Ustaaa..ticarete başladım ben... 300den alıyom 500den satıyom... 500den satıyom 300den alıyom.bu palada kocadı gari :)....dur bakalım ne zaman geçirecek..sabun düşüreyim demeyin haa yerler kaygan:):):)
Printable View
Ustaaa..ticarete başladım ben... 300den alıyom 500den satıyom... 500den satıyom 300den alıyom.bu palada kocadı gari :)....dur bakalım ne zaman geçirecek..sabun düşüreyim demeyin haa yerler kaygan:):):)
[quote=ayuthaya;360091]Ustaaa..ticarete başladım ben... 300den alıyom 500den satıyom... 500den satıyom 300den alıyom.bu palada kocadı gari :)....dur bakalım ne zaman geçirecek..sabun düşüreyim demeyin haa yerler kaygan:):):)[/quote] helal olsun...:..:
pala ile iyi çarpışıyon....boks.
ticaret bitti..flat..ahada şimdi karar zamanı...Ey Mehmedler ey Aliler...ey güzel yurdumun elektrik kesintileriyle engellenen güzel insanı..ustam..basalımmı...ucuralımmı....
Ustaaaaa.Ben bi tane kelebek yakaladım..Bizim inşaattaki diğer amelelere sordum.Ustana sor o bilir dediler...Usta nerdesin....
Güzel insanlar,.....
Yön duygusunu kaybetmeyin,.....ben dedimki makul bir yerde bunlar seçime girecek, seçim sonrasını ise dün analiz ettim size,....
şunu dedim seçime malla mı girceksin, long veya short, yoksa malzızmı, bunun kararı 1, şu anda longsunuz dün izah ettik, ancak longunuz 81250 üstünde kalışa para ediyor, bu 2,şu anda short iseniz shortunuz 74250 altında para ediyor, 3, demekki seçim çıkmadan bunlar cepte deyil bu 4, seçim sonrası oynaklık olcak, portföyler e çok dikkat, bu 5,......
Rabbim kimseyi arada derede bırakmasın, riske girmek istemeyen trade eder, 100-200-500 neyse, risk seven yukarıda dediğim gibi,....
Bunları yazdık yön kaybedenlere tekrar olsun, yön yok , seçim öncesi makul yere var,
işte bunlara göre kararlar
GELELİM TRADEYE, HIZLILAR,...
GÜN HALEN YUKARIDA, 120 AŞAĞIDA, 60 YUKARIDA HALEN YATAYdayız,
120 yukarı gelirse long yapar, gün aşağı gelirse, 60 ın hükmü kalmaz short yapar,...ab faizini izleyelim,....
120 lik hızlı yukarı kuralları ise, 78475 üstünde kalmak, 78900 ise kırmak,....bu 79200 üstünde kapanışa neden olur,....aksi durumlar ise yatay veya kısmen shorttur,...
dünde dedik bu gün içn 78400-500 arasını long veya short anlamında iyi analiz eden kazanacak,....
[quote=indregandi;360120]güzel insanlar,.....
Yön duygusunu kaybetmeyin,.....ben dedimki makul bir yerde bunlar seçime girecek, seçim sonrasını ise dün analiz ettim size,....
şunu dedim seçime malla mı girceksin, long veya short, yoksa malzızmı, bunun kararı 1, şu anda longsunuz dün izah ettik, ancak longunuz 81250 üstünde kalışa para ediyor, bu 2,şu anda short iseniz shortunuz 74250 altında para ediyor, 3, demekki seçim çıkmadan bunlar cepte deyil bu 4, seçim sonrası oynaklık olcak, portföyler e çok dikkat, bu 5,......
Rabbim kimseyi arada derede bırakmasın, riske girmek istemeyen trade eder, 100-200-500 neyse, risk seven yukarıda dediğim gibi,....
Bunları yazdık yön kaybedenlere tekrar olsun, yön yok , seçim öncesi makul yere var,
işte bunlara göre kararlar[/quote]
indregandi hocam emekleriniz için tşk.
Ustaaaa hoşgeldin hoşgeldin tamam usta
Ustaaaa... Bu ne?
ustaaa... 5000 kontrat azaldılar....
[quote=ayuthaya;360174]Ustaaaa... Bu ne?[/quote]
sayın ayutHAYA bu kelebek resmi kendi çiziminiz mi ??????????
[quote=ayuthaya;360174]Ustaaaa... Bu ne?[/quote]
ben anlamam kelebeklerden, sayın halojen ilgili onunla, masa onun masası,....
sayın 8447 ben cizdim demedim...buldum dedim...sizde arastırıp insanlarla paylasırsanız...sorgulamaktan daha makbule geçer...
