yadigar patronu hiç dinlemiyosun ya hayırlısı dikkat et
Printable View
yadigar patronu hiç dinlemiyosun ya hayırlısı dikkat et
gümüşe göre az düştü altın...
1720-30 arası gelirse 1 long daha diyecem long devam toplam 3 poz olacak enfazla 4 poz olacak
[QUOTE=sebastian;419212]yadigar patronu hiç dinlemiyosun ya hayırlısı dikkat et[/QUOTE]
dinlemiyorsun derken anlayamadım ? :confused::confused::confused:
1733 flt. dşüş öğleden sonraları gelşr diye flt...
bende flatım rahatım :)
short olmak ya da olmamak konusu (beni ilgilendirmez doğru kaybedene de üzülüyor insan)
[QUOTE=sebastian;419219]short olmak ya da olmamak konusu (beni ilgilendirmez doğru kaybedene de üzülüyor insan)[/QUOTE]
yok hyr yanlışı anlamadım 1735 kırdı diye shortladık işde onu diom :)
arada bakıyorum .. fiata ... kısa devam .. dediğim gibi şahsen .. projeksyona güveniyorum ....
beni boşverin psikolojim rezalet. 100 bin dolar kaybettim. 10 bin dolarım kaldı sadece. 40 bin dolarda borç buldum 50 bin dolarım var. 150 bin dolar olsun tekrar geri 50 bini sahibine vercem 100 binide kendimin onuda alcam ve kanrıya çekilcem bu işlerden elimi ayağımı sonsuza kadar çekicem...
[QUOTE=selçuklu;419223]arada bakıyorum .. fiata ... kısa devam .. dediğim gibi şahsen .. projeksyona güveniyorum ....[/QUOTE]
bende aynen düşünüorum 1735 kırdı. cumaları düşer zaten. pazartesi sabah asya ile sabaha karşı dip yapar diorum...
saatliğe göre biraz tepecek gibi...