makası 900 puan bile yaptı....bunu kaparsa bana 500 puan verir bu kerizzz...
Printable View
makası 900 puan bile yaptı....bunu kaparsa bana 500 puan verir bu kerizzz...
ahanda yukarıya gudurdu....64 075....
öngörülerim dahilinde falat olan cörtlerimi, 175, 225, 350 ve 425 yerelerinden cört olarak tekrar pazara konu ettim, 750 cötlerim malesef 775 le bir kademe kala gerçekleşmedi, ağaya çoktan seçmeli test yapıyorum, aşağı gitse, 63325-125 lönkle karşılaşacak, 525- 750 yapsa cörtlerim falotos olacak, yukarı gitse yeni cörtlerim tepesine binecek, testten kurtulması küskü bar veya ralli ile mümkünki, bugün ve yarın için bunun şartları yok, böle işte adamı döverler,......
her 100..200 puanda dişlerim takırdamaya başladı......
korkudan ölüyorum....amma sisteme uymalıyım...uymalıyım...
bu pozisyondan sonra dişlere tedavi gerek........
benim simülasyona göre 64 150 son üstü yok....en azından akşama kadar......longun süreside doldu.....bugün bir cacık cıkmaz....sürünür buralarda....
[QUOTE=boz ayı;214427]her 100..200 puanda dişlerim takırdamaya başladı......
bu pozisyondan sonra dişlere tedavi gerek........[/QUOTE]
O vakit kazandığınız para dişlere gidecek demektir...:o
[quote=makinist;214429]O vakit kazandığınız para dişlere gidecek demektir...:o[/quote]
[I]benim başka hayallerim vardı.....[/I]
[I]yıktın beni makinist...........[/I]
üüü
[quote=boz ayı;214427]her 100..200 puanda dişlerim takırdamaya başladı......
bu pozisyondan sonra dişlere tedavi gerek........[/quote]
boz ayım 537xx lük kurumun pozu analiz edilmeli diye düşünüyorum, ettim sayılırda yani kamuya mal olmalı, bu poz önemli, batacak gibi mal aldı, şu anda bnim gördüğüm max. sını 10000 kontrat solladı,.....birileri alınca bu basacak, o birilerini ekrana pozlarıyla kaydetttim, alış yereleri ise dün dediğim aralıktan 63525-64525 arasından s&p nin dinlenmesi bitince başlayacak, alışın şartlarını ise dün gece topiğe çok ayrıntılı yazdım, bu yazdığım ise komplosu işin,......bulunsun kenerda lazım olur, değerlendirmeni bekliyorum,.....
[QUOTE=jani;214424]ahanda yukarıya gudurdu....64 075....[/QUOTE]
o halde kapaydın parayı... böyle günde 175 puvan ....malı götürdün kuzum ....bozdur bozdur harca....vermiyi namıssız ne edecen....soyulmaktan bitap düştü keriz......ha ha ha ha ....
eksper...verecek verecek....500 puan min alırım....
birazdan sistemci usagların 5 dakikaları al veririr...sonra 15 dakkalıkları....o anda gömeriz....
64 200 de 5 dakkalıklar al verir...64 400 de 15 dakikalıklar al verir....o gazla biz 64 700 de gömer 800 puan alır çekiliriz kenera....