[quote=ayuthaya;360181]sayın 8447 ben cizdim demedim...buldum dedim...sizde arastırıp insanlarla paylasırsanız...sorgulamaktan daha makbule geçer...[/quote]
yani yaptığım doğru diyosunuz ben bi tarafında alıntıdır yazısı falan görmedim kaldıki insanlar ne anladıki bu kelebekten....orasıda tartışılır....
Arkadaşlar kelbeklere arılara merakı olanlar webde araştırsınlar tonlarca döküman var burası yeri değil zannedersem
120 lik hızlı, 475 üstünde kalış şartı ile al verecek,......
Güzel kardeşim...bak....çizim benim degil dedim... webde araştırıp buldum dedim...diyecek bişeyin varsa grafa bak söyle...nesin telif hakları avukatımısın grafı çizen adammısın.??
huşu içinde karşılıklı pozları sıfırlıyorlar sabahtan beri, bu esas oğlan.......bu yaptığı ise endex si, 78xxx lerden 74 ve 76 ya iterken [B][I]katlandığı long maliyet[/I][/B],......bunu çıkıyor dar bant aralığında,......
[QUOTE=ayuthaya;360174]Ustaaaa... Bu ne?[/QUOTE]
bu bu sn. halojen'in ayu kelebeği::::D
[quote=indregandi;360187]120 lik hızlı, 475 üstünde kalış şartı ile al verecek,......[/quote]
vermesine verecekde.. nazlanıyor..
-5800 apds ile hiç de al vercek gibi durmuyor..
o nedenle long 78475 üstünde kalışa kaldı,... iki gündür yazıyoruz zaten o yereyi,....
amiralde işlemlerin %72 si 08 den olmuş.. 9milyon satmış 9.8 milyon almış..
yani özünde bişey yapmamış.. almış vermiş.. dostlar alışvrişte görsün..
Usta..yonca amiral ve haciyla tutuyorlar yoksa verecekler dur bakalım...
cümleten iyi akaşamlar,....
Sevgili ordi kardeşimin bir oğlu oldu,....DORUK HOŞGELDİN,...
Vesile ile buradan ordi ailesine kucak dolusu gözünüz aydın,....
Allah sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün,....
[quote=indregandi;360220]Sevgili ordi kardeşimin bir oğlu oldu,....DORUK HOŞGELDİN,...
Allah sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün,....[/quote]
svg. ordi,
çok memnun oldum,
gülegüle büyütün....brv
[quote=saraylı;360226]svg. ordi,
çok memnun oldum,
gülegüle büyütün....brv[/quote]
SARAYLI ABİM SENDE HOŞ GELDİN,....brv
[quote=indregandi;360220]Sevgili ordi kardeşimin bir oğlu oldu,....DORUK HOŞGELDİN,...
Allah analı babalı büyütsün ordi kardeşim,
Allah sünnetini,damatlığınıda göstersin,
Hatta paşalığınıda göstersin,ama silivriyi göstermesin...:::::::::...
T..C
allah analı babalı büyütsün
hoş geldin doruk bebebk
[quote=emekdar;360230]allah analı babalı büyütsün ordi kardeşim,
allah sünnetini,damatlığınıda göstersin,
hatta paşalığınıda göstersin,ama silivriyi göstermesin...:::::::::...
T..c[/quote]
emekdarım sende hoş geldin,....:+.
[quote=indregandi;360220]indregandi.[/quote]
[quote=saraylı;360226]saraylı.[/quote]
[quote=EMEKDAR;360230]emektar.[/quote]
[quote=kanterturk;360233]kantürk.[/quote]
çok TEŞEKKÜR EDERİM, sağolun varolun abilerim kardeşlerim:)))
Ordi'cim allah analı babalı büyütsün..Cok sevindim..Artık tüm zamanını oglun alacagı icin vob'la ilgilenmessin ihsallah:)
Cümleten günaydın...
Ordi kardeşim bebeğini güle güle sağlık-sıhat içersinde büyütün hayırlı olsun...
günaydın hayırlı seanslar arkadaşlar ....
Ordi kardeşim Allah Analı Babalı Büyütsün, bizim bebekte süpriz yapmazsa Ağustosta geliyor.
Sayın Ordi
Allah hayırlı kader yazsın.Ömrü uzun şansı bol olsun.
Ayuthaya
Herkese günaydınlar...bol kazançlar...77900 short...seçim sonrası tek partide çıksa ..beklenti bittiğinden düşüş ....yada seçimden karışık bir sonuç cıkarsa..bu seferde kaos ortamı senaryosundan dolayı yine düşüş olur diyorum....ustalar bu konudaki fikirleri bizim için önemli..
Günaydınlar cümleten,....