[QUOTE=fotomidyat;419173]profoto[/QUOTE]
Hadi ya. Bizimde burda bi abi var tıpkı sen gibi onun studyonun arkada seans salonu kurduk bizde ordan takilioz.
Printable View
[QUOTE=fotomidyat;419173]profoto[/QUOTE]
Hadi ya. Bizimde burda bi abi var tıpkı sen gibi onun studyonun arkada seans salonu kurduk bizde ordan takilioz.
[quote=Vob Trader;419176]Hadi ya. Bizimde burda bi abi var tıpkı sen gibi onun studyonun arkada seans salonu kurduk bizde ordan takilioz.[/quote]
:D:D:D
başka türlü kurtarmaz bizi bayan kuaför ile gelinlikt işletyrum bir arada
şimdi de frexe temel attım
1 dakkalıkta test mükemmel gidiyor diğer periyodlarda da muhtemel öledir cümleten iyi akşamlar ben kaçıyorum kör olmadan :)
[QUOTE=fotomidyat;419177]:D:D:D
başka türlü kurtarmaz bizi bayan kuaför ile gelinlikt işletyrum bir arada
şimdi de frexe temel attım[/QUOTE]
Ohoo. Bayan kuaförü de arkadaş var 24 ssat beraberiz. Onlada benim hatuna 1 senede 10 kaıt kuaför masrafì ödedikte öle samimi olduk. :-)
[quote=fotomidyat;419178]1 dakkalıkta test mükemmel gidiyor diğer periyodlarda da muhtemel öledir cümleten iyi akşamlar ben kaçıyorum kör olmadan :)[/quote]umarım bişiler olmuştur,ama bunu bu şekil değilde en azından sinyallerini paylaşabilirsin yada fotosunu korsunki paylaşım işe yarasın.
sayın fotomidyat memleket midyat mı acaba?
Sabahki soruma cevap veren olmadı. bir daha sorayım bari . Endeks üstanın hedefine giderken endekse ayak uyduramayan hisseler artacak mı acaba?
kısa devam vay a*
38 longdan 14 puan cepte.
40 ortalamalar 42 den kapadım. 2 puan cepte.
30 ekim salıya kadar İsatanbula gidiyorum.
Yeni ay pencere bitmek üzere.
Buradan dolunaya ya satış ya alış gelecek.
Hangisi gelirse sakın tersine gitmeyin trende uyun.
Yanıma bilgisyar götürmüyorum , amacım cumanın hapis etkisinden kurulmak bazı cumalar tek yönde oluyor, bazıları çok hareketsiz oluyor.
Hem bunu atlatacam hem madem bayram var 29 ekime kadar dolunayı da atlatmış olacam.
Bakın dolunayın ne dibe ne tepeye gelmesine burası şaşırır. Yeni ay tepeyse dolunay dibe gelecek, yeni ay dipse dolunay tepeye gelecek. Son iki dönümün numarası olan ay dönümünde hem dip hem tepe olayı bu dönümde de var. 16 sı bizzat dip 17-18 i ise bizzat tepe. Fiyat pencere bitince bant dışına çıkarsa aynı yönde olun. Tersoluk zarar ettirir.
Baştan beri dolunayı işaret ediyoruz, üstelik 25 ekim papatyaya yakın tarih.
Bol şanslar, İyi bayramlar.
Jelibon.
hayırlı cumalar
[quote=foodengineer;419189]sayın fotomidyat memleket midyat mı acaba?[/quote]
evet midyat
1737 ikinci lonk test aşaması devam 30 dakkalık saatlikte long devam ya hayal kırıklığı yada nirvana