-
[quote=jani;214357]unutmayın...sistemciler persembe günü shorta gectiler....gectikleri yer 64 300 ortalama...cuma hepsi zarardaydı...bozan bozdu...bozmuyana bugün....400 puan kar önerdi....fazlasını vermez onlara....[/quote]
dönüp bu usaglarla hesaplasmadan bi yere gitmez....
-
bu aksam...kapanısı 65 200 üstü yapmalı....avrupa toplantısında yunanın kurtulacagı gazı ile....saat 20 de acıklanacak bu...
-
[quote=jani;214348]cathy....ben serbetliyim gız...kolay kolay ölmem....CENGİZ HANI OKUDUN MU....[/quote]
[I]bu ikinci şerbet muhabbetin.....çok büyyük konuşma....[/I]
[I]nazar mazar değer....[/I]
[I]adamı şerbet kazanına atarlar....[/I]
[I]aklında bulunsun......[/I]
[I]bozz söyledi dersin...[/I]
[I]şerbetli .........[/I]
-
ABD bugün yaz saati uygulamasına geçiyor.
ABD borsalarının 15:30 da açılıp 22:00 da kapanacağını hatırlatmak isterim.
-
15 dak grafda 5lik ortalamaya yapıştı yukarı geçmiyor.... 63900
hareket çok seri olacak....
garan satışta görülmeye başladı.. -200 adet...
devamı gelirse kuzuyu kimse tutamaz...
-
tilefon etti pala. bah gene yazmiya başladın sen okumadım görmedim zanma. benim her yerde uşağım var hepisi rapor edii dedi. ben bu kadar sölerim saa dedi. dur dedim. senin ısırgan otu zaten elimi yaktı. klavyenin duşlarına basamıom ki dedim. galbi az yumuşasın diye dedim. emme bu daş galplidir. acımas.
kaçtan vircen uzunları didi. valla dedim senin duracell marka piller nerde biterse orda vircem dedim. çat diye kapattı suratıma. tilefon adabı da bilmii.
-
spot öğlen kapanışa dikkat.... yeterli gücte olmassa tekrar basacagım......
-
63.550 altında şelale bizi bekliyor...ayu kardeşlerim......
kara [B]p.tesi.........[/B]
[B]çarşambaya kadar KARA..........[/B]
[B]İŞTE BU KADDAR.............[/B]
-
[QUOTE=jani;214354]HALA...cathy nin flaması alt cızgısı korunuyor....63 750 bu....[/QUOTE]
Flama konusunda haklısın ama trend göstergem trendy sell deyyo..
-
[quote=jani;214362]bu aksam...kapanısı 65 200 üstü yapmalı....avrupa toplantısında yunanın kurtulacagı gazı ile....saat 20 de acıklanacak bu...[/quote]
[B][I]atıyorsun......[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]sallama evladım.....[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]arkadaşı kayıtlara geçelim....[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]tutar mutar.....ödülünü verecez.....[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]ha hahaaa..[/I][/B]
[B][/B]
:..:
[B][/B]
-
[QUOTE=jani;214348]cathy....ben serbetliyim gız...kolay kolay ölmem....CENGİZ HANI OKUDUN MU....[/QUOTE]
Ben Cengiz Han ı okudum..daaa...
Sen yeniçerilerin şerbet kazanını bilirmisin :..: Bi de salhaneleri vardır onların.. :)
-
[quote=jani;214362]bu aksam...kapanısı 65 200 üstü yapmalı....avrupa toplantısında yunanın kurtulacagı gazı ile....saat 20 de acıklanacak bu...[/quote]
[B]63.200 altında yaparsa ne olacak............[/B]
[B]yunan gazı yemezz.......[/B]
.lelele.lelele