı üstü diye değerlendirmelidir.
destekler 6130-6150, 6105, 6030, 5930
dirençler 6257, 6350, 6420
Jelibon.
Selam ahali,
obo çalışması mı yapıyor acep diyerekten günün ilk hamlesini yapıyor ve her zamanki gibi şort denemesi yapıyorum 74250 den stop yazmıyacam artık ama çok yakın patlatabilirsin pela.
sırasıyla 300-425-600-850...ustu yenı tepeyı hedefler...
obo çalışması düşünerek işlem yapanlar...sırasıyla bu kademelerden portfoyun en fazla yarısını bölerek kademeli kısalamalılar..en üst seviye kesinlikle stop olmalıdır...
GEREKLİ AÇIKLAMALARI GRAFİK İÇİNE YAZDIM.ANCAK BÜYÜK BİR İHTİMALLE 78,000-82,000 ARALIĞI YOLCULUK VAR GİBİ DURUYOR ŞİMDİLİK GÖRÜNTÜ BU.ÖZELLİKLE YEŞİL ÇİZGİ ÜSTÜNE ATARSA BU ÇIKIŞ SERTLEŞMEYE BAŞLAR , DAHA HENÜZ TEHLİKELİ BÖLGEDEN (KIRMIZI ÇİZGİ) ÇIKAMADI AMA ÇIKMAK ÜZERE
[IMG]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/14/2285.jpg[/IMG]
pasta çok afilli oldu..
pala makas ikramına devam ediyor..
film hiç bitmeyecekmiş gibi..
adas bak bakem kactan poz kapat da meshur cumlemi kuram demisim...:..:
marstan hersey cok net gorunuyo lem siz de buraya gelin.::::::
adas teslim ettim emaneti haberin olsun.:D:D
[quote=ATHLON;228387]obo çalışması düşünerek işlem yapanlar...sırasıyla bu kademelerden portfoyun en fazla yarısını bölerek kademeli kısalamalılar..en üst seviye kesinlikle stop olmalıdır...[/quote]
benim önerim tabiki benim stratejim. kısa olanın çok kısa stop koyması gerekir. fdow 11.000 i kıracak gibi. ver coşkuyu diyebilir pela amcam. karı da uzatmam hemen alırım zaten az bir geri gel hele.
[quote=unlimitted;228396]adas bak bakem kactan poz kapat da meshur cumlemi kuram demisim...:..:
marstan hersey cok net gorunuyo lem siz de buraya gelin.::::::
adas teslim ettim emaneti haberin olsun.:D:D[/quote]
"eferim olm pela, saa da pırahfo" derdi rahmetli vahi öz...tebrıkler adaş...ben gücünü görmek istiyorum bu namıssızın daha...hala uzumun yane...
[quote=abicim;228382]Selam ahali,
obo çalışması mı yapıyor acep diyerekten günün ilk hamlesini yapıyor ve her zamanki gibi şort denemesi yapıyorum 74250 den stop yazmıyacam artık ama çok yakın patlatabilirsin pela.[/quote]
İyi cesaret arkadaşım ama böyle vob da işlem yaparsan işin çok sakat,yok burası tepe burdan şort ,yok burası dip burdan long yapayım dersen,genelde sonuçları kötü oluyor aman dikkat lütfen..
[quote=a.kaya;228406]İyi cesaret arkadaşım ama böyle vob da işlem yaparsan işin çok sakat,yok burası tepe burdan şort ,yok burası dip burdan long yapayım dersen,genelde sonuçları kötü oluyor aman dikkat lütfen..[/quote]
sağol a.kaya,
aşırılıklar, formasyonlar ve ortalamalarla işlem yapıyor zararda hemen kaçıyorum. mesela 325 stop ettim. 3 yıldır ne uzadım ne kısaldım. kardamıyım zarardamı bilmiyorum. çok para çektim çok ta yatırdım.
ilk hakkım gitti . sonrasına bakacaz.
[quote=abicim;228417]sağol a.kaya,
aşırılıklar, formasyonlar ve ortalamalarla işlem yapıyor zararda hemen kaçıyorum. mesela 325 stop ettim. 3 yıldır ne uzadım ne kısaldım. kardamıyım zarardamı bilmiyorum. çok para çektim çok ta yatırdım.
ilk hakkım gitti . sonrasına bakacaz.[/quote]
hiç hesap ekstresinde ödediğin komisyona baktınmı sayın abicim ,aracı kurumu ihya edersin bu işlemlerle , evet herkesin yoğurt yiyişi farklıdır elbette ama uyarmak istedim yanlış anlama lütfen.
Hayırlı Bol kazançlar,
bu arada tepe dip yakalamak. yahu günde bazen 3 tepe 5 dip oluyor. yani benim tepelerim de diplerimde taş çatlarsa 60 dakika sürmüyor.
fdow başı çekmeye devam diyor. fakat suları ısınıyor uzuncuların bence. nereye giderki fdow. 11500 en fazla. oda hemen değildir herhal.(herhal yazdım belhal geldi aklıma.ne güzel grafikler atardı zamanında)
uyarmana teşekkür de ettim a.kaya. yanlış anlamam. grafiklerinin devamını da bekliyoruz.
normalde burdan düzeltme gelmesi lazım ufakta olsa ama şartlar izin verirmi bilemiyorum güçlü bir trend oluşuyor.
[quote=a.kaya;228430]normalde burdan düzeltme gelmesi lazım ufakta olsa ama şartlar izin verirmi bilemiyorum güçlü bir trend oluşuyor.[/quote]
saatlik alda, 5 ve 15 aşırı alımda ve sakın haa demekteler. ama 475 kısa tekrardan. 625 yakma stop ettirir. yakmassa kara geçerim.
bu arada hep ekran başında olamıyorum. düşünemedim ama rahatsızlık duyan var ise yazmayabilirim giriş ve stoplarımı.
ulen hasta ettin be ya. ya al ya ver işte ne uzatıyon. bit yavrusu seni.
saolasın pela kardeş. 350 kapandım enek enek.
[QUOTE=Kennym;228109]cümleten günaydın ve bol kazançlar
dün akşam göz atabildiğim kadarıyla yükselen kanalın alt bandında kapandı vob , burayı kırarsa yükseliş trendini unutabiliriz denilebilir.. ama görünen o ki bugun şöyle bi tepip yukarı gidecektir.. kanalı kırmak için dış destekli bir olay şart diye düşünüyorum. indikatorlerde yükseliş için çok uygun yerdeler.. sistemlerden biri satta pazartesi son barda sat sinyali gelmişti 74075 ten.. MOST ise halen alda pozisyonunda bir değişiklik bulunmuyor.. ben bugun için satta olan sisteme de al sinyali geleceğini düşünüyorum.. bakalım ne olur.. sadece öngörüdür kaale almaya değmez .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
arkadaslar sabah bahsettıgım sıstemlere ulasma ımkanım oldu , ama garıp bi şekilde gorduklerıme şaşırmıs durumdayım.. sıstemlerın bırının ıkı gun onceden 74075 den sat sınyalı verdıgını MOST sıstemının ıse halen alda oldugunu soylmıstım.. sımdıkı durum ıse MOST sistemi de sat durumuna gecmiş bugun sabah itibariyle.. ahanda grafik ekte yer alıyor.. ama gorunen koy de klavuz ıstemez kanal orta banda dogru hareket devam edecek gıbı ... dıs destekle ancak kanal alt dırencı kırılır ve yukselıs trendının sona erdıgınden bahsedılebılır mevcut yapıda gıdılecek cok yol var gorunuyor yukarı dogru..
kısacası 2 sıstemde guzle bı carpılma evresınde gıbı..
yahu saha ısındı ama buradan tık yok. yönetici uyuyormu. nerede bu topicin zatı şahaneleri. bak bak pela amca enek gitmek varmı gel kısaya kar et diyor. ama 2 hamle tamamdır işim tırstım anasını satim. bugünlük senin olsun.
[QUOTE=abicim;228472]yahu saha ısındı ama buradan tık yok. yönetici uyuyormu. nerede bu topicin zatı şahaneleri. bak bak pela amca enek gitmek varmı gel kısaya kar et diyor. ama 2 hamle tamamdır işim tırstım anasını satim. bugünlük senin olsun.[/QUOTE]
hakkaten ınsanlar nereye gıttı.. sabah fulldu buralar...
mental hanımın rayleri
[IMG]http://i43.tinypic.com/2ege3r9.png[/IMG]
Unlu Mars'lı abi,
Ufukta bir kabak görüyor musun?.kom
600-650 aralıı çok önemli ,hem de çok....
[quote=excali;228508]Unlu Mars'lı abi,
Ufukta bir kabak görüyor musun?.kom[/quote]
grafiği kendim çizsem anca bu kadar net olurdu...::::::
ayulara moral...............son baskı.......
FED..üyeleri arasında kavga çıktı....taşlı sopalı saldırıda bernankenin burnu
kırıldı.......kavganın sebebi faizleri arttırırsın arttırmazsın iddiası...
LACKER bernankeye kafayı koydu..bernanke hastahanede istifa ettiğini açıkladı..
flaşş....flaşş...
[quote=unlimitted;228525]grafiği kendim çizsem anca bu kadar net olurdu...::::::[/quote]
Gördüğün bir kabağı bizle paylaşabilir misin?:rolleyes:
Mars'tan faks çekebilir misin